koyan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Σε άρθρο στην Wall Street Journal, ένας αντιπρόεδρος της Microsoft παραδέχεται ότι μέχρι τώρα η εταιρεία έφτιαχνε κακό software, ότι τα windows ήταν κακογραμμένα, και ότι αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί με τα Longhorn λόγω της πολυπλοκότητάς τους. Λέει το πώς πετάξανε όλον τον κώδικα (δουλειά ετών) στα μέσα του 2004 και ξεκινήσανε από την αρχή. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο: http://tinyurl.com/7undd
as223 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Huh! Αραγε υπαρχει καλυτερος τροπος να διαφημισουν το καινουργιο τους μαραφετι? Δε μασαμε ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Dr_Slump Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 πέταξαν τον κώδικά τους.... στο επόμενο project
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 mas douleuoun olous mazi tora.ti na pei kaneis.
koyan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Huh! Αραγε υπαρχει καλυτερος τροπος να διαφημισουν το καινουργιο τους μαραφετι? Συμφωνώ απολύτως Δε μασαμε ρεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Εδώ δεν ξέρω αν συμφωνώ... Τόσα χρόνια την βρίζουμε, αλλά ακόμα windows χρησιμοποιώ (βολεψάκιας γαρ, και έχοντας προσπαθήσει 3-4 φορές μέχρι τώρα να κάνω εαυτό-convirt σε linux, όταν τα βλέπω πολύ σκούρα τα παρατάω και πάω εκεί που ξέρω πως να δουλεύω - αρκετά έχω στο μυαλό μου χωρίς να χρειάζεται να γίνω sysadmin τώρα στα γεράματα)... Και ναί, δεν πιστεύω ότι το νέο τους μαραφέτι θα είναι porche αλλά όπως και με τα παλιότερα: θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ xp όσα χρόνια αντέξει το τωρινό laptop, και όταν ψωφήσει και πάρω καινούργιο με ότι opsys έχει πάνω...
yannis27gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Τι λένε δηλαδή; Παραδέχονται (αυτό που είναι ήδη παραδεκτό) ότι τα μέχρι τώρα Windows είχαν προβλήματα σταθερότητας, αξιοπιστίας και ασφάλειας. Αλλά αυτά που φτιάχνουν θα είναι άριστα!! Όπως λέει κι ο Χάρυ Κλυν: "Μεγάλε, μας την πέσανε"!!
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 aplos ipan na to bgaloun stin fora gia na min tous leme oi krivontai.xixi.
as223 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Εδώ δεν ξέρω αν συμφωνώ... Τόσα χρόνια την βρίζουμε' date=' αλλά ακόμα windows χρησιμοποιώ (βολεψάκιας γαρ, και έχοντας προσπαθήσει 3-4 φορές μέχρι τώρα να κάνω εαυτό-convirt σε linux, όταν τα βλέπω πολύ σκούρα τα παρατάω και πάω εκεί που ξέρω πως να δουλεύω - αρκετά έχω στο μυαλό μου χωρίς να χρειάζεται να γίνω sysadmin τώρα στα γεράματα)... Και ναί, δεν πιστεύω ότι το νέο τους μαραφέτι θα είναι porche αλλά όπως και με τα παλιότερα: θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ xp όσα χρόνια αντέξει το τωρινό laptop, και όταν ψωφήσει και πάρω καινούργιο με ότι opsys έχει πάνω...[/quote'] Huh! Εγω πηρα macintosh και ησυχασα Think different! http://www.apple.com
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Το αποκαλύπτεις μια αλήθεια που ήδη γνωρίζει ο κόσμος δε σε κάνει ούτε καλύτερο ούτε πιο αξιόπιστο...(Στο μυαλό μου έρχεται έντονα μια σχετική σκηνή απο τη σειρα Lost επ. 1x21) . Προσαρμοστικότητα λοιπόν και κανόνες marketing/promotion
alerasta Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ενώ τώρα ξαφνικά έμαθαν και βγάζουν καλό λογισμικό ε; Μπράβο τα παιδιά!
MrTryANalyzer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Na do ti 8a poun sta me8epomena windows.. eidate ti kanei to marketing
^ACID_BURN^ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πάντως που δοκίμασα (λόγω δουλειάς) τα Wista beta δεν μου έκαναν καμμία μα καμμία εντύπωση.. Το αντίθετο θα έλεγα.. Τωρα αν μέχρι την τελική τους έκδοση αλλάξουν τόσο πολύ, τι να πώ...;
OPC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ότι και να πούνε το θέμα είναι ότι πάντα τα Windows θα είναι top στις πωλήσεις. Τι 98 τι 2000 τι XP τι Longhorn. Και εγώ πόσες φορές πάλεψα να χρησιμοποιήσω linux αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω,αρκετά προβλήματα έχω.Οπότε με το καλό να μας έρθουν.
or1onas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Oso h peiratia pernaei, ta windows 8a exoun thn prwtoboulia xalara. Otan (kai an fysika) ta pragmata dyskolepsoun, tote 8a fanei an ontws ta windows 8a parameinoun mprosta....
OPC Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Χμχμχμ,λές δλδ ότι μιάς και τα Longhorn θα έχουνε υποχρεωτικό validate system πρίν κάνει update το λειτουργικό,πολλοί να προτιμήσουν linux ? Έχει βάση το σκεπτικό σου και θα το δούμε μόλις αρχίσει η κυκλοφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.