manosone Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Kαλπερα παιδια.Λοιπον πηγα σημερα και πηρα απο το eshop αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330544 .Ηθελα να παρω αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331633 αλλα δεν το ειχε και επειδη δεν μου ηταν ευκολο να παω παλι πηρα το LG.Για πειτε μου την γνωμη σας.Καπου διαβασα οτι το lg εν μπορει να γραψει dvd-r dual layer.Για πειτε μου τι ειναι αυτο,γιατι αν δεν μου κανει θα το παω πισω να μου δωσουν καποιο αλλο (οταν εχουν).Eπισης θα ηθελα να μου πειτε στο nec που εχω δωσει πιο πανω τι ειναι το dvd+r9.
giorgos th. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 dual layer einai ta diskakia diplis epistrosis.4.5 gb to ena layer kai 4.5 to allo.opote einai san na exeis 2 dvd se ena.to dvd+r9 einai ena diskaki +r (opos einai kai ta -r gia paradeigma) mono pou to 9 ipodikneiei pos einai dual layer.ena kanoniko dvd einai dvd+-r5.
manosone Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστω αρχικα.Γνωριζω τι ειναι τα διπλης επιστρωσης ομως δεν ξερω τι ειναι το dvd-r dual layer και dvd+r dual layer.Απο οτι βλεπω δηλαδη το nec μπορει να γραψει +9 και -9 ενω το lg οχι.Θα αντιμετωπισω πουθενα προβλημα μα αυτο?Που χρησημοποιουνται τα -r9 και που τα +r9 ?
qspock Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Οπως υπαρχουν τα +R και -R δισκακια μονης στρωσης ετσι υπαρχουν τα + και τα - σε δισκακια διπλης στρωσης... Ειναι ακομα νωρις για τα -R DL, πιο πολυ ειναι γνωστα τα +R DL. Καλο ειναι να μπορει να γραφει και τα δυο οπως το NEC, αλλα προσωπικα δε βλεπω πως θα φτασουμε να γραφουμε σε -R DL οταν ακομα τα +R DL που κυκλοφορουν εδω και καιρο ειναι απλησιαστα σε τιμες. Ασχετα με τα παραπανω, αν εχεις καλο reader θα σου προτεινα να πας για το NEC. Το ιδιο ειχαμε παθει με τον ξαδελφο μου, πηγε στο πλαισιο να παρει NEC, δεν ειχανε και μας ειπαν για LG. Πηραμε το LG, χαλασε μεσα σε μιση ωρα. Το αλλαξαμε, πηραμε παλι LG (που να ξεραμε) και εκαιγε τα δισκακια! Το πηγαμε κι αυτο πισω, πηραμε το NEC και ειναι αψογο. Τα NEC εχουν κορυφαια ποιοτητα εγγραφης, θα ηταν τα καλυτερα με διαφορα αν ηταν και καλα reader. Αν ομως εχεις ενα καλο DVD-ROM για αυτη τη δουλεια, παρε το NEC με κλειστα ματια. Αν δεν ακολουθησεις τη συμβουλη μου, κρατα οπωσδηποτε την αποδειξη αγορας του LG... Σοβαρα το λεω, δε τιθεται θεμα συγκρισης σε αξιοπιστια. Επισης τα NEC ειναι τα πιο διαδεδομενα με τα πιο πολλα πειραγμενα firmware (rpc1, riplock removed, bitsetting). Πραγματα που επισης ενδιαφερουν οταν αγοραζεις ενα DVD-R drive.
manosone Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Eυχαριστω και εσενα.Και εγω το nec ελεγα να παρω αλλα δεν το ειχε και λεω που να πηγενω παλι κτλ.Μυ ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο και οτι θα ειναι σε 2 μερες.Θα παρω τηλεφωνο πριν παω να δω αν εχει ερθει.Υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι δεν μπορει να επιστραφει?Δεν το εχω βαλει καν πανω στο pc.
tolis86 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 egw pantws eixa parei prin to pasxa ena lg ston adefo mou exei grapsei panw apo 20 dvd kai einai apsogo.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.