Προς το περιεχόμενο

Stuffit?

doomx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ksekinontas na mathaino to ibook, eida oti orismena arxeia apo to net (.sit) den ta anoigei. Iksera apo palia oti auta einai ta kateksoxin "zip" tou Mac. Tora pos kai den ta anoigei apo mono tou?

To Stuffit einai 20MB application kai den thelo kati toso varu. Uparxei enallaktiki lusi? An mporei na anoigei kai .rar akoma kalutera.

Auto pou prospatho na kano install kai einai .sit einai to iSwipe pou opos katalavaino einai to kalutero p2p gia Mac. Tora exo to Aquisition alla to vlepo polu "over"ground gia ta metra mou

(Sorry gia ta greeklish alla den exo kataferei na valo ellinika sto Winborg pc mou!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις μέρες μας, τα 20MB θεωρήται πολύ μικρό μέγεθος για μια εφαρμογή. Δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι μικρότερο και αν βρεις θα είναι μάλλον απίθανο να είναι δωρεάν, μιας και το .sit format είναι πατενταρισμένο από την εταιρία που βγάζει το stuffit και ζητάει δικαιώματα από όσους φτιάχνουν προγράμματα που το υποστηρίζουν.

(όσο για τα greeklish, αν και εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν, η insomnia κρατά ουδέτερη στάση για τη χρήση τους: ο καθένας μπορεί να γράφει όπως του αρέσει)

Tora exo to Aquisition

Μα καλά, είναι δυνατόν? Πρόγραμμα P2P που να πρέπει να το πληρώσεις? Μόνο σε Mac θα μπορούσαμε να το δούμε αυτό... :(

Stis meres mas ta 20MB se kamia periptosi den theorountai mikro megethos. Otan i efarmogi pou suntirei to pc (onyx) einai <3 mb den mporo na dexto oti gia na to stuffit me 20MB dikaiologei to megethos tou. 1000ades programmata se pc uparxoun <3mb pou kanoun o,ti thes.

To aquisition den xreiazetai na to pliroseis. Apla kapou kapou tha vlepeis kai orismena dag-screens na sou zitane na kaneis register. Kai xoris na pliroseis douleuei mia xara.

Κοίτα, έχεις ένα κάποιο δίκιο. Τα 20MB δεν είναι μεγάλο μέγεθος για πρόγραμμα αλλά για πρόγραμμα συμπίεσης είναι όντως πολλά. Για παράδειγμα, το winrar στο PC μου πιάνει γύρω στα 3,5MB στο δίσκο.

Το stuffit εκμεταλεύεται το γεγονός πως είναι defacto standard στο MacOS και είναι "κλειστό" format (ζητάει λεφτά για δικαιώματα από άλλους κατασκευαστές software για να χρησιμοποιήσουν το format του).

Η "υπεροψία" του φαίνεται και από το γεγονός πως η έκδοση για MacOS στοιχίζει πολύ ακριβότερα από την έκδοση για Windows.

Δυστυχώς δεν έχω λύση στο πρόβλημα. :(

• Super Moderators

Ρε παιδιά, ρε παιδιά! :)

Ο Stuffit Expander (το μέρος του προγράμματος που ανοίγει τα αρχεία .sit) είναι δωρεάν:

http://www.stuffit.com/mac/expander/

Για να συμπιέσεις τα αρχεία σε μορφή .sit θες το Stuffit Deluxe. Αυτό ναι, το πλερώνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...