Anduril Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια επειδη τελευταια τρωει κατι περιεργα κολληματα το pc μου(μια χαλαει η εικονα εντελως στην οθονη και με restart στρωνει-δεν φταιει η καρτα γραφικων ειναι ολοκαινουρια- και ξαφνικα πριν λιγο εφαγε κολλημα και μετα δεν ξανανοιγετο pc παρα μονο αφου το αφησα 10 λεπτα σβηστο), θα ηθελα ανα μου προτεινετε αν ξερετε κανενα program που να κανει checkup στη mobo...Ευχαριστω.
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Vgale tis kartes apo to board, ka8arise tis epafes tous. To idio isxyei kai me tis mnhmes sou. Pi8anotata kati na mhn kanei kalh epafh, h' kapou na exeis ligh skonitsa... Enallaktika des trofodotiko.
206CC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 mporei na ftene oi thermokrasies . tis exeis tsekarei ?
tolis86 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 vale to cd tis asus kai kane egkatastasi tou asus probe..... ama de saaresei katevase to everest home edition..... http://www.lavalys.com
Anduril Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 θερμοκρασιες οκ...αυτο με το καθαρισμα δεν εχω δοκιμασει.Το asus probe το εχω αλλα θα δοκιμασω και αυτο που μου λες tolis86.Δεν ξερω αν φταινε και τα windows που εχουν λιγο ξεχαρβαλωσει 8 μηνες χωρις format αλλα δεν νομιζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.