Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και γω την κακία μου:μήπως την αντικατέστησαν επειδή ηταν πολύ ξανθιά και "λευκή"?Ο Δοκτωρ ειναι γκεϊ και μαυρος και η καινούργια σύντροφος Ινδή,"καλύπτουν" σχεδόν όλες τις κοινωνικες ομάδες της Αγγλίας,και οχι μόνο...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι εάν δεν είχε το bbc τα λεφτά των πολιτών εάν θα συνέχιζε να υπάρχει σαν σειρά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mike299 είπε

Αναρωτιέμαι εάν δεν είχε το bbc τα λεφτά των πολιτών εάν θα συνέχιζε να υπάρχει σαν σειρά

Μα γιατι νομιζεις προέκυψαν οι αγκαλιστες με Disney τον τελευταιο καιρο σχετικα με την σειρα;

Επεξ/σία από negator2vc
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το space babies  παίζει να είναι το χειρότερο επεισόδιο που έχω δει ποτέ μου...

Επεξ/σία από SergioX
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εντωμεταξύ περα απο την αρχη που ηταν αθλια εχει ανεβει αρκετα σε καποια επεισοδια απο το 5.3 στο 8.3 και 8.7. 

Screenshot-1.png

Δεν εχει ανεβει η βαθμολογια απλα οσοι doctor who fans εχουν απομεινει απλα δεν ασχολουνται καν με την σειρα οποτε οι βαθμολογιες των bots δινουν ψευτικη εικονα οτι και καλα αρεσει.
Δες πχ τον αριθμο των ψηφων διπλα στην βαθμολογια. Τεραστια πτωση.

Επεξ/σία από negator2vc
Δημοσ.
On 27/01/2024 at 11:35, SergioX said:

Να πω και γω την κακία μου:μήπως την αντικατέστησαν επειδή ηταν πολύ ξανθιά και "λευκή"?Ο Δοκτωρ ειναι γκεϊ και μαυρος και η καινούργια σύντροφος Ινδή,"καλύπτουν" σχεδόν όλες τις κοινωνικες ομάδες της Αγγλίας,και οχι μόνο...

Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία να προσπαθούν με το ζόρι να καλύψουν όλες τις κοινωνικές ομάδες... γυναίκα doctor, black doctor, transgender black sidekick, τώρα ξαναφέρνουν Ινδή sidekick μόλις 2 χρόνια μετά τη Γιαζ.

Πριν λίγο είδα το 6ο επειδόδιο με τον gay bounty hunter... ένα ηλίθιο επεισόδιο που φτιάχτηκε μόνο και μόνο

Spoiler

για να καταλήξουμε στο φιλί, ώστε να'χουν να συζητάνε τα κίτρινα περιοδικά και τα πρωινάδικα.

Και παλιά υπήρχαν χαρακτήρες που εκπροσωπούσαν όλες τις κοινωνικές ομάδας, αλλά οι χαρακτήρες ήταν καλογραμμένοι, είχαν υπόβαθρο πχ Jack Harkness, Martha Jones κλπ. Aκόμα κι η Bel που πέρασε πρόσφατα ως guest είχε καλύτερο υπόβαθρο από αρκετά sidekicks, θα γούσταρα πολύ της είχανε δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο παρά να χαραμιστεί έτσι.

Δημοσ.

ακομη και οι ιδιοι παραδεχονται οτι δεν παει καλα το σοου. η 2η σεζον ειναι ηδη κλειδωμενη, αλλα αν συνεχισει ετσι, δεν θα υπαρξει τριτη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...