GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπερα.....εχω την ταινια The Island σε 2 cd των 725 ΜΒ το καθενα.....ειναι .avi αρχεια και τα 2 ...πως μπορω να τα κανω ενα αρχειο και να τα γραψω σε DVD για να παιζουν στο dvd player μου ?
cybereddie Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 κατ'αρχην μην αναφερεις ονοματα ταινιων , άστο στο γενικό, έπειτα thefilmmachine (τα κανει αυτοματα) ------------------------------ virtual dub nandub virtual dub mod [file -> append avi segment to keep adding all the parts video -> direct stream copy file -> save as ] (αυτο ειναι για join avi) ------------------------------------- επίσης ulead workshop (τα κανει αυτοματα)
christos1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα. Μπορείς και με το WinAVI Video Converter.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 να ρωτησω κατι ? κατεβασα το Film Machine ρε παιδια αλλα οταν παταω NEXT μου λεει You Didn't enter the location of cinema craft encoder....!?!?!?! Τι βαζω εδω περα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.