littlelouievegos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Λιγο παλαια ειδηση αλλα δεν την ειδα ποσταρισμενη και ειπα να την βαλω. Η Nvidia δειχνει τον δρομο προς το multi threaded support μεσω των beta drivers της και την υποστηριξη της στους dual core επεξεργαστες. Δεν μπορουσα να το τσεκαρω πιο πριν προσωπικα λογω καποιου προβληματος αλλα τωρα εκανα και 2-3 τεστ δικα μου.Θα επανελθω με περισσοτερα. Review and benchmarks of 81.26 Beta Λοιπον προσωπικα τους δοκιμασα μεχρι στιγμης με τα εξης αποτελεσματα... 3Dmark05@490/1300 78.01 : 8485 81.29 : 8749 Aquamark3@490/1300 78.01: ~94fps 81.29: ~114fps Doom3 1600x1200 ultra quality @490/1300 78.01: ~100fps 81.29: ~113fps Βλεπω λοιπον και εγω μια σημαντικοτατη αυξηση μεσω αυτων των drivers σε αυτα τα 2-3 benches που εκανα, και πιστευω οτι αν ωριμασει αυτη η προσπαθεια τοτε θα ειναι ενα τεραστιο κερδος για τους dual core σε αρκετες 3d εφαρμογες.. Αυτο που κανουν πιθανως να ειναι χρησιμοποιηση του δευτερου πυρηνα για vertex processing κανοντας ετσι το εργο της gpu πιο ευκολο. Φυσικα υπαρχουν ακομα αρκετα προβληματα οπως η παρουσιαση artifacts ή η ελαφρα μεγαλυτερη αυξηση θερμοκρασιας αλλα μιλαμε για drivers που βρισκονται σε εμβρυακο σταδιο. Προσωπικα το θεωρω μεγαλη υποθεση και χαιρομαι που η Nvidia κανει ενα βημα προς αυτη την κατευθυνση και ανοιγει τον δρομο προς την multi threaded υποστηριξη. Κατεβαστε τους απο εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 BF2 έπαιξες να δείς το shadow bug ? p.s. Και να θυμάσαι, η VGA σου πλέον παίζει κανονικά χάρη στο θείο άγγιγμά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 BF2 έπαιξες να δείς το shadow bug ? Αν ειδες ειπα οτι εχει bugs ακομα ... Λογικο δεν ειναι; Τα κερδη ομως ειναι πραγματικα εντυπωσιακα δεν νομιζεις; p.s. Και να θυμάσαι, η VGA σου πλέον παίζει κανονικά χάρη στο θείο άγγιγμά μου No comment on that. Μαλλον το χερι του Θεου που με λυπηθηκε ηταν ... :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Αν ειδες ειπα οτι εχει bugs ακομα ... Λογικο δεν ειναι; Τα κερδη ομως ειναι πραγματικα εντυπωσιακα δεν νομιζεις; No comment on that. Μαλλον το χερι του Θεου που με λυπηθηκε ηταν ... :-P Μητσάκο μου, άσε τις δικαιολογίες γιατί θα ξαναέρθω, και θα σου ξαναδώσω την MarvelousGay7800GTX with 6600 performance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μητσάκο μου, άσε τις δικαιολογίες γιατί θα ξαναέρθω, και θα σου ξαναδώσω την MarvelousGay7800GTX with 6600 performance Lmao... Don't let ur emotions overwhelm u... :razz: My 7800GTX is working again due to uknown yet reasons.... Ououou X-FILES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Lmao... Don't let ur emotions overwhelm u... :razz: My 7800GTX is working again due to uknown yet reasons.... Ououou X-FILES Let me set the record straight: I see some RedLine...RedLine where did you go ? RedLineeeee... Now, I ask the same question again: "Who fixed your 7800GTX ?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Let me set the record straight: I see some RedLine...RedLine where did you go ? RedLineeeee... Now' date=' I ask the same question again: "Who fixed your 7800GTX ?" [/quote'] Κατω απο τα νεα δεδομενα και το βαρος των καταστασεων που με κανανε να λυγισω εχω να δηλωσω... ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕ GURU !!! :-P Τωρα ελα να τα πουμε MSN γιατι βιασαμε το thread... :-P Αντε απατεωνα lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν φτιάξουν το φιλτράρισμα στους 80-αρηδες να μην πω που να τους βάλουν τους οδηγούς αυτούς LOL. Η αλήθεια είναι ότι είναι οι περισσότεροι beta οδηγοί και ο 81.26 είναι πιο κοντά σε alpha παρά σε beta οδηγό, γι' αυτό και συνιστώ και προσοχή σε όσους θελήσουν να τους δοκιμάσουν. Βέγγο, Λύθηκε το πρόβλημα ωστόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ok Billara confess; λέγε τι έκανες γιατί ήταν σπαζοκεφαλιά για μέρες. Μην σου πω μέχρι που έφτασε το θέμα LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ok Billara confess; λέγε τι έκανες γιατί ήταν σπαζοκεφαλιά για μέρες. Μην σου πω μέχρι που έφτασε το θέμα LOL ATi told me shut up, I shouldn't mention the solution [ rofl kiddin' ] Αν σου πω, θα πάθεις πλάκα... Πήγα με...equipment σπίτι του Δημήτρη... δοκιμάσαμε τα πάντα...motherboards...cpus...ram...psu...isolated everything... ξαφνικά η κάρτα "συνήλθε"... Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό είχε εξ' αρχής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Αν βγάλατε την μητρική και δοκιμάσατε άλλη, τότε κάτι δεν είχε πάει καλά στην αρχική εγκατάσταση της μητρικής. Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεν αυνανίζονται οι GPU στα καλά καθούμενα και μετά ξαφνικά συνέρχονται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Αν βγάλατε την μητρική και δοκιμάσατε άλλη' date=' τότε κάτι δεν είχε πάει καλά στην αρχική εγκατάσταση της μητρικής. Κάποια εξήγηση θα υπάρχει, δεν αυνανίζονται οι GPU στα καλά καθούμενα και μετά ξαφνικά συνέρχονται....[/quote'] Trust me man... Επειδή τον Μήτσο δεν τον εμπιστεύομαι ( ) [ Μήτσο, άχνα εσύ, θυμάσαι τις RedLine ε ? ]...έστεισα το σύστημά του 2 και 3 φορές... off & in the box... Όλα στην εντέλεια. Άλλωστε το έκανε και στην άλλη mobo off the box... Ένα θα πω: Έχω συναντήσει άπειρα κουλά στην computerεμπειρία μου...αλλά αυτό πρώτη φορά το συναντώ. Υ.Γ. Ρε συ Μήτσο, μήπως μέσα στο κουτί είχε κανένα χρυσό ticket που έγραφε thank you for buying our 7800GTX / 6600 Hybrid Card E.S. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μεγαλη ιστορια Ailuros.. Φωναξα και τον Bill να το διαπιστωσει ιδιοις ομμασι και να κανουμε δοκιμες με αλλη cpu,mobo και psu. Και οχι δεν εχει να κανει με εγκατασταση μητρικης καθως ουτε στην m/b του bill με την cpu του bill και την vga μου ετρεχε σωστα!! Οποτε απογοητευμενοι εχωντας δοκιμασει τα παντα ξαναστηνουμε το δικο μου. Ε και ως "δια μαγειας" ολα απο τοτε δουλευουν ρολοι!! LOL !!! Δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο ποτε και ακομα το ψαχνω. Υποπτευομαι οτι καποιο απο τα power cables tou psu ισως με καποιον τροπο να υπολειτουργουσε και να μην μου το εμφανιζε σαν msg οτι δεν τροφοδοτειται σωστα... Who knows? Ειναι η μονη λογικη εξηγηση που βρισκω.. Θα το ψαξω εκτενεστερα και θα δω.. Τωρα ως αναφορα στους drivers μιλησα για το ολο concept σαν ιδεα. Δεν θεωρεις οτι ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ υποθεση το ξεκινημα μιας τετοιας προσπαθειας και μαλιστα οταν επιφερει τετοια κερδη? Δεν μιλαμε για 2-3 fps μιλαμε για επιδοσεις που μερικες φορες θυμιζουν αλλη γενια!! Και ενταξει ειναι buggy αλλα ειναι απολυτως λογικο. Εδω μιλαμε για κατι το τελειως καινουργιο που θελει χρονο να προετοιμαστει δεν νομιζεις; Θεωρω οτι μια νεα εποχη ξεκιναει για τους dual core και το συσχετισμο τους με το gaming enviroment, κατι που ουτως η αλλως θα ειναι αναποφευκτο στο εγγυς μελλον. Ας ξεκινησουμε με driver support were available και θα φτασουμε και στον κωδικα.. -) BTW ανεφερες οτι καλο ειναι να μην τους χρησιμοποιουμε ακομα why's that? Υ.Γ : No comment 4 the wisea$$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μεγαλη ιστορια Ailuros.. Φωναξα και τον Bill να το διαπιστωσει ιδιοις ομμασι και να κανουμε δοκιμες με αλλη cpu' date='mobo και psu.Και οχι δεν εχει να κανει με εγκατασταση μητρικης καθως ουτε στην m/b του bill με την cpu του bill και την vga μου ετρεχε σωστα!! Οποτε απογοητευμενοι εχωντας δοκιμασει τα παντα ξαναστηνουμε το δικο μου. Ε και ως "δια μαγειας" ολα απο τοτε δουλευουν ρολοι!! LOL !!! Δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο ποτε και ακομα το ψαχνω. Υποπτευομαι οτι καποιο απο τα power cables tou psu ισως με καποιον τροπο να υπολειτουργουσε και να μην μου το εμφανιζε σαν msg οτι δεν τροφοδοτειται σωστα... Who knows? Ειναι η μονη λογικη εξηγηση που βρισκω.. Θα το ψαξω εκτενεστερα και θα δω.. Τωρα ως αναφορα στους drivers μιλησα για το ολο concept σαν ιδεα. Δεν θεωρεις οτι ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ υποθεση το ξεκινημα μιας τετοιας προσπαθειας και μαλιστα οταν επιφερει τετοια κερδη? Δεν μιλαμε για 2-3 fps μιλαμε για επιδοσεις που μερικες φορες θυμιζουν αλλη γενια!! Και ενταξει ειναι buggy αλλα ειναι απολυτως λογικο. Εδω μιλαμε για κατι το τελειως καινουργιο που θελει χρονο να προετοιμαστει δεν νομιζεις; Θεωρω οτι μια νεα εποχη ξεκιναει για τους dual core και το συσχετισμο τους με το gaming enviroment, κατι που ουτως η αλλως θα ειναι αναποφευκτο στο εγγυς μελλον. Ας ξεκινησουμε με driver support were available και θα φτασουμε και στον κωδικα.. -) BTW ανεφερες οτι καλο ειναι να μην τους χρησιμοποιουμε ακομα why's that?[/quote'] Καλά ρε καμμένε, εγω εντάξει...τρελλός είμαι...εσύ ακόμα ξύπνιος είσαι ??? Μήτσο, ξεχνάς ότι το έκανε και με τα 2 τροφοδοτικά που δοκιμάσαμε, και στις 2 mobos ? Επίσης αν απλά δεν έπαιρνε ρεύμα, θα έριχνε τα clocks...ή και σε extreme situations θα είχε και restarts/crashes... Ούτε θα έτρεχε 5 ώρες κανονικά...και στο καπάκι στο restart 1/2 performance p.s. την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα έρχομαι με την AC nV S. 5 Rev3 , και το monoblock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Καλά ρε καμμένε' date=' εγω εντάξει...τρελλός είμαι...εσύ ακόμα ξύπνιος είσαι ??? Μήτσο, ξεχνάς ότι το έκανε και με τα 2 τροφοδοτικά που δοκιμάσαμε, και στις 2 mobos ? Επίσης αν απλά δεν έπαιρνε ρεύμα, θα έριχνε τα clocks...ή και σε extreme situations θα είχε και restarts/crashes... Ούτε θα έτρεχε 5 ώρες κανονικά...και στο καπάκι στο restart 1/2 performance p.s. την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα έρχομαι με την AC nV S. 5 Rev3 , και το monoblock [/quote'] Με πια cables ομως; Nomizw ta dika moy ;-) Οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.