Προς το περιεχόμενο

Επισκευή παλιού laptop

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό Compaq Presario 714EA. Έχει χαλάσει η βάση της οθόνης του και δεν στηρίζεται... προσπάθησα να την φτιάξω μόνος μου αλλά δεν γίνεται...

Ξέρετε μήπως πού μπορώ να βρω ανταλλακτικά ή κανένα site (ελλάδα ή εξωτερικό) που να μπορώ να ψάξω κάτι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω ένα παλιό θέμα..

Έχω ένα laptop αγορασμένο από τα παζάρια του Λονδίνου φυσικά εκτός εγγύησης πλέον.. Είναι μάρκας microstar η οποία υποτίθεται ότι υποστηρίζεται από μια εταιρία με όνομα Medion.. Τα ξεχνάμε αυτά..

Το laptop τα έπαιξε και δεν ανοίγει καν.. Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να αναλαμβάνει να βγάλει μια διάγνωση για το τι φταίει ή ακόμα και την επισκευή του;

Δημοσ.

eixa ki ego provlima me enan 714ea kai to piga stin ΕΛΜΗ systems stin patision.to ftiaksane kai grigora malista.

DimAslan sou exoun xalasei oi mentesedes e?ki emena to idio.eixa rotisei kai ithelan 100 euros gia allagi.

Δημοσ.

Με τα επώνυμα laptop είτε εύκολα είτε δύσκολα τη βρίσκεις την άκρη.. Το θέμα είναι τι γίνεται με τα noname..

Δημοσ.
eixa ki ego provlima me enan 714ea kai to piga stin ΕΛΜΗ systems stin patision.to ftiaksane kai grigora malista.

DimAslan sou exoun xalasei oi mentesedes e?ki emena to idio.eixa rotisei kai ithelan 100 euros gia allagi.

Και εγω ακριβος το ιδιο εχω παθει σε ενα Compaq Presario 800 . Εσπασαν οι μεντεσεδες. που να το παω για σερβις? Θεσσαλονικη μενω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ που είχα μιλήσει με ΕΛΜΗ μου είχαν πει 70 ευρώ.

Το θέμα είναι τί σου έκαναν φίλε μου όταν στο έφτιαξαν; Επισκεύασαν ή αντικατέστησαν τα hinges;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...