Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγγύηση!!!!!

tdlabr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν εφτιαξα το pc μου είχα πάρει όλα τα κομμάτια από μία εταιρία εισαγωγική μέσω ενός γνωστού που δουλευε εκεί (αυτή φέρνει προιόντα MSI για όσους ξέρουν).Η μνήμη που είχα πάρει ήταν Elixir DDR400 και τώρα χάλασε.Ξέρω ότι η μνήμη αυτή εχεί εγγύηση εφ' όρου ζωής αλλά πως πάω πίσω στην εταιρία που δεν δέχεται ιδιώτες να την αλλάξω?

Τί να κάνω? Να πάω σε άλλο μαγαζί μπάς και μου την αλλάξουν? Άλλα που να πάω σε ποιό?

Επίσης εχω χάσει και το τιμολόγιο της...

Δημοσ.

tha kanei to poli aplo.tha mpeis sto site tis eterias sto exoteriko kai tha tin stileis ekei.poli aplo.kai mena mou kanan nera kai den mou allazan ena disko laptop gia diaforous logous kai ton estila toshiba germanias.tha grapsei oti eso einai gourounia kai sou kanoun nera kai den dexontai na tin allaxoun kai oti thes na kaneis deal mono me autous.kai tin allazeis etsi.timologio den xriazetai efoson kati exei lifetime warranty sin to basiko oti i eggiisi paei me to siriako.

Δημοσ.

θα σου στείλουν άλλη, προτίμησε όμως να τη στείλεις σε ευρωπαική αντιπροσωπεία, γιατί διαφορετικά θα ταλαιπωρηθεί πολύ μια σκέτη μνήμη στα τελωνεία

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση οτι μπορεις να πας αν προκειται μονο για service

Έχεις δίκιο τελικά αυτό έκανα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να την φέρω στο service όπου κόπηκε νέο παραστατικό στο ονομά μου.Την άφησα και σε 2 με 3 μέρες θα πάρω τηλ γιατι πρέπει να δικομαστεί.

Δημοσ.
Ξέρω ότι η μνήμη αυτή εχεί εγγύηση εφ' όρου ζωής

profanos katalavaineis oti milane gia tin diki tis zoi kai oxi tin diki sou px 70 xronia (zoi na exeis)

ka9e e3artima exei enan xaraktiristiko xrono "mean time between failures=mtbf" kai auta pou exoun lifetime egiisi i lifetime isoute me ton mtbf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...