Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελος η εποχη Matt Smith!!!
Στο Christmas Special 2013 θα εχουμε Regeneration!:-ο)
(Παρα πολυ καλος αν και ειχε ξεκινησει πολυ λαπας για Doctor μετα τον τιτανομεγιστο Tennant στη συνεχεια ηταν πολυ καλος)

• Like 1
  • Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηταν ο καλυτερος Doctor μετα τον Tom Baker.

ελπιζω ο νεος Docctor να ειναι μαυρος, για να ταρακουνησει λιγο τους φανς. :devil:

Δημοσ.

μετά τον Tennant ομολογώ ότι ζορίστικα να τον συνηθίσω (δλδ οκ, μου πήρε 4-5 επεισόδια)... ομολογώ ότι πλέον owns the Doctor κανονικά, τον βάζω μισό σκαλί κάτω από τον Tennant πλέον, μην πώ ότι τους βλέπω σχεδόν δίπλα δίπλα...

νομίζω ότι τα έδωσε όλα και αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από κάθε φίλο της σειράς, καθώς το έργο του δεν ήταν εύκολο- να αντικαταστήσει δλδ τον πιο πετυχημένο Doctor μέχρι σήμερα-, ασχέτως αν είχε τον Μόφατ να κεντάει και να τον στηρίζει με τα stories του... όταν ο ηθοποιός χάνεται και μένει μόνο ο χαρακτήρας που υποδύεται, αυτό λέει πολλά για τη δουλειά του...

ελπίζω σε σπουδαίο 50ο anniversary και σε ίδιου ύψους δραματικότητας αποχώρηση γου Σμιθ στο Χριστουγεννιάτικο, όσο και στο αντίστοιχο του Τένναντ...

για νέο Doctor δεν ξέρω, αρκεί να μην είναι γυναίκα :P

θέλουμε νομίζω έναν ginger αυτή τη φορά...

geronimo...

Δημοσ.

νταξ, ο Tennant δεν ήταν μέτριος, είναι καθαρά προσωπική άποψη, ούτως ή άλλως θεωρείτε από σχεδόν ολόκληρη την πλειοψηφία των φίλων του Doctor ως ο καλύτερος ώς τώρα... εμένα πχ ο Baker με κουράζει αφάνταστα...

αν πέσει η μπίλια σε μαύρο Doctor, θέλω Mos Def!

Δημοσ.

jellybeans?

εγω απο την αλλη θελω τον Jason Statham, μιας και ηταν μια απο τις επιλογες οταν ετοιμαζανε το reboot.

ο Doctor να ριχνει κλωτσομπουνιδια αριστερα και δεξια, οπως εκανε παλια και ο 3ος Doctor.

• Like 1
Δημοσ.

εχει ανακοινωθει πως ο Hurt θα παιξει καποιον Doctor.

το θεμα ειναι ποιον; τον 1ο απο το original timeline; τον γερο 12ο απο καποια  alternative timeline; η καποια μελλοντικη βερσιον απο τoν νεο αριθμο regenerattions του Doctor, που φανταζομαι θα αποκτησει οταν πεθανει και ο 12ος Doctor στην τελευταια του σεζον;

Δημοσ.

βαλτο σε ενα spoiler oμως πριν αρχισουν να φευγουν γαμοσταυριδια

Π****α μου να μη διαβαζες.Ολα τα προηγουμενα δε σε πειραξαν.

Θα μποσουσε αν κανουμε υποθεσεις..... στο regeneration του smith να μας παει στο παρελθον και να δουμε τον hurt o οποιος μαλλον ειναι μια βερσιον του timewar ισως και πριν τον 1ο αλλα εφοσον ο ντοκτορ τον αναγνωρισε δεν μπορει να ειναι μετεπειτα αρα ειναι προηγουμενος καθως δεν ξερει τις μορφες του.Αλλα αν ειδατε στο τελευταιο επεισοδιο που μπηκε στη δικη του χρονικη ροη και δεν τον αφηνε η river θα μπορουσε εξαιτιας αυτου να εχει γνωρισει τους αλλους doctor.Aλλα μαλλον ειναι μια ενσαρκωση που ευθυνεται γαι το timewar.

Δημοσ.

Βασικά ο Tennant ήταν αυτός με τον οποίο δεθήκαμε όλοι οι φανς συναισθηματικά (όσοι είδαμε το DW του 2005 πρώτα), οπότε λογικό να τον θεωρούμε όχι καλύτερο, αλλά γενικά να τον έχουμε ψηλά στην προτίμησή μας. Ο Eccleston όσο καλός και να ήταν, είτε δεν πρόλαβε να μας κάνει να τον λατρέψουμε είτε τα εφέ παραήταν παιδικά. :P Νομίζω αν καθόταν παραπάνω, θα τον λατρεύαμε όλοι.

Με τον Σμιθ, κατάφερε να κάνει κάτι ψιλοαδύνατο: Να τον δούμε σαν Doctor, και να ξεχάσουμε τον Tennant. Απίστευτη επιλογή ηθοποιού για την μετά Tennant εποχή και πλέον έχουμε συνδεθεί και με αυτόν. Απλά ο Tennant, επειδή ήταν ο πρωτός, θα προηγείται στην προτίμηση, όσο καλός και να είναι ο Smith.

Εγώ θα ήθελα πάντως κάτι σε Cumberbatch αν και μάλλον είναι αδύνατο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελείωσα πριν κατι μερες και τις 7 Season και οσο αφορα για το ποιος ειναι ο καλυτερος Doctor, πιστευω οτι Tennant και Smith βρισκονται στο ιδιο σκαλι, αν και δινω ενα ελαχιστο προβαδισμα στον Smith λογω του οτι μου αρεσε η πιο...."τρελη" προσωπικοτητα που προσφερε... Ο Eccleston επαιξε πολυ λιγο για να μπορεσει να αξιολογηθει σωστα. Επιπλεον, ο Matt Smith πιστευω οτι βοηθηθηκε αρκετα απο το γεγονος οτι απο τις 3 seasons που εμφανιστηκε, είχε στις 2,5 σταθεροτητα οσο αφορα το θεμα του companion. Περα απο το γεγονος οτι επισης θεωρω Karren Gillan (Amy Pond) και Arthur Darvill (Rory WIlliams) τους καλυτερους companion. Και τα guest της RIver ηταν πολυ καλα. Ο Tennant αλλαξε 3 companion. Και μεσα σ' αυτες ηταν και η (πολυ εκνευριστικη και αχαρη για εμενα) Donna. Όσο αφορα το θέμα του companion, θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε γνώμες.  :P  :P  :P  :P

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνο οτι το τριο ματ, ειμι, ρορυ ηταν πολυ ποιο συμπαθητικο απο τους προηγουμενους. Επισης η μουροχαυλη η ντονα αν και την συνηθιζες και αυτην, οσω να ναι με χαλουσε. Η ροουζ ηταν τσαχπινιαρα, καβλιαρα, ειχε βαθυ δεσιμο με τον ντοκτορ, αλλα η ειμι ειναι κορυφη και απολαυση και απο μονη της δινει εξτρα βαθμους στον ματ. Επισης σε συγκριση rory - mickey κερδιζει ανετα και με διαστημικη διαφορα ο ρορυ. Αλλα ματ και τεναντ ειναι στα ιδια επιπεδα σε βαθους χρονου. Επισης συμφνωο οτι η ριβερ ηταν γαματη και ειχε χημεια με ντοκτορ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...