Προς το περιεχόμενο

Καινούρια οθόνη TFT

kainourios80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θέλω να αγοράσω καινούρια οθόνη TFT και είμαι μεταξύ LG1750SQTCO03, LG1730BSNT,LG1717S,LG1780Q, LG1915S και EIZO L551.

Θέλω βασικά να έχει 0 pixel εγγύηση και γιαυτό LG ή EIZO. Επίσης δεν τη θέλω για γραφιστικά κόλπα και άλλα τέτοια, ούτε είμαι ιδίαίτερα απαιτητικός gamer.

Δημοσ.

Παιδιά είμαι πλέον μεταξύ L1780Q , L1750SQ και L1915Sαν πάω σε 19άρα. Ειδικά για την τελευταία αυτή βλέπω καλές κριτικές στο forum. Τι πιστεύετε?

Το dvi έχει μεγάλη σημασία?

Δημοσ.

ναι έχει σημασια!! Ενας φιλοσ εχει την L1780Q και εχει μεινει ευχαριστημενος!! Αλλα γιατι απεριψες την ΕΙΖΟ?? Εχει κατι μοντελα πολυ καλα (με κατι ευρο παραπανω απο αυτη που ειχες..)!! Ιδικα εσυ που ψαχνεσαι για παιχνιδια κτλ, πρεπει να ψαχτεις αρκετα για να παρεις οθονι για να μην το μετανοιωσεις!!!! Για gaming επεισης για την viewsonic εχω ακουσει πολυ καλα λογια...

Δημοσ.

Θέλω 0 pixel μέχρι 350 ευρώ. Επίσης δεν είμαι υπεραπαιτητικός gamer απλά θέλω αξιοπρεπή χρώματα και μακριά από ghosting.Από τις 3 ποιά προτείνετε?

Δημοσ.

εγώ έχω την LG L1730SFK touch screen και είναι μια πολύ καλή οθόνη με πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό

κοστίζει 450 ευρώ όμως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...