spectrum_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε να αλλάξεις τα καλώδια όπως σου πρότειναν και άσε τα έξτρα προγράμματα. Πήγαινε με δεξί κλικ στον εικονίδιο ο υπολογιστής μου μετά στην διαχείριση (manage) και τέλος στο διαχείριση δίσκων (disk management). Από εκεί στην δεξιά στήλη στο από κάτω κομμάτι θα πρέπει να δεις τον σκληρό αφορμάριστο, θα κάνεις δεξί κλικ πάνω του και θα επιλέξεις νέο διαμέρισμα. Αν μετά απʼ όλα αυτά δεν γίνει κάτι τότε μάλλον είναι ο δίσκος και θα σου πρότεινα να ξανά μιλήσεις με το e-shop.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Τελικα ο δισκος διαμορφωθηκε και χωριστηκε σε 4 μερη με χρηση usb ανταπτορα στο pc της κορης μου που ειναι πιο καινουργιο (64bit) και με τον ανταπτορα τον βλεπει ΟΚ και το δικο μου pc .Αρα ο δισκος ειναι ΟΚ.Αν τον συνδεσω μεσα στο δικο μου αρχιζουν τα προβληματα.Πιθανον η m/b να μην μπορει να δει τοσο μεγαλο δισκο.Ειναι περιπου 2 ετων. :? :? :? :?
spectrum_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε να κάνεις κάποιο bios update στην μητρική σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε να κάνεις κάποιο bios update στην μητρική σου. Δεν υπαρχει κατι νεο στη σελιδα της απο οτι ειδα. Εχω αυτη εδω: Board: ASUSTeK Computer INC. P4G8X REV 1.xx Bus Clock: 133 megahertz BIOS: Award Software, Inc. ASUS P4G8X ACPI BIOS Revision 1005 05/09/2003 Μακαρι να υπηρχε κατι.
TonyMontana Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 gianni dokimase na ton valeis anti gia cable select se master (i single disk no slave present an exei) me to jumperaki pou exei pisw kai enwse ton mono tou sto deutero IDE controller tis mitrikis stin akri tis kalwdiotainias. an den doulepsei etsi dokimase slave me to jumperaki. logika an ton exeis se cable select twra isws me to master i slave setting na parei mpros kai pes mas ekselikseis...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 gianni dokimase na ton valeis anti gia cable select se master (i single disk no slave present an exei) me to jumperaki pou exei pisw kai enwse ton mono tou sto deutero IDE controller tis mitrikis stin akri tis kalwdiotainias. an den doulepsei etsi dokimase slave me to jumperaki. logika an ton exeis se cable select twra isws me to master i slave setting na parei mpros kai pes mas ekselikseis... Φιλτατε μου φιλε μην μου βαζεις δυσκολα...Εχω και καποια ηλικια!!! Πες μαου να κανω κανενα format να πω ΠΑΡΩΝ...Οχι τετοια!!!!! :grin: :grin:
TonyMontana Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλτατε μου φιλε μην μου βαζεις δυσκολα...Εχω και καποια ηλικια!!! Πες μαου να κανω κανενα format να πω ΠΑΡΩΝ...Οχι τετοια!!!!! :grin: :grin: axaxaxaxaxa ok ok!! ..pame pio xalara... o diskos pisw exei to jumperaki pou ton ruthmizeis kai panw tou exei to aspro to autokolito pou leei analitika se ti ruthmisi einai o diskos analoga me ti thesi pou einai to jumperaki (dld poia podarakia vraxukuklwnei/enwnei) ...o diskos sou einai se auto pou leme CABLE SELECT ruthmisi (sunithws apto ergostasio einai ekei)? an nai vres tin thesi pou leei MASTER i SINGLE kai vale ekei to jumperaki. otan to kaneis auto ksanavale to disko sto PC alla mono tou xwris allo disko i DVD/CD ROM sto kalwdio...
spectrum_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Κατέβασε το πιο τελευταίο bios ορίστε και το link: http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/p4g8x/1006g.zip Όπως και για το chipset της Intel link: http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/inf5021003.zip
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστω παιδια.Αν κατι δενπαει καλα με την αναβαθμιση του bios υπαρχει επαναφορα ή παει το συστημα ???? :-? :-? :-?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Τον επιασα τον... κλεφτη!!!!! Εκανα format στον 80αρη με το λειτουργικο και τον 250αρη επανω και ξαφνικα τον ειδε το συστημα μια χαρα....Δε βαριεσαι λεω...Αλλο ενα format...Αρχζω με τα της m/b utilities και ξαφνικα ο 250αρης εξαφανιστηκε!!!!Παω στην προσθαφαιρεση προγραμματων μια μονο εφαρμογη εγκατεστημενη.Το ονομα αυτης: Intel aplication acelerator....Τον απεγκαθιστω και ολα ειναι μια χαρα !!!!! Μπουταρω με το ghost 9 cd και τον δισκο με το ghost image σε εξωτερικο usb δισκο.Κανω επαναφορα μαι χαρα και φυσικα παλι δεν βλεπω τον 250αρη.Απεγκαθιστω το ιδιο προγραμματακι και ολα ειναι μια χαρα !!!!! :smile: :smile: :smile: :smile:
palawiaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μάλλον πρόβλημα ή ασυμβατότητα bios.Moυ έτυχε παλιά τέτοια ιστορία σαν εσένα και έφταιγε το bios και οι ρυθμίσεις του.Και μου το έβγαζε σε έναν συγκεκριμένο δίσκο μέχρι την αναβάθμισή του και μετά ήταν όλα οκ.Αν είναι τώρα ίδια περίπτωση σαν εσένα;;;;
kx5 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Σε ήθελε η τύχη φίλε μου! Εγώ που έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα σε άλλο υπολογιστή και σε μπορώ να... "τον πιάσω τον φουστη τον κλέφτη" :evil:
TonyMontana Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 akou na deis pragmata ...na sai kala gianni na to kseroume gia to mellon...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 akou na deis pragmata ...na sai kala gianni na to kseroume gia to mellon... Παθαινω σημαινει πολες φορες και μαθαινω φιλτατε μου !!!! :smile: :smile: Ουτε κι ο κοινος μας φιλος το πιστευε!!!! :smile: :smile:
gerontas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 ...Πιθανον η m/b να μην μπορει να δει τοσο μεγαλο δισκο.Ειναι περιπου 2 ετων... ...Αρχζω με τα της m/b utilities και ξαφνικα ο 250αρης εξαφανιστηκε!!!!... Επειδή την έχω πάθει με τη δική μου mobo, που είναι λίγο (τέλος πάντων) μεγαλύτερη από του Γιάννη (κάπου τριών ετών) Τελευταίο firmware, το BIOS βλέπει κανονικά ένα 200αρη PATA Seagate, format, τον βλέπουν και τα Win 2k-sp4, φορτώνω mb utilities, τόμπολα: 137Gb! EnableBigLba και όλα τα συναφή, τίποτα, μουλαρίσιο πείσμα! Ξανά format, νέα έκδοση mb utilities, Ολα καλά! Να ήταν πάντα έτσι εύκολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.