universe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρά, έχω μια 17'' Ηitachi CM615, και ενώ μετά απο 5 περίπου χρόνια που την έχω δεν είχα κανένα πρόβλημα,ξαφνικά άρχισε να αλλάζει τα χρώματα μόνη της να ,τα κάνει όλα ρόζ η κόκκινα και διάφορα τέτοια.Μόνο 10' να βλέπεις τη οθόνη και να είναι όλα κοκκινα τάχεις δεί όλα πιστέψτε με.Στην αρχή κάνει 'νερά' αλλάζει αρκετές φορές το χρώμα, και μετα σταθεροποιειται σε ένα ροζέ. Πρίν δυο μήνες μου είχε ξανακάνει το ίδιο για πρώτη φορά,αλλά μετα δεν το ξανακανε.Τώρα πάλι τα ίδια. Εχει καμμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι αυτό? Αραγε διορθώνετε, η είμαι για νέο monitor? Thanks
nemos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι πρόβλημα που στο κάνει αφού δουλέψει λίγο ή με το που ξεκινάει το pc? [...Θεωρούμε δεδομένο ότι δεν έχεις πειράξει τίποτα στα χρώματα της απεικόνισης είτε από το interface της οθόνης είτε της vga...] Κατ' αρχήν δοκίμασε τα παρακάτω... - Δοκίμασε να βγάλεις/βάλεις/στερεώσεις καλά το βύσμα της οθόνης στην κάρτα γραφικών (...αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι δεν είναι στραβωμένο κάποιο πινάκι μέσα στο d-sub...). - Βεβαιώσου ότι δεν έχει τσακίσει το καλώδιο της οθόνης στο σημείο που βγαίνει από την οθόνη ή λίγο πριν το βύσμα που πάει στην κάρτα. Αν δεν δεις προκοπή πόσταρε - άν δεις προκοπή πόσταρε ;-)
universe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Oxi αφού δουλέψει λίγο το κάνει, όταν ανοίξω το pc είναι Ok,μέχρι στιγμής δλδ. Θα δοκιμάσω αυτά που πρότεινες, thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.