Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Spect~ είπε

γιατι υπαρχουν τα ζωα εκει εξω που μας τα εχουν κανει τσουρεκια με την ισοτητα και την αποοδοχη

Αυτούς που αποκαλείς ζώα έχουν πραγματικά προβλήματα επιβίωσης και διαβίωσης επειδή κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι και ισότητα και αποδοχή δεν υπάρχει…

Οταν θα σταματήσετε να έχετε πρόβλημα εικαστικού περιεχομένου και αποκτήσετε τα παραπάνω ελάτε να μιλήσουμε…

ωρες ώρες αναρωτιέμαι, ποιοι είναι τα ζώα και ποιοι όχι…

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αυτούς που αποκαλείς ζώα έχουν πραγματικά προβλήματα επιβίωσης και διαβίωσης επειδή κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι και ισότητα και αποδοχή δεν υπάρχει…

Οταν θα σταματήσετε να έχετε πρόβλημα εικαστικού περιεχομένου και αποκτήσετε τα παραπάνω ελάτε να μιλήσουμε…

Καλά τα λέει. Υπερβάλεις όπως πάντα, δεν έχουν προβλήματα διαβίωσης και επιβίωσης, πρόβλημα στο μυαλό και στην συμπεριφορά έχουν και θέλουν να περνάει το δικό τους. Έχουν χαλάσει όλα τα σόου και δεν μπορείς πλέον να πεις αστείο χωρίς να προσβάλεις κάποια ομάδα. Θέλει ο άλλος να αυτοαποκαλείται ψυγειοκαταψύκτης και εσύ έχεις την υποχρέωση να το σεβαστείς; Αυτά είναι καραγκιοζηλίκια.

Επεξ/σία από MrRush
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, MrRush είπε

Καλά τα λέει. Υπερβάλεις όπως πάντα, δεν έχουν προβλήματα διαβίωσης και επιβίωσης, πρόβλημα στο μυαλό και στην συμπεριφορά έχουν και θέλουν να περνάει το δικό τους. Έχουν χαλάσει όλα τα σόου και δεν μπορείς πλέον να πεις αστείο χωρίς να προσβάλεις κάποια ομάδα. Θέλει ο άλλος να αυτοαποκαλείται ψυγειοκαταψύκτης και εσύ έχεις την υποχρέωση να το σεβαστείς; Αυτά είναι καραγκιοζηλίκια.

Έλα να βγούμε μια μέρα μαζί και να κάνουμε το ζευγάρι πχ στη Καλλιθέα, στο Μπουρνάζι, στη Κηφισιά ή στο Πειραιά…

οταν θα ερθεις και θα το ζήσεις, τότε θα μιλήσεις για καραγκιοζιλίκια…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AtiX είπε

Έλα να βγούμε μια μέρα μαζί και να κάνουμε το ζευγάρι πχ στη Καλλιθέα, στο Μπουρνάζι, στη Κηφισιά ή στο Πειραιά…

οταν θα ερθεις και θα το ζήσεις, τότε θα μιλήσεις για καραγκιοζιλίκια…

Έχω φίλους που είναι lgbt και δεν έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η Αθήνα έχει πολύ πολύ gay κόσμο έξω και δεν έχω δει ποτέ κανέναν να του επιτίθονται ή οτιδήποτε άλλο. Κράξιμο σωστά τρώνε που νομίζουν ότι είναι entitled να έχουν παντού παρουσία λες και αποτελούν μεγάλο τμήμα του πλυθισμού και κάθε σειρά ή ταινία ή πρωταγωνιστής πρέπει ντε και καλα είτε να έχει μέσα άτομο ή να είναι lgbt. 

• Confused 1
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μαλλον εχεις θεμα κατανοησης όπως επισης και μια ικανότητα να ξερεις για τους αλλους χωρις να τους ξερεις..

Εχουμε προβλημα με τους εξαναγκασμένους χαρακτήρες εκει που δεν κολάνε. 

ΕΚτος αν δεν θεωρεις οτι ο τοξικος φεμινισμος και ολο αυτο το κομματι της αποδοχης και του πολιτικαλ κορεκτνες δεν εχει καταστρέψει πραγματα.

Τελος, για να κλεισω γιατι ειμαστε εκτος τοπικ, αποζητουν "ισοτητα" αλλα οταν τους αντιμετωπιζεις με ισοτητα δεν τους αρεσει θελουν την δικη τους ειδική μεταχείριση !

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, MrRush είπε

Έχω φίλους που είναι lgbt και δεν έχουν αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η Αθήνα έχει πολύ πολύ gay κόσμο έξω και δεν έχω δει ποτέ κανέναν να του επιτίθονται ή οτιδήποτε άλλο. Κράξιμο σωστά τρώνε που νομίζουν ότι είναι entitled να έχουν παντού παρουσία λες και αποτελούν μεγάλο τμήμα του πλυθισμού και κάθε σειρά ή ταινία ή πρωταγωνιστής πρέπει ντε και καλα είτε να έχει μέσα άτομο ή να είναι lgbt. 

Ρε παιδιά μια φορά να μην γράψετε ότι και καλά έχετε φίλους και ότι και καλά ξέρετε!!!

Πραγματικά ούτε παιδί έκτης δημοτικού δεν χρησιμοποιεί επιχειρήματα τύπου ο φίλος της φίλης μου που είναι… γιατί μια φορά να μην το κόψετε και να κάτσετε στα αυγά σας, μια φορά!!! Εκεί σας τρώει…

αν είχες κότσια και εμπειρία θα δεχόσουν, από την στιγμή όμως που φοβάσαι ακόμα και να είσαι δίπλα έναν gay, αυτό τα λέει όλα!!!

19 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Μαλλον εχεις θεμα κατανοησης όπως επισης και μια ικανότητα να ξερεις για τους αλλους χωρις να τους ξερεις..

Εχουμε προβλημα με τους εξαναγκασμένους χαρακτήρες εκει που δεν κολάνε. 

ΕΚτος αν δεν θεωρεις οτι ο τοξικος φεμινισμος και ολο αυτο το κομματι της αποδοχης και του πολιτικαλ κορεκτνες δεν εχει καταστρέψει πραγματα.

Τελος, για να κλεισω γιατι ειμαστε εκτος τοπικ, αποζητουν "ισοτητα" αλλα οταν τους αντιμετωπιζεις με ισοτητα δεν τους αρεσει θελουν την δικη τους ειδική μεταχείριση !

Θα σου πω ένα “μυστικό”… βάλε σε μια ζυγαριά τα δικά σου παράπονα και των “άλλων”, αν πιστεύεις ότι τα δικά σου είναι πιο σοβαρά ώστε να γκρινιάζεις γιατί άλλαξαν σε μαύρο τον 007 ή έκαναν gay τον Dr, ενώ των άλλον όχι, μιας και το μόνο που θέλουν είναι ειδική μεταχείριση, εδώ είμαστε για να μου το αποδείξεις…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ρε παιδιά μια φορά να μην γράψετε ότι και καλά έχετε φίλους και ότι και καλά ξέρετε!!!

Πραγματικά ούτε παιδί έκτης δημοτικού δεν χρησιμοποιεί επιχειρήματα τύπου ο φίλος της φίλης μου που είναι… γιατί μια φορά να μην το κόψετε και να κάτσετε στα αυγά σας, μια φορά!!! Εκεί σας τρώει…

αν είχες κότσια και εμπειρία θα δεχόσουν, από την στιγμή όμως που φοβάσαι ακόμα και να είσαι δίπλα έναν gay, αυτό τα λέει όλα!!!

Θα σου πω ένα “μυστικό”… βάλε σε μια ζυγαριά τα δικά σου παράπονα και των “άλλων”, αν πιστεύεις ότι τα δικά σου είναι πιο σοβαρά ώστε να γκρινιάζεις γιατί άλλαξαν σε μαύρο τον 007 ή έκαναν gay τον Dr, ενώ των άλλον όχι γιατί το μόνο που θέλουν είναι ειδική μεταχείριση, εδώ είμαστε για να μου το επιδείξεις…

https://www.washingtonpost.com/news/volokh-conspiracy/wp/2016/05/17/you-can-be-fined-for-not-calling-people-ze-or-hir-if-thats-the-pronoun-they-demand-that-you-use/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Spect~ είπε

δηλαδή αν εγώ σε αποκαλώ συνέχεια με γυναικείες αντωνυμίες ενώ μου έχεις ζητήσει να μην το κάνω, το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ?

3 λεπτά πριν, MrRush είπε

Screen Shot 2022-05-16 at 8.52.59 PM.png

πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις??? Δημοκρατία κατά τα άλλα, αυτά τα κάνουν όσοι δεν έχουν επιχειρήματα και μόνο!!!! 

Επεξ/σία από AtiX
  • Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

δηλαδή αν εγώ σε αποκαλώ συνέχεια με γυναικείες αντωνυμίες ενώ μου έχεις ζητήσει να μην το κάνω, το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ?

το προβλημα ειναι οταν εσυ φαινεσαι αντρας και λεω "he" αλλα επειδη εσυ θες να σε λενε "milord" γιατι ετσι σου θυμηθηκε θα πρεπει εγω να το γνωριζω με καποιο μαγικο τροπο γιατι μπορεις να με πας στα δικαστηρια και να φαω προστιμο.  Δεν θα καταλαβεις ποτε την υπερβολη του θεματος και σε ποιο σημειο μπαινει η γραμμη για εμας (εμενα τουλαχιστον) χωρις ομως αυτο να σημαινει τοι δεν τους αποδεχομαι ή οτι εχω πρόβλημα μαζι τους

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spect~ είπε

το προβλημα ειναι οταν εσυ φαινεσαι αντρας και λεω "he" αλλα επειδη εσυ θες να σε λενε "milord" γιατι ετσι σου θυμηθηκε θα πρεπει εγω να το γνωριζω με καποιο μαγικο τροπο γιατι μπορεις να με πας στα δικαστηρια και να φαω προστιμο.  Δεν θα καταλαβεις ποτε την υπερβολη του θεματος και σε ποιο σημειο μπαινει η γραμμη για εμας (εμενα τουλαχιστον) χωρις ομως αυτο να σημαινει τοι δεν τους αποδεχομαι ή οτι εχω πρόβλημα μαζι τους

Κανείς δεν σου ζήτησε να τον λες milord! Είδες πόσο επιφανειακά βλέπεις το θέμα? Γιατί δεν θέλω να φανταστώ ότι δεν ξέρεις τι είναι αντωνυμία ή ότι μέχρι εκεί φτάνει η επιχειρηματολογία σου…

Κατα τα αλλά, εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλει να πει ο καθένας σας εδώ μέσα… μέσα σε ένα ποστ αποκαλύφθηκε όλο το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο πραγματικά ξεκινάει από εσάς και μπορεί να σταματήσει μόνο από εσάς…

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά θέλω να μου πεις γιστι και πως εγώ είμαι το πρόβλημα. Τι κάνω δήλαδη και είμαι το πρόβλημα; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Πραγματικά θέλω να μου πεις γιστι και πως εγώ είμαι το πρόβλημα. Τι κάνω δήλαδη και είμαι το πρόβλημα; 

Είσαι η φωνή της λογικής και δεν μπορεί να σε ακούει, συγχίζεται. Μη χαλάς τον χρόνο σου, χαμένη υπόθεση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Η λύση για να μην μας «κουράζει» ο Καπουτζίδης.

διαβασε μόνο το 1 μιας και τα υπόλοιπα είναι άσχετα… 🙂

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Η λύση για να μην μας «κουράζει» ο Καπουτζίδης.

διαβασε μόνο το 1 μιας και τα υπόλοιπα είναι άσχετα… 🙂

Ναι τι; πιστεύεις ότι συμφωνώ με  αυτό που είπε ο βλακας; ή με εχεις δει να γράφω κατά το δικαίωμα ομοφυλοφιλων στην υιοθεσία; γιατί αν δεν ήσουν "καλύτερος" από εμάς και άκουγες πριν κρίνεις θα ήξερες ότι είμαι από τους πρώτους που λέει ότι το φύλλο δεν πρέπει να είναι κριτήριο για την υιοθεσία γιατί η ανατροφή δεν έχει να κάνει με τα φύλα αλλά νταξει.. Εσύ ξέρεις καλύτερα.. Να ξέρεις πάντως μεγαλύτερο πρόβλημα για όλες τις μειωνοτητες (είτε αυτοί είναι γκει είτε βιγκαν είτε ότι άλλο μπορούμε να βάλουμε) είναι άτομα σαν εσένα που θεωρούν ότι όλα είναι μαύρο άσπρο και ότι η κόσμο θεωρία τους είναι η μία και μοναδική.. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...