PeiramatoZwo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Είδα κάποιες λύσει wireless ποντικιών για laptop. Είχα δεί ένα συγκεκριμένο ποντίκι, πού ήταν wireless, και το ποντίκι φόρτιζε σε usb του φορητού. Γνωρίζει κάποιος ποιό είναι; Και αν το έχει δοκιμάσει κανείς, για να μάθουμε τι παίζει με την αυτονομία μπαταρίας του. Γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τέτοιο ποντίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 wireless tha breis pola.kati sigkekrimeno me auto pou les den exo dei.alla genikso min nomizeis oti to pontiki tha krataei 5 meres.i autonomia tou einai poli megali. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 εγώ έχω m$ wireless notebook optical και είμαι πολύ ευχαριστημένος θέλει βέβαια AA μπαταρία, η οποία όμως κρατάει πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cubatoni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Egw file exw pari to Logitech v500 to doulevw twra 2 ebdomades kai mporw anepifilakta na sto synistiso nimizw ine ena apo ta kalitera tis agoras. filika Antonis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Microsoft wireless notebook mouse. Απλά τέλειο. Έχει αρκετό όγκο για να μη χάνεται στην παλάμη όπως τα περισότερα ποντίκια για laptops. Έχει ένα μικρό αντάπτορα USB σε σχήμα Γ που κουμπώνει όταν δεν χρησιμοποιείται από κάτω. Λειτουργεί με μία αλκαλική μπαταρία ΑΑΑ (6 μήνες διάρκεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 ...Πλαίσιο σαν το παραπάνω αλλά λίγο μετά τα κουμπιά είναι ντυμένο με δέρμα. Καλά ε, μιλάμε για χλίδα. Η μπαταρίες λένε ότι κρατάνε για 3 μήνες. Τιμή 36 ευρώπουλα περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Akoma mia psifos sto Microsoft wireless notebook mouse. Para polly kalo kai se normal kostos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Εννοείται microsoft optical mouse for notebook. Γενικά σε αυτό το θέμα είτε προκειται για σταθερό, είτε για φορητό προτείνω (και έχω) λύσεις της microsoft. Μου ταιριάζουν γάντι! Προσπάθησε να το βρείς σε ΟΕΜ .Είναι πολύ πιο φτηνό απο ότι σε retail μορφή.http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6278 αλλά κοίτα και αυτό : http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=7908 Φρέσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Με κόβω να προσανατολίζομαι πρός το mouse της Logitech, γιατί είδα ότι το scroller δεν είναι ροδάκι, αλλά ουσιαστικά λειτουργεί απλώς με αφή.Οπότε δεν λερώνει , και μπορει να καθαριστεί ποίο εύκολα. Ένα mouse της MS που έχω είναι τρομερή ποιότητα, αλλά το ροδάκι μαζεύει βρωμιά και δεν καθαρίζει εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Προσπάθησε να το βρείς σε ΟΕΜ .Είναι πολύ πιο φτηνό απο ότι σε retail μορφή. Συμφωνώ το δικόμου το πήρα 23? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeiramatoZwo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 na rotiso, to adaptoraki pou syndeete sto usb gia na leitourgisei to bluetooth pontiki, ginete na leitourgisei kai os aplo bluetooth gia na dextei px dedomena apo kinito ? ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δε νομίζω ότι το πρωτόκολλο επικοινωνίας στα wireless ποντίκια είναι bluetooth. Μάλλον είναι IrDA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeiramatoZwo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχουν και bluetooth ποντίκια. Σε αυτά ισχύει αυτό ρώτησα παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Sorry don't Know ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.