Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αν και στην αρχή μου φαινόταν μούφας τώρα μου φαίνεται καλός.Ο δεύτερος καλύτερος μετά απο Tennant.Ένα πράγμα δεν συμπάθησα ποτέ πάνω του.Το κωλομαλί του. Εμένα μου αρέσει και σαν companion αυτή η μικρή που έχει τώρα στα τελευταία επεισόδια πιο πολύ.Όσο για την ιστορία με την Ρίβερ απο την μια καταλάβαμε τί έπαιζε με αυτή αλλά απο την άλλη πολύ αδιάφορα επεισόδια. Α στο special θα δούμε με κάποιον τρόπο και tennant.Τώρα πώς θα γίνει αυτό...
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 γενναια και σωστη η κινηση του BBC να βαλει εναν μεγαλυτερο σε ηλικια ηθοποιο να παιξει τον Doctor. μενει να δουμε απο τηλεθεαση πως θα παει ομως, ηδη στο τwitter τα "πιτσιρικια" τον θαβανε λογω της ηλικιας του. παντως θα σχισει ως Doctor, δεν εχω δει τις σειρες που εχει παιξει αλλα απο τα λιγα youtube videos που ειδα, ο τυπος εχει πολυ πλακα. Α στο special θα δούμε με κάποιον τρόπο και tennant.Τώρα πώς θα γίνει αυτό... με Wibbly Wobbly Timey Wimey Stuff
porco_rosso21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Άντε να δώ σειρά με τον Capaldi να μην τερματίζει το ''fuck''-metre ανα σεκοντ και τι στο κοσμο ο τύπος είναι γαμάτος και ηθοποιάρα και uber cool, ανυπομονώ! 3
Rockavlon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Καλη επιλογη,εχει παιξει ηδη στη σειρα στο επεισοδιo με την πομπηια επι Tennant.Παντως αφου το πηγαν(σωστα) σε μεγαλυτερο ηλικιακα doctor γουσταρα John Hannah.
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ο Tennant ηταν μετριος. ο Eccleston ηταν πιο καλος. the soldier doctor. Συμφωνώ απόλυτα (από τους σύγχρονους Doctors βέβαια). Έχω μείναι 1-2 σεζόν πίσω βασικά και ο λόγος είναι ο Matt Smith, δε μου γεμίζει το μάτι, το αντίθετο μάλιστα, είναι σκατόφατσα και ενοχλητικός. Τι να πω, ελπίζω να τον συνηθίσω και να είμαι κομπλέ μέχρι τα Χριστούγεννα
sanji Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 συμφωνο οτι το τριο ματ, ειμι, ρορυ ηταν πολυ ποιο συμπαθητικο απο τους προηγουμενους. Επισης η μουροχαυλη η ντονα αν και την συνηθιζες και αυτην, οσω να ναι με χαλουσε. Η ροουζ ηταν τσαχπινιαρα, καβλιαρα, ειχε βαθυ δεσιμο με τον ντοκτορ, αλλα η ειμι ειναι κορυφη και απολαυση και απο μονη της δινει εξτρα βαθμους στον ματ. Επισης σε συγκριση rory - mickey κερδιζει ανετα και με διαστημικη διαφορα ο ρορυ. Αλλα ματ και τεναντ ειναι στα ιδια επιπεδα σε βαθους χρονου. Επισης συμφνωο οτι η ριβερ ηταν γαματη και ειχε χημεια με ντοκτορ. Παλια ηταν αγγλικο τωρα ειναι αμερικανικο. Οσον αναφορα περι Capaldi εκανα εμετο. 2ον η βλακεια αυτη του παλια ηταν κομπαρσος. εχει παιξει στη σειρα.ας τον κανουμε πρωταγωνιστη το εχουμε ηδη φαει στη μαπα με μαρθα ,ειμυ και τωρα και σε ντοκτορ ο οποιος ειχε παιξει κομπαρσος στο ιδιο επεισοδιο με την ειμυ.Μονο που αυτη επειδη ηταν πιο κ@βλι@ρ@ τη πηραν ενα χρονο μετα.Αυτος τον κυνηγησε λιγο τον μοφατ αλλα τον εριξε.
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Παλια ηταν αγγλικο τωρα ειναι αμερικανικο. ποιο ειναι αμερικανικο; 1
sanji Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 εχω την εντυπωση οτι οι παραγωγες γινονται στην αμερικη και το εχει αναλαβει το bbcamerica αποκλειστικα,νομιζω.
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 nope, το βρετανικο bbc τις κανει. το αμερικανικο τις δειχνει στην αμερικη. καποιες σεζον εγιναν με συμπαραγωγη με το καναδεζικο CBC.
porco_rosso21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.superherohype.com/news/articles/179177-the-poster-for-doctor-whos-50th-anniversary-special-the-day-of-the-doctor fap fap fap
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ΜΟΥ ΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ ΝΤΑΛΕΞ 3
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οι daleks ειναι ή ο emperor? Με αυτα και με εκείνα όλους θα τους ξαναφερουνε...
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 σαν τον Davros ακουγεται. Ίσως, αλλα λένε οτι δεν θα ξαναγυρίσει ο ίδιος ηθοποιός or so they say. Επίσης Εχω την νοσηρή υποψία οτι το ηλεκτροσόκ ειναι απο τον ενα γιατρό στον επόμενο μιας και τώρα πλέον θα μιλάνε μέσω τηλεφώνου και δεν θα μεταμορφώνονται. We don't canon now On that note Αν θελουν να συνεχίσει η σειρα χωρις να βαρεθεί ο κόσμος, ας ανοίξουν το time lock...
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εγώ το παραδέχομαι, το βλέπω για τα ντάλεκς. Αν έκαναν δικό τους spin-off θα έκανα δωρεά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα