Dj_PrOjEcT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους . Έχω εδώ και 2 μέρες 1 πρόβλημα με 1 pc μου στην δουλειά . Όσο και εάν έχω ψάξει να βρω λύση στο πρόβλημα μου δεν γίνετε τίποτα . Έκανα σχεδόν ότι έχω διαβάσει στο διαδικτυο αλλά τζίφος η δουλειά . Το πρόβλημα έχει να κάνει με το tcpip.sys σε WinXP Home sp1 gr. Το pc μου είναι σε δίκτυο στη δουλεία και εάν δεν ανοίξω κάποια ιστοσελίδα με explorer η mozilla όλα πάνε ρολόι . Αν κάνω το λάθος να σερφαρω η γενικά να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα που χρειάζεται internet μια πολύ ωραία και γνώριμη ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ κάνει την εμφάνιση της με μήνυμα IRQ LESS OR EQUAL stop memory dump και ένα μεγάλο κατεβατό από αριθμούς . Έχω ψάξει για ιούς για adware με 3 διαφορετικά προγράμματα και όλα είναι μια χαρά . Προσπαθώ να κάνω Restore αλλά πλέον δεν βλέπω να λειτουργεί καθόλου . Έκανα Repair τα Home και Upgrade σε Pro ακόμα τίποτα . Εγκατέστησα διαφορετικούς lan drivers άλλαξα Μνήμες μητρική τροφοδοτικό τα πάντα εν ολίγοις αλλαααα ….τζιφοςςςςς . Πραγματικά έχω φτάσει σε αδιέξοδο και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω format στο μηχάνημα μου μιας και τρέχει κάποιες εφαρμογές που για να τις ξαναστήσω θα χρειαστώ αρκετές ημέρες . Τι λέτε ? Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ολοι έχουμε εμπειρία απο τέτοια κατάσταση! Λες ότι στο παρουσιάζει κάθε φορά που επιχειρεις πρόσβαση στο net. Αρα μήπως έχεις πρόβλημα στο modem/router? Μια και είναι πρόσφατο,θυμάσαι αν έβαλες κάτι σε pci, ή ακόμα και πρόγραμμα και άρχισαν τα προβλήματα?
Dj_PrOjEcT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Όχι φίλε μου δεν έχει μπει τίποτα νέο από hardware η software στο pc και αυτό είναι που με τρελαίνει . Στο δίκτυο δεν έχω κανένα πρόβλημα . Υπάρχουν άλλα 20 pc επάνω χωρίς κανένα πρόβλημα . Κάτι άλλο παίζει αλλά τι ?????
REDBOUL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους .Έχω εδώ και 2 μέρες 1 πρόβλημα με 1 pc μου στην δουλειά . Όσο και εάν έχω ψάξει να βρω λύση στο πρόβλημα μου δεν γίνετε τίποτα . Έκανα σχεδόν ότι έχω διαβάσει στο διαδικτυο αλλά τζίφος η δουλειά . Το πρόβλημα έχει να κάνει με το tcpip.sys σε WinXP Home sp1 gr. Το pc μου είναι σε δίκτυο στη δουλεία και εάν δεν ανοίξω κάποια ιστοσελίδα με explorer η mozilla όλα πάνε ρολόι . Αν κάνω το λάθος να σερφαρω η γενικά να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα που χρειάζεται internet μια πολύ ωραία και γνώριμη ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ κάνει την εμφάνιση της με μήνυμα IRQ LESS OR EQUAL stop memory dump και ένα μεγάλο κατεβατό από αριθμούς . Έχω ψάξει για ιούς για adware με 3 διαφορετικά προγράμματα και όλα είναι μια χαρά . Προσπαθώ να κάνω Restore αλλά πλέον δεν βλέπω να λειτουργεί καθόλου . Έκανα Repair τα Home και Upgrade σε Pro ακόμα τίποτα . Εγκατέστησα διαφορετικούς lan drivers άλλαξα Μνήμες μητρική τροφοδοτικό τα πάντα εν ολίγοις αλλαααα ….τζιφοςςςςς . Πραγματικά έχω φτάσει σε αδιέξοδο και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω format στο μηχάνημα μου μιας και τρέχει κάποιες εφαρμογές που για να τις ξαναστήσω θα χρειαστώ αρκετές ημέρες . Τι λέτε ? Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ? valto pali na kolisei kai kanei post toys arithmoys(toylaxiston toys arxikoys) ta 000klp dld kai tha vroyme lysh..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.