anna_tz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια κάρτα ήχου soundblaster live(5.1) και θέλω να αγοράσω ηχεία 5.1 τι μου προτείνεται ; είμαι ανάμεσα στα creative p5800 περίπου 60 ευρώ και p5900 περίπου 80 ευρώ ποια η διαφορά ; και τι μου προτείνεται σε συνδιασμό με την κάρτα ήχου ; μπορώ να βάλω πάνω στην καρτα αυτή και ηχεία 7.1 ; Σας Ευχαριστώ!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 nai boreis na valeis ixeia 7.1 pou tha doulevoun me upmix . sou protino kati se creative sta 7.1 .
anna_tz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 kale ti einai to upmix:) ? epeidh eimai ligo asxeth apo auta:) egw exw tin karta hxou soundblaster 5.1 ti mou proteinetai na agorasw gia hxeia cinema ?
planetman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Άννα, πες μας πόσα χρήματα διατίθεσαι να ξοδέψεις και μετά εμείς μπορούμε να σου προτείνουμε σε αυτό το μήκος κύματος τί είναι καλύτερο. Μπορείς να πάρεις ηχεία υπολογιστή από 5?-380?.
qspock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια κάρτα ήχου soundblaster live(5.1) και θέλω να αγοράσω ηχεία 5.1 τι μου προτείνεται ; είμαι ανάμεσα στα creative p5800 περίπου 60 ευρώ και p5900 περίπου 80 ευρώ ποια η διαφορά ; και τι μου προτείνεται σε συνδιασμό με την κάρτα ήχου ; μπορώ να βάλω πάνω στην καρτα αυτή και ηχεία 7.1 ; Σας Ευχαριστώ! Upmix σημαινει να παιζουν ολα τα ηχεια, και τα 7, παροτι εχεις καρτα ηχου 5.1 Προσωπικη μου αποψη, τα extra ηχεια δε χρειαζονται, αλλα αν επιμενεις να παρεις τα Creative 7.1, κρατας την καρτα ηχου που εχεις. Δε χρειαζεται καρτα ηχου 7.1 Οι διαφορες αναμεσα στα 2 μοντελα που αναφερες ειναι λιγες, αλλα στα ηχεια αν δωσεις κατι παραπανω ποτε δε το μετανιωνεις. Δε θυμαμαι ακριβως τι διαφορες εχουν τα συγκεκριμενα, αλλα μια σημαντικη πρεπει να ειναι το μηκος του καλωδιου των πισω ηχειων. Αν δε θες να μπλεκεις με προεκτασεις, προτιμησε αυτα που κανουν 80, τα αλλα ειναι πολυ κοντα σε μηκος για να τα βολεψεις καλα και να κρυψεις τα καλωδια...
Panahs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Άννα έχεις ακουστά τα Altec Lansing 251? Πωλούνται στο Πλαίσιο γύρω στα 90-100 ευρώ.
Voodooman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω τα P5800 (62 ευρώ) και είμαι πολύ ευχαριστημένος, Αν σκοπεύεις να τοποθετήσεις τα ηχεία γύρω από ένα γραφείο, τότε τα καλώδια φτάνουν και περισσεύουν, αν θέλεις να τα βάλεις σε τοίχο, τα πράγματα δυσκολεύουν. Με τα συγκεκριμένα ηχεία έχω μόνο ένα πρόβλημα, το χειριστήριο της έντασης είναι λίγο ευτελές και κάνει κάτι παρασιτάκια όταν ανεβοκατεβάζω την ένταση. Όχι ότι επηρεάζει αυτό σε τίποτα την απόδοση του ήχου, απλά το αναφέρω.
anthony_crete Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 gia rixe mia matia sta logitech x530..apo oti mou exoun pei einai teleia ixeia kai epidoseis polli kaliteres apo ta p5800
anna_tz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Paidia sas euxaristw gia tis symboules sas. Telika apo mia sygritiki dokimh pou eida ta x530 eixan pollh kales epidoseis apo ta P5900 me 74 eurw apo plaisio kai 2 xronia egyhsh. Paizoun poly kala. Sas Euxaristw poly paidia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.