Sinclair Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Θελοντας να κολυμπησω στα βαθια νερα τοu ADSL παρηγγειλα μια 384 γραμμη από τον ΟΤΕ και μου εφεραν και ένα modem/router το Tellindus 1131 (over ISDN). Χρησιμοποιωντας την 3μηνη τζαμπε συνδεση ;-) της HOL από το RAM και αφου εκανα ολη την διαδικασια ενεργοποιησης όταν παω να συνδεθω μου βγαζει μυνημα “connection failed.Internet connection could not be established” να τσεκαρω το username και password κλπ. Αυτά είναι τσεκαρισμενο ότι είναι σωστα όπως και ότι η γραμμη είναι ενεργοποιημενη. Μηπως χρειαζεται καποιες ρυθμισεις στο modem για να παιξει ;; Σε επικοινωνια μου με το support της HOL μου ειπαν ότι δεν χρειαζεται να δωσω καποια ΙΡ στα settings του modem η κατι άλλο. Κάθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
greeneye Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 192.168.1.1 bes router interface username : admin kodikos: admin pata settings: dose gia onoma: otenet@otenet.gr gia kodiko dose ti leksi otenet ola mikra. an kanei connection ise ok apla meta tha prospathisis na balis ta username kai kodiko apo HOL. Sto router to lampaki tou DSL ine prasino kai STATHERA anameno; (na mhn anabosbhnei diladi). an nai tote ok i grammi ine sygxronismenh kai energopoihmenh apo ote. To ethernet douleyei; (i USB) opos to ebales. an ola ayta ine ok me ayto pou sou ipa tha ise ok,ksanagrapse mas
Sinclair Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 ΟΚ ευχαριστω, θα δοκιμασω με αυτα.
MariaTs. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Sinclair το ίδιο ακριβώς μόντεμ έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά, ακολουθώντας βεβαίως τις οδηγίες που δίνει το βιβλιαράκι κι ο greeneye! Α! Το μειονέκτημα του Telindus είναι ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κάνεις την παραπάνω διαδικασία για να συνδεθείς στο διαδίκτυο και πάλι!
greeneye Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 sinclair ta kataferes i akoma pedeyese file ?
Sinclair Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 OK μετα απο 500 ενοχλησεις στο support της HOL μου ειπαν να συμπληρωσω καποιες DNS διευθυνσεις και ω... του θαυματος εγενετο internet :-P . Ευχαριστω παντως για την ανταποκριση.
greeneye Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 nai kapoioi provider prepei na balis kai tis dns,egrapsa biastika kai den to anefera an kai pli tha eperne tel giati kathe eteria exi ta dika ths ! kai fysika den ime sth hol..
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Sinclair το ίδιο ακριβώς μόντεμ έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά, ακολουθώντας βεβαίως τις οδηγίες που δίνει το βιβλιαράκι κι ο greeneye[/b']! Α! Το μειονέκτημα του Telindus είναι ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κάνεις την παραπάνω διαδικασία για να συνδεθείς στο διαδίκτυο και πάλι! maria ts to modemaki auto me to pou kliseis kai anixeis den xanei oute tis rithmiseis oute kaneis kati ama kaneis save all settings pou iparxei stin kartela tools nomizo oi rithmiseis menoun monima kai den xriazetai na tis xanakaneis.gia na les oti xanontai malon den exeis kanei save all settings
MariaTs. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω κάνει φύλαξη των ρυθμίσεων! Απλά έτυχε κάποια στιγμή να γίνει διακοπή ρεύματος ενώ ήμουν σε σύνδεση και όταν ξαναμπήκα όταν επανήλθε το ρεύμα, είχαν χαθεί όλα! Κι αναγκάστηκα να ακολουθήσω τις οδηγίες στο βιβλιαράκι του μόντεμ! Αλλά εντάξει... πόσες φορές γίνονται διακοπές ρεύματος! Δεν είναι κόπος! Το θέμα είναι ότι λειτουργεί μια χαρά το μόντεμ!
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 ok maria .apla to na kliseis to modem einai san na koveis to reuma kai os tora den exo na xanei rithmiseis.b,simfono me ton greeneye.panta ups genikos gia polous logous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.