Προς το περιεχόμενο

e-shop....ti mporw na kanw???

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Sorry αλλα εισαι εντελως ασχετος.....

Ο καθένας μπορεί να το λέει αυτό. Και εγώ το λέω για σένα.

Μην το συνεχιζεις επειδη δεν θελω να σε εκθεσω.

Σε παρακαλώ να το κάνεις!

Επειδη επι 6 μηνες ημουν σε επικοινωνια με ΙΝ.ΚΑ. και ΥΠ.ΑΝ. δεν βρηκα ακρη. Αν νομιζεις οτι ειμαι το θυμα, να σου στειλω ολα τα παραστατικα και τις εγγραφες καταγγελιες μου για να δεις ποσο θυμα ειμαι.

Για στείλτα..

Εγω μπορω να σου πω ακριβως ποιος νομος και μαλιστα ποιο αρθρο του νομου, για να μην σε κουραζω, μιας και απο οτι εχω καταλαβει δεν εισαι πολυ του διαβασματος, ωστε να δεις αν εχω δικιο ή οχι.

Για πες τον το νόμο αφού τον ξέρεις και ακριβώς..

Από που συμπέρανες ότι δεν είμαι του διαβάσματος; Είσαι medium; :-) Η απλά το μόνο που ξέρεις να κάνεις όταν δεν έχεις επιχειρήματα είναι να προσβάλεις;

Δεν είσαι ο μόνος που έκανε το διδακτορικό του με το ΙΝΚΑ (αν το έκανες). Απλά άλλοι τα καταφέρνουν κι άλλοι ζητάνε πράγματα που δεν γίνονται. Ίσως και να' καψες τις συσκευές σου όπως είπες παραπάνω, να σε πήρανε χαμπάρι, και μετά να κλαψούριζες στο ΙΝΚΑ. Δε μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις.

Edit:

Και για να μη μιλάω στον αέρα όπως εσύ:

Δώσε στο google:

α) replace "at its discretion"

για παραδείγματα εγγυήσεων όπου αναφέρονται τα σχετικά με την αντικατάσταση και τα ποσά. Χιλιάδες. Είσαι βέβαια του διαβάσματος, αλλά σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα να βρεις γνωστή εταιρεία πάρε εγγύηση της fujitsu στην Ευρώπη:

http://www.fceu.fujitsu.com/pdf/FCEU_General_Terms_Conditions.pdf

και ψάξε στο κείμενο για "to repair, replace or credit the Buyer's account with an amount equal to the price paid"

Θες τα ίδια σε canon;

http://www.canon-store.co.uk/pdf/terms_conditions.pdf

και επειδή θα βαριέσαι να το διαβάσεις, ψάξε στο κείμενο για "repair/replace the Goods or refund the monies paid by the Customer"

B) warranty rights limited

μερικές ακόμη χιλιάδες που αναφέρονται στο γεγονός ότι τα δικαιώματα που ορίζονται σε τοπικό επίπεδο δεν επηρεάζονται/μειώνονται από τους όρους της εγγύησης. Αν πάλι έχεις πρόβλημα να βρεις κάτι γνωστό σε σένα:

http://www.nokia.com/nokia/0,,73153,00.html 1η παράγραφος (ΝΟΤΕ).

Διάβαζε λίγο, και κυρίως έχε επιχειρήματα αντί για ειρωνίες (έτσι ξεκίνησες)

και προσβολές (έτσι συνέχισες).

Δημοσ.

Ρε παιδια.Εφοσον ειχε παρει μιτρικη και εφοσον δεν εχουνε μιτρικη πλεον,λογικο δεν ειναι να "του δωσουν" τα χρηματα ωστε να παρει κατι αλλο?Μεσα στην εγγηυση ειναι.

Δημοσ.
Ελπίζω μία εποικοδομητική συζήτηση να μην ευτελιστεί σε προσβολές εκατέρωθεν...

Καλά ρε παιδιά, πως το κάνετε (τον σχετικά άμεσο εντοπισμό των φασαριών); Κάθεστε όλη μέρα και διαβάζετε όλα τα threads ή έχετε και κανένα πολύ προχωρημένο pattern matching αλγόριθμο που ψάχνει στα κείμενα όλου του forum;

Θα μπορούσε ας πούμε να είναι αλγόριθμος που εντοπίζει πολλά και επανελλημένα posts από 2 users σε ένα thread.. και ίσως με πολλά quotes..

:-)

Δημοσ.

Η σχεση 106 --> 63 για μια σοκετ Α, που δεν βγαινουν πια (αρα μονο σε αγγελιες υπαρχουν), δεν ειναι τραγική. Αν την πουλαγες τοσο θα επιανε.

ή αν ειχαν καμια ξεχασμενη στην αποθηκη να δωσουν Σοκετ Α, περιπου τοσο θα στην πούλαγαν. Αυτα απο πλευράς e-shop.

Αλλα και παλι δεν εχω ξανακουσει τετοιο καραγκιοζιλικι. Τι σημαινει πιστωτικο 63? να παρει ενα usb flashaki για τη γάτα του?

Μηπως ειναι παραλληλη εισαγωγη απο το eshop? δεν εχουν αντιπροσωπεία?

θα δεχομουν κατι τετοιο, αν ηταν ενα προιον που ελεγε 1 χρονο εγγυηση απο την αντιπροσωπεια, και συν 1 απο το μαγαζι (πχ οπως το Καρφουρ)

Να μου χαλασει στον 1,5 χρόνο, να πω οκ. που να μου βρουν ιδιο προιον. ας παρω πιστωτικό.

Αλλα ρε παιδια, το θεμα δεν ειναι το μαγαζι. 8 μηνες λεει το παιδι. Αρα εχει εγγυηση.

Η κατασκευαστρια της μητρικης δεν το καλυπτει???

τι δουλεια εχει το ε-σοπ??? γιατι δεν του στελνουν απο Αμερικη/Ταιβαν/Κινα οπου ειναι, μια ολόιδια να τελειώνουμε?

ενταξει να μην εχει το ελληνικο καταστημα, ειναι λογικο. Αλλα το να εχουν εξαφανιστει οι Σοκετ Α και απο το εργοστασιο?

Αντιπροσωπεια δεν υπάρχει?

κι αν οχι ενα σαιτ δεν εχει να στειλουν ενα μαιηλ??

Εσυ Ιsaias1983 εχεις προσπαθησει να τα πεις με τον κατασκευαστή? για περνα απο το σαιτ τους. Τι μαρκα και μοντελο μιλαμε?

Δημοσ.

loipon paidia!molis girisa apo tin douleia kai diavasa ola ta post pou exete kanei!!

to apogeuma kata tin diarkeia tis douleias me piran til apo to e-shop.mou eipan oti to tmima tou service tous tous eipe oti egw thimwsa kai disanasxetisa giauto kai me pire til.

itan enas apo tous proistamenous tou e-shop.enw to mesimeri mou eipanoti den iparxei socket A mitriki,twra to apogeuma vrikan mia se bad stock i kapws etsi,den katalava akrivws kai mou tin stelnoun aurio kiolas!apla to mesimeri otan tous pira thimwsa kai elega ta dika mou,oti thelw ta lefta mou pisw i idia mitriki i kali kaliteris axias....pantws to palikari pou me pire to apogeuma itan poli eugenikos kai voithise poli.tha dw loipon ti tha mou erthei aurio methaurio kai tha sas pw.

Δημοσ.

meta apo dio meres kai enw simera eprepe na itan edw i mitriki xtipaei to til...einai apo to e-shop kai mou lene oti exoume leei mia eidopoiisi gia mia mitriki kai giauto sas pirame.

ma lew: me pirate kai proxthes kai mou eipate oti tha tin stelnate amesws.

mou leei: den xerw tipota egw.exw mia mitriki edw alla den einai akrivws i idia,den exei sata...thelete na sas tin steiloume.o ipallilos prospathouse na me pisei na tin parw legontas mou oti den tha xreiastei kan format....akoute ti elege o tipos.meta apo kana 10lepto xwris na vgalw akri tou eipa na mou steilei kai vlepoume.elpizw mono na einai idia marka opws mou eipe kai to mono meion einai oti den tha exei sata...

to simperasma???

meta apo toses agores pou eixa kanei ap oe-shop kai oi sinalleges itan oles apsoges kai grigores telika apodeigthikan poli aparadektoi...idwmen...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...