Προς το περιεχόμενο

Nvidia's beta 81.26 has multi threaded support

littlelouievegos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Λυπάμαι Βέγγο αλλά η υπόθεση μου ακούγεται για κουλή εγκατάσταση ευθύς εξ΄αρχής.

Τωρα ως αναφορα στους drivers μιλησα για το ολο concept σαν ιδεα. Δεν θεωρεις οτι ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ υποθεση το ξεκινημα μιας τετοιας προσπαθειας και μαλιστα οταν επιφερει τετοια κερδη? Δεν μιλαμε για 2-3 fps μιλαμε για επιδοσεις που μερικες φορες θυμιζουν αλλη γενια!! Και ενταξει ειναι buggy αλλα ειναι απολυτως λογικο. Εδω μιλαμε για κατι το τελειως καινουργιο που θελει χρονο να προετοιμαστει δεν νομιζεις; Θεωρω οτι μια νεα εποχη ξεκιναει για τους dual core και το συσχετισμο τους με το gaming enviroment, κατι που ουτως η αλλως θα ειναι αναποφευκτο στο εγγυς μελλον. Ας ξεκινησουμε με driver support were available και θα φτασουμε και στον κωδικα.. -)

Γύρω στα 10-15% μου δίνουν εμένα οι πίνακες που έχω δει μέσο όρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν άλλωστε, όλοι στο παρελθόν μυξοκλαιγότανε ότι οι μονάδες T&L καθότανε και πλέκανε πουλόβερ στις GPU. ΄Ενα και ένα κάνουν δύο, άνετα μπορείς να φανταστείς τι εννοώ.

Προσωρινό είναι για τα επόμενα 1-1.5 χρόνο μέχρι να εμφανιστούν dual-threaded εφαρμογές και αν και τώρα είναι ευκολότερο να φορτώσεις τον ένα πυρήνα του επεξεργαστή όταν θα χρειαστεί να "ξεφορτώσουν" θα φτύσουν αίμα μιας και αυτές οι κουλαμάρες γίνονται παιχνίδι προς παιχνίδι και εφαρμογή προς εφαρμογή.

Καινούργια εποχή; Δεν θα το΄λεγα ακόμα, απλά η NVIDIA θέλησε να σας κάνει παρηγορήσει λίγο για τα λεφτά που πετάξατε στους πανάκριβους επεξεργαστές σας LOL.

BTW ανεφερες οτι καλο ειναι να μην τους χρησιμοποιουμε ακομα why's that?

Oι 81.26 οδηγοί είναι άλφα.

Δημοσ.
Μάλιστα. Λυπάμαι Βέγγο αλλά η υπόθεση μου ακούγεται για κουλή εγκατάσταση ευθύς εξ΄αρχής.

Οταν κατι στηνεται ξεστηνεται 3 φορες και εχεις 3 fresh install των windows δεν μπορεις πια να μιλας για "κουλη" εγκατασταση ;-)

Αλλου ειναι το προβλημα και θα το βρω οσο και αν παρει... Btw thanks for the support ;-)

Γύρω στα 10-15% μου δίνουν εμένα οι πίνακες που έχω δει μέσο όρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν άλλωστε, όλοι στο παρελθόν μυξοκλαιγότανε ότι οι μονάδες T&L καθότανε και πλέκανε πουλόβερ στις GPU. ΄Ενα και ένα κάνουν δύο, άνετα μπορείς να φανταστείς τι εννοώ.

Προσωρινό είναι για τα επόμενα 1-1.5 χρόνο μέχρι να εμφανιστούν dual-threaded εφαρμογές και αν και τώρα είναι ευκολότερο να φορτώσεις τον ένα πυρήνα του επεξεργαστή όταν θα χρειαστεί να "ξεφορτώσουν" θα φτύσουν αίμα μιας και αυτές οι κουλαμάρες γίνονται παιχνίδι προς παιχνίδι και εφαρμογή προς εφαρμογή.

Πολυ σωστα το εθεσες απο πλευρας λογικης αλλα οταν εγω βλεπω οτι FC,HL2,DIII και αλλα high end games κερδιζουν εστω και αυτο το "μικρο" 13% (που σε καποιες περιπτωσεις ειναι πολυ μεγαλυτερο) τοτε νιωθω πολυ καλυτερα :)

Καινούργια εποχή; Δεν θα το΄λεγα ακόμα, απλά η NVIDIA θέλησε να σας κάνει παρηγορήσει λίγο για τα λεφτά που πετάξατε στους πανάκριβους επεξεργαστές σας LOL.

Εαν αυτος ειναι ο τροπος της να μας παρηγορησει τοτε κανει φοβερη δουλεια εστω και αν χρειαστει να φτιαχνει το profile one by one... ;-)

Ακομα και καθολου o/c να μην εχεις κανει με εναν πολυ φθηνοτερο 4400+ , πας αυτοματα στα games που υποστηριζεται σε επιδοσεις FX-57 και παραπανω... Αμα κανεις και o/c? U got the picture :)

E και καποια SMP games are on the way already...

Oι 81.26 οδηγοί είναι άλφα.

Ok m8. Didn't see that in the fisrt place...

Δημοσ.
Οταν κατι στηνεται ξεστηνεται 3 φορες και εχεις 3 fresh install των windows δεν μπορεις πια να μιλας για "κουλη" εγκατασταση

Αλλου ειναι το προβλημα και θα το βρω οσο και αν παρει...

Αν δεν ήταν κουλή εγκατάσταση τότε δεν θα είχε λυθεί το πρόβλημα LOL. Θα πρόσεξες φαντάζομαι ούτε πουθενά δεν είπα ότι φταις εσύ ;)

Εαν αυτος ειναι ο τροπος της να μας παρηγορησει τοτε κανει φοβερη δουλεια εστω και αν χρειαστει να φτιαχνει το profile one by one...

Ακομα και καθολου o/c να μην εχεις κανει πας αυτοματα στα games που υποστηριζεται σε επιδοσεις FX-57... Αμα κανεις και o/c? U got the picture.

Η εφαρμογή δεν γίνεται one by one....η απεγκατάσταση όμως ναι. Που απλά σημαίνει ότι τώρα απολαμβάνεις τα επιπλέον 15%, αλλά όταν θα έρθει η ώρα να αρχίζουν να αφαιρούν και έχεις ακόμα τον ίδιο επεξεργαστή (λέμε τώρα) θα αναρωτιέσαι για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί υπάρχουν τόσο τρομερά σκαμπανεβάσματα μεταξύ εφαρμογών και μάλιστα τόσο απρόβλεπτα. Nothing is for free in 3D ;)

Χωρίς να είμαι σίγουρος αν θα υπάρχουν διαφορές στο τελικό παιχνίδι, αν θέλεις μια τρομερή βελτίωση στις επιδόσεις του serious sam2 demo, δες την ανάλογη ενότητά μου ;)

Δημοσ.

Η εφαρμογή δεν γίνεται one by one....η απεγκατάσταση όμως ναι. Που απλά σημαίνει ότι τώρα απολαμβάνεις τα επιπλέον 15%' date=' αλλά όταν θα έρθει η ώρα να αρχίζουν να αφαιρούν και έχεις ακόμα τον ίδιο επεξεργαστή (λέμε τώρα) θα αναρωτιέσαι για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί υπάρχουν τόσο τρομερά σκαμπανεβάσματα μεταξύ εφαρμογών και μάλιστα τόσο απρόβλεπτα. Nothing is for free in 3D ;)

Χωρίς να είμαι σίγουρος αν θα υπάρχουν διαφορές στο τελικό παιχνίδι, αν θέλεις μια τρομερή βελτίωση στις επιδόσεις του serious sam2 demo, δες την ανάλογη ενότητά μου ;)[/quote']

Ε οταν αφαιρεσουν θα σημαινει την αρχη των SMP games... :) Οποτε κατι θα χω να ασχολουμαι τοτε... ;-)

Θα το τσεκαρω το SS2 and I'll get back 2 u with some feedback thanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...