Προς το περιεχόμενο

S.O.S Laptop Hard Disk Big Problem

dtomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ekei poy ola doyleuane mia xara sto laptop....

ta windows pagwnoyne...

kanw reset sto laptop kai ta ksananoigw...

apotelesma...na akoyw sinexeia tak tak to disko kai na mhm bootarei tipota...

Any help?

o diskos einai 3 mhnwn mono...

Yparxei tropos na epanaferw ta arxeia moy...h kana programma na staniarh thn kefali?

Δημοσ.

Κοίτα, αν ήταν σκληρός σε desktop θα σου έλεγα να τον έβαζες σε άλλο pc και με το GetDataBack θα μπορούσες να σώσεις τα δεδομένα. Επειδή όμως είναι λάπτοπ, αν τον ανοίξεις για να κάνεις κάτι τέτοιο παραβιάζεις την εγγύηση. Δεδομένου ότι δεν bootαρει, είναι δύσκολο να βρεθεί τρόπος να "δεις" τον σκληρό. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το λάπτοπ με άλλο ή με σταθερό, ας γράψει κάποιο ποιο έμπειρο με τέτοια θέματα μέλος του ινσόμνια....

Δημοσ.

to 8ema einai oti ton disko ton agorasa egw kai ton egkatestisa sto laptop, twra ton vazw panw se ena usb external drive...alla den paizei me tipota...

yparxei pi8anothta na sw8ei me to GetDataBack ?

Δημοσ.

Αν είναι έτσι αλλάζει το θέμα. Norton Ghost δεν έχω δουλέψει και δεν ξέρω τις δυνατότητες του. Σε δικό μου δίσκο που τα'χαν παίξει οι κεφαλές και δεν μπορούσε να τον διαβάσει το σύστημα ενώ τον έβλεπε σαν συσκευή (επίσης το σύστημα κρεμούσε απίστευτα) το GetDataBack μου έσωσε τα δεδομένα και μου εμφάνισε και κάποια παλιά που τα είχα σβύσει. Το τευλευταίο επειδή δεν είχα κάνει defrag. Οπότε βάλε τον δίσκο σου σε άλλο σύστημα και πιστεύω ότι θα την γλιτώσεις. Το GetDataBack νομίζω θα το βρεις αν κάνεις search στο ινσόμνια, όλο και κάποιος θα έχει λινκ για να το κατεβάσεις. Καλή τύχη!

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, απλά ο δικός μου ήταν 5 χρονών και δεν είχε άλλη εγγύηση οπότε τον ξεκοίλιασα για να δω πώς ήταν από μέσα! Εσύ δώσε τον για αλλαγή και αν δεν κυκλοφορεί το μοντέλο θα σου δώσουν πιο καινούριο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...