mathimatikos196 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια την παραγειιλα σημερα απο το e-shop 256 Ε (η 17αρα) την εχει καποιος αλλος να μου πει εντυπωσεις? μηπως δεν εκανα καλα? (βασικα δεν κανω gamming) την θελω μονο φια δουλεια γραφειου και αρκετο ιντερνετ!!!!!
xalara87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 apo tin ora pou den exis ideteres apetesis ... mia xara ekanes tha exis kai eggisis 0 pixel apo tin eteria! kaloriziki
mathimatikos196 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 ευχαριστω πολυ φιλαρακι!!
ekeinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 την εχω φιλαρακι,περιπου πεντε μηνες.τον δευτερο μηνα μου εκαψε ενα πιξελ.δεν τους εχω παρει ακομα τηλ. για να την αντικαταστησουν.εχει τρεια χρονια εγγυηση.αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις ειναι καλη.αρκετα καλη.
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 την εχω φιλαρακι,περιπου πεντε μηνες.τον δευτερο μηνα μου εκαψε ενα πιξελ.δεν τους εχω παρει ακομα τηλ. για να την αντικαταστησουν.εχει τρεια χρονια εγγυηση.αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις ειναι καλη.αρκετα καλη. Nα πας να την αλλαξεις ΤΩΡΑ.Η εγγυηση zero pixel ειναι μονο για 5 ή 6 μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.