paokara Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα με τον firefox ότι link υπάρχει και είναι σε flash είτε είναι σελίδα είτε είναι baner δεν μου ανοίγει, κάνεις κλικ επάνω του και δεν κάνει τίποτα, αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό και είναι σε πολλές εκδόσεις του ακόμα και στην τελευταία την 1.07 βέβαια δεν το έκανε από την αρχή. π.χ σε αυτήν την σελίδα http://www.contra.gr στο κέντρο περίπου που έχει κάτι link σε Flash δεν μου τα ανοίγει. Αν ξέρει κανένας τίποτα θα με βοηθούσε πολύ γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Έχεις εγκαταστήσει μήπως το Adblock extension;
paokara Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι υπάρχει λες από εκεί να δημιουργείιτε το πρόβλημα;
Eusebius Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Απενεργοποίησέ το (Ctrl+Shift+B, για γρήγορα) και κάνε ένα refresh, να δεις. Εμένα δεν μου τα δείχνει με το Adblock ενεργοποιημένο, ακόμη κι αν σβήσω όλα τα φίλτρα του Adblock.
paokara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Το απεγκατέστησα τελείως και πάλι τα ίδια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.