Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 2 SP Demo

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To single-player demo ενπεριεχει μια αποστολη , την "The End of the Beginning" tπου διαδραματιζεται στο El Daba, της Αιγυπτου , οπου ,αποστολη σου ειναι να εξουδετερωσεις το πυροβολικο ......

~655 ΜΒ

http://www.3dgamers.com/games/callofduty2/downloads/

http://www.filerush.com/download.php?target=cod2demo.exe

http://files.filefront.com/Call_of_Duty_2_Single_Player_Demo/;4182131;/fileinfo.html

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=28582&mode=thread&order=0

http://www.gamershell.com/download_10902.shtml.

Minimum System Requirements

- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX® 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers

- English version of Microsoft® Windows® 2000/XP

- Pentium® 4 1.4GHz or AMD Athlon XP 1700+

- 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)

- DirectX® 9.0c (Not included with Demo)

- 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.

- 100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers

- 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows® 2000/XP swap file)

Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by the Call of Duty® 2 Demo. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX® 9.0c compatibility.

This product does not support Microsoft® Windows® 95/98/ME or NT.

SUPPORTED CHIPSETS:

- ATI® Radeon® 8500

- ATI® Radeon® 9000

- ATI® Radeon® 9200

- ATI® Radeon® 9500

- ATI® Radeon® 9600

- ATI® Radeon® 9700

- ATI® Radeon® 9800

- ATI® Radeon® X300

- ATI® Radeon® X550

- ATI® Radeon® X600

- ATI® Radeon® X700

- ATI® Radeon® X800

- ATI® Radeon® X850

- NVidia® Geforce2 Ultra

- All NVidia® Geforce 3/Ti Series

- All NVidia® Geforce 4/Ti Series

- All NVidia® Geforce FX Series

- All NVidia® Geforce 6 Series

- All NVidia® Geforce 7 series

Δημοσ.

Εγώ 2 απορίες έχω: 1) Πώς τρέχει μιας και έχει πολύ καλά γραφικά 2) Αν έχει real-time shadows γιατί σε μερικές screens έδειχνε και σε άλλες όχι.

Όποιος το δοκιμάσει ας πει τις εντυπώσεις του και σε μας τους dial-up-άδες.

Δημοσ.

Μην το κατεβάσετε απο gamershell γιατί αρκετές φορές κολλάει ή σύνδεση και ενω μπορεί να έχεις κατεβάσει 300 απο τα 600ΜΒ αναγκάζεσαι να το ξανακατεβάσεις. Μου λεχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν και συνέβει πάλι.... είχα κατεβάσει περίπου 400ΜΒ απο CoD2.....

Από gamershell λέει μόνο όταν υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις κάτι από greece server.

τώρα το κατεβάζω από τορεντ και είναι στο 3% ... να πάρει!!!!

Δημοσ.

Λοιπόν το κατέβασα από filefront...

Το σύστημα που το έπαιξα αποτελείται από P4 2.8 - GeForce5900ultra - 1GB 333mhz.

To έπαιξα σε 1024χ768 με τις ακόλουθες επιλογές στα γραφικά:

TEXTURE FILTER: BILINEAR

AA:4X

FORCE DIRECTX 7 MODE: YES (όταν το έβαζα ΝΟ το παιχνίδι έτρεχε με 15 F/s :grin: )

SINC EVERY FRAME : NO

MODEL DETAIL : NORMAL

Z FEATHER SMOKE: EVERYTHING

NUMBER OF CORPSES : MEDIUM

Με αυτές τις επιλογές το παιχνίδι μου έτρεχε χωρίς το παραμικρό σπάσιμο στην κίνηση.

Σαν γραφικά είναι σαφώς βελτιωμένο από το 1.

Καλύτερα και πιο λεπτομερή μοντέλα ανθρώπων και επίσης πιο λεπτομερή όπλα , αλλά και πιο μεγάλα. όταν φέρνεις το σκόπευτρο του όπλου στο μάτι σχεδόν πιάνει το 1/3 της οθόνης.

Μάλον αυτό το έκαναν για τους γκαβούς γιατί το αποτέλεσμα είναι να μπορείς να σημαδέψεις αρκετά πιο εύκολα από το COD1 :)

Το demo ξεκινάει με εσένα και άλλους στρατιώτες στις καρότσες φοστηγών που σας μεταφέρουν μέσα στην έρημο για να σας αφήσουν στις πύλες ενώς Αιγυπτιακού χωριού που το κατέχουν οι Γερμανοί.

Αυτό πρέπει να το διασχίσεις και να φτάσεις στην παράκτια μεριά του εκτελόντας 4 objectives.

Με το που σας αφήνουν ξεκινάει ο πανικός καθώς πριν προλάβεις να πηδήξεις από το φορτηγό στο έδαφος αρχίζουν να σας ρίχνουν.

Οι χάρτης του Χωριού δεν είναι τελείως γραμμικός.

Το αντίθετο μάλλον... Υπάρχουν στενάκια που σε βγάζουν από άλλες πλευρές καθώς και διόροφα σπίτια που εάν μπείς και ανέβεις στον πάνω όροφο μπορείς να έχεις οπτικό πεδίο από την πίσω πλευρά τους. Μερικές φορές μάλιστα πάνω στον πανικό της μάχης ψιλοχάθηκα και έψαχνα τον δρόμο για τους δικούς μου.

Το κακό είναι ότι όλα αυτά έιναι γεμάτα Γερμανούς. Οι δρόμοι , τα σπίτια και οι ταράτσες είναι φούλ από οδοφράγματα , σκοπευτές και υποστήριξη σταθερών πολυβόλων.

Ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις εκτός κάποια τέτοια πολυβόλα είναι είτε να τους ρίξεις χειροβομβίδα είτε καπνογόνο.

Πάντως δεν έχω ξαναδεί τέτοια καπνογόνα! Όταν έριξα ένα στην φάτσα ενός σπιτιού από το οποίο δεχόμασταν πυρά , άρχισε να βγάζει λίγο καπνό και στην συνέχεια δεν του έδωσα σημασία γιατί ασχολήθηκα με την μάχη.

Όταν όμως ξαναγύρισα το βλέμα μου προς τα εκεί όλο το σπίτι είχε καλυφθεί από ένα πυκνό σύνεφο καπνού. Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τους πυροβολήτες και τους στρατιώτες που είναι στημένοι στα αντίπαλα μπλόκα να μην ξέρουν τι τους γίνεται. Δυστυχώς είναι λίγα τα καπνογόνα αντίθετα με τις grenades που έχεις πολλές και βρίσκεις συνεχώς νέες.

Το θέμα βέβαια είναι ότι και οι Γερμανοί σου ρίχνουν πολλές φορές grenades - με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας - και τρέχεις πανικόβλητος να απομακρυνθείς :grin:

Οι φωνές και οι πληροφορίες που σου δίνουν οι δικοί σου είναι συνεχόμενες καθ όλη την διάρκεια της μάχης κάνοντάς την να φαίνεται πιο αληθινή.

Το ΑΙ των αντιπάλων ήταν αρκετά καλό με δεδομένο το γεγονός ότι είχα μονοπύρηνο επεξεργαστή.

Πιο κάτω βάζω και μπόλικα screenshots που τράβηξα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σε αυτά φαίνονται τα όπλα κανονικά και σε στάση σκόπευσης , σε κάποια άλλα το καπνογόνο , ένας δικός μου στρατιώτης που πάει να σπάσει μία πόρτα για να μπει αλλά τον γαζώνει ένα πολυβόλο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι , ένα πολυβόλο που το έχω καταλάβει εγώ με τους δικούς μου και ρίχνω σε ανθρώπους και κιβώτια , οι φωτισμοί και οι σκιές χωρίς την υποστήριξη directX 9c.

Τέλος το καλό με το DEMO είναι ότι εξαιτίας της ελευθερίας κινήσεων και των διαφορετικών δρόμων μέσα στο χωρίο , όταν το τελειώσεις μπορείς να το ξαναπέξεις αρκετές φορές ακολουθόντας διαφορετικές τακτικές.

Αυτά

017ns.th.jpg 025dg.th.jpg 034vn.th.jpg 042cc.th.jpg 053rn.th.jpg 066ht.th.jpg 070jc.th.jpg 086cx.th.jpg 099fs.th.jpg 100nj.th.jpg 119ha.th.jpg 123sh.th.jpg 134yn.th.jpg 148bw.th.jpg 157fo.th.jpg 163xt.th.jpg 170ib.th.jpg 184pb.th.jpg 193pi.th.jpg 204jr.th.jpg 212wo.th.jpg 222ow.th.jpg 231pl.th.jpg 244cq.th.jpg 252sx.th.jpg 267is.th.jpg 271ao.th.jpg 287dm.th.jpg 294rr.th.jpg 309zh1.th.jpg 313py.th.jpg 322kr.th.jpg 335wi.th.jpg 344pk.th.jpg

Δημοσ.

to katevasa kai to dokimasa shmera,

Mhxanhma :

P4 2.4 , 512 ram, fx5900 bla bla bla bla

se medium settings to game agomaxa me low fps.

Personal estimate mexri na to paiksw spiti , oti tha thelei gia na paiksei aneta

2.8+ ghz cpu, 1giga -ram , 6800+ vga adapter (H efamilh Ati)

An kai einai demo, eixe polla kala alla kai arketa kaka, an krinw apo to demo tou cod1.

Wraia taunts , wraia opla, wraia physics, paromoio gameplay,

VGA advanced Settings apo in game menu

nice effects ktl ktl alla to single player einai single player , to game afto tha doume

ti aksizei sto multiplayer tomea mias kai kei exei na ginei panikos sta evrwpaika ladders.

An k demo de pavei na nai ligo parafwrtomeno me polles ekrhkseis ktl, alla ekei fainontai

kai ta fps pou deinei H akthe karta ;) so mallon an krinw apo quake 4 , age 3, k loipous

titlous, mazefte kana frago, u will need an upgrade.

Oriste k ena link apton server mou :

http://194.177.209.42/cod2demo.exe

enjoy

Δημοσ.

55%

αν δεν είχε κολλήσει το κωλοgamerhell τώρα θα χαιρόμουνα και εγώ!

τουλάχιστον με τα τορρεντ δεν κινδυνεύεις να μείνεις στην μέση... ούτε φοβάσαι μην σου κοπει η σύνδεση ή το ρεύμα ή.... κτλ

Πότε θα βγάλουν το MP demo???? Ποιός ξέρει... ?

Δημοσ.

Ti na po..to kalytero paixnidi fps ginete akoma kalytero..

Tromerh kinhsh, ta opla exoun ginei akoma pio alithofanh kai ta grafika eiani apisteyta..

Epaiksa tou brother of arms to demo prin liges hmeres & mou fanhke kati san paidiko mprosta sthn apisteyth douleia pou ekanan sto 2..

Ainte arxizo na metrao tis ores gia to epishmo....

Δημοσ.

Ασχολούμαι με CoD περίπου 1 χρόνο αρκετά εντατικά. Είναι το παιχνίδι που παίζω πιο πολύ. Το CoD2 δεν με ενθουσίασε και πολύ. Η μοναδική σημαντική διαφορά που έχει σε σχέση με τον προκάτοχο του είναι το ότι έχει πιο ρεαλιστικές φωτοσκιάσεις και μοντέλα Τίποτα περισσότερο δεν είδα πέρα από την βελτίωση στα γραφικά!!!!

Εν το μεταξύ αντι να το βελτιώσουν στο gameplay μου φαίνεται πως κάνουν το αντίθετο.

Πού είναι η επιλογή για sprint?????? Καλά είναι σοβαροί βγάλανε αυτό το τρομερό χαρακτηριστικό

Πού είναι το πιστόλι????

Μόνο 2 όπλα κάθε φορά????

Γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις τις χειρομβοβίδες και να περπατάς αλλά αναγκάζεσαι με το που τις βγάζεις να τις πετάς?????

Το ίδιο με τα καπνογόνα!!! (ας είχε επιλογή για αυτό απο option controls!!!!!

Επίσης σε ανάλυση από 800χ600 και πάνω τα frames πέφτουν αισθητά!!! Πχ σε 1024χ768 πέφτουν ως τα 20-23 όταν γίνεται ο συνηθισμένος πανικός!!!!! με όλα στο φουλ!!!! settings in game

Αυτό που εχω να πώ είναι το ότι οι κύριοι που έβγαλαν το παιχνίδι κοτέψανε και είπαν να ακολουθήσουν την ίδια συνταγή που τους έχει πετύχει.... Δεν τόλμησαν να κάνουν την υπέρβαση όπως έκανε το Battlefield 2!!!Το οποίο είναι καλύτερο από το CoD2 εφόσον δίνει πράγματα που κανένα άλλο παιχνίδι δεν προσφέρει.

Τελικά τι το καινούργιο προσφέρει το CoD2 εκτός από γραφικά?????????????

Δημοσ.

Επίσης οι κύριοι συνεχίζουν να έχουν το ίδιο κόλλημα να σε αναγκάζουν να πάιζεις το παιχνίδι λοκάροντας το μόνιτορ κάτω από τα 85Ηz με αποτέλεσμα να σου βγαίνουν τα μάτια. ΤΙ κόλλημα είναι αυτό πάλι!!!!!!!!!!!!!

Επίσης δεν παρατήρισα καμιά βελτίωση στην AI

Και η φυσική του φάινεται κατώτερη από HL2 kai B2!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Καταρχήν για τις grenades κάνεις λάθος όπως έκανα και εγώ όταν πρωτοέπαιξα το demo , και τις έριχνα στο διάολο :grin:

Εάν κρατήσεις το κουμπί πατημένο τότε δεν πετάει την gredade ή το smoke που κρατάς. Εγώ το έκανα σημάδεψα ακριβώς που ήθελα να την ρίξω και μετά το άφησα. Την πέταξε και καπάκι άλλαξε στο όπλο που κρατούσά πριν κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.

Την ταχύτητα με την οποία κινείτε ο παίκτης την βρήκα πολύ ικανοποιητική.

Επίσης και στο ένα μπορούσα να κρατήσω μόνο δύο όπλα (για να πάρω τρίτο έπρεπε να πετάξω ένα αποό τα δύο) οπότε δεν καταλαβαίνω την διαφορά.

Για το πιστόλι δεν πιστεύω ότι θα βγάλουν την τελική έκδοση χωρίς να έχει καθόλου πιστόλι. Αλλά και να το κάνουν δεν με πειράζει αφού για εμένα ήταν μόνο διακοσμητικό. Απλά πιστεύω ότι θα το βάλουν γιατί πολλοί άλλοι παίκτες το χρησιμοποιούσαν.

Eγώ από ότι είδα το ΑΙ είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το COD1.

Οι εχθροί σου πετάνε nades με ευστοχία Κιριλένκο , και πέρνουν συνεχώς κάλυψη δυσκολεύοντας το έργο σου. Μου έτυχε να πυροβολήσω σκοπευτή που βρίσκόταν στο μπαλκόνι (φαινόταν μόνο το κεφάλι του) και να μην τον πετύχω με την πρώτη αλλά η σφαίρα του πέρασε από δίπλα. Αμέσως μόλις έγινε αυτό , κρύφτηκε τελείως και δεν μπορούσα να τον ξανακτυπήσω εκείνη την στιγμή. Το γεγονός δεν είδα την αντίπλαη ΑΙ να κάνει κινήσεις για να με κυκλώσει οφείλετε στον επεξεργαστή που είχα. Δεν μπορώ να ζητάω και παπάδες με τον p4 2.8

Τέλος για τα physics θα συμφωνήσω ότι δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν αυτά του HL2.

Αλλά για ragdoll efects και τα λοιπά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε το COD3.

Παραταύτα εγώ το συγκρίνω με το 1 και το βρίσκω 2-3 φορές καλυτερο σε όλους τους τομείς.

p.s : Τι hardware έχεις ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...