Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχ...Κάτι μου χαν πει πως υπήρχε 'παλαιότερη' έκδοση doctor who αλλά δεν ήξερα ότι έχουν άμεση σχέση.Πίστευα ότι ήταν απλά ένα remake 

Really?! Remake?

Καθόλου! Κανονική συνέχεια είναι! Σε ένα επεισόδιο (κοντά στο Water on mars) κάπου λέει για τις ενσαρκώσεις του Dr. Αυτές μετράνε από παλιά! Αυτή εδώ είναι η 13η. 

Υ.Γ. Το ότι είναι κανονική συνέχεια είναι ο λόγος που αυτή η σειρά είναι στο βιβλίο Γκίνες (και δεν εννοώ της μπύρας). 

Δημοσ.

Really?! Remake?

Καθόλου! Κανονική συνέχεια είναι! Σε ένα επεισόδιο (κοντά στο Water on mars) κάπου λέει για τις ενσαρκώσεις του Dr. Αυτές μετράνε από παλιά! Αυτή εδώ είναι η 13η. 

Υ.Γ. Το ότι είναι κανονική συνέχεια είναι ο λόγος που αυτή η σειρά είναι στο βιβλίο Γκίνες (και δεν εννοώ της μπύρας). 

Πραγματικά βλέπω πως δεν είχα ιδέα(τη σειρά την ανακάλυψα επί εποχές ΣΚΑΙ πχ ) και τώρα σκέφτομαι..Αξίζει να βάλω να δω αυτα τα επεισόδια ή όχι ?

Δημοσ.

Πραγματικά βλέπω πως δεν είχα ιδέα(τη σειρά την ανακάλυψα επί εποχές ΣΚΑΙ πχ ) και τώρα σκέφτομαι..Αξίζει να βάλω να δω αυτα τα επεισόδια ή όχι ?

My opinion... αξίζει. Fact, δεν μπορείς να το κάνεις. 

Κυρίως γιατί αρκετά έχουν χαθεί και το μόνο που υπάρχει είναι φωτογραφίες με διαλόγους να παίζουν (π.χ. για την 5η season). 

Δημοσ.

το εχω παρατήσει εδώ και πολύ καιρο (1-2 χρονια) αντε να ξαναμπώ στο κλίμα , πάντως και να βρισκόντουσαν (που κάπου θα υπάρχουν - κανενα αρχειο του bbc) πωςθα βλεπόντουσαν ...

Δημοσ.

το εχω παρατήσει εδώ και πολύ καιρο (1-2 χρονια) αντε να ξαναμπώ στο κλίμα , πάντως και να βρισκόντουσαν (που κάπου θα υπάρχουν - κανενα αρχειο του bbc) πωςθα βλεπόντουσαν ...

Σε κάποια φάση είχανε βρει κάτι ξεχασμένες κασέτες κάπου και το είχανε κάνει είδηση.... Αλλά είναι κάπου 4 - 5 οι χαμένες seasons (μπορεί και παραπάνω.... δεν το θυμάμαι καλά αυτό). 

Κρίμα πάντως γιατί οι διάλογοι (όπως έχουν σωθεί) απλά δεν βλέπονται... είναι μία στατική φωτογραφία και ακούς κανονικά τον διάλογο. Κάτι μεταξύ ραδιοφώνου και παλιάς τηλεόρασης ένα πράμα. 

Και κρίμα γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία που σε κάνουν να καταλαβαίνεις καλύτερα την ιδιοσυγκρασία του Dr. αλλά και των εχθρών του. 

Δημοσ.

αυτό νομίζω οτι το έχουν προσπαθήσει πολύ για να φαίνεται και τώρα (καλα μιλάω για τα προηγούμενα γιατι στο τέλος μου έκανε νερά..) αλλα εμένα περισσότερο θα με ενδιέφερε η ιστορία του doctor , της φυλάκισης των dalek που πολλα εξηγούνται λιγο απο εδω λίγο απο εκει αλλα δεν έχω δει ακριβως ... πράγματα που πιστεύω οτι στις παλιες μπορει να έδειναν πολλές λεπτομέρειες 

Δημοσ.
Σε κάποια φάση είχανε βρει κάτι ξεχασμένες κασέτες κάπου και το είχανε κάνει είδηση.... Αλλά είναι κάπου 4 - 5 οι χαμένες seasons (μπορεί και παραπάνω.... δεν το θυμάμαι καλά αυτό). 

ειχαν βρει καποιες κασετες απο το αρχειο του BBC και καποιλες αλλες απο προσωπικες συλλογες. τις εχουν μεταφερει σε dvd, και καποια αλλα χαμενα επεισοδια τα εχουν αποδωσει με voice over του σεναριου και σκιτσα.

γενικα ολες οι υπαρχουσες σεζον μπορουν να κατεβουν απο megapack torrents στα γνωστα λημερια.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σχεδόν την κατάστρεψαν την σειρα...

Λοιπόν επειδή και στη παρέα μου όσοι βλέπουμε Doctor Who, τίνουμε οτι ο Μοφάτ θα πρέπει να φύγει από παραγωγός και να αφοσιωθεί στο Sherlock, γιατί πολύ ρομάντζο και έρωτες, ενώ έχει τον Καπάλντι που και Whovian είναι και μπορεί να υποστηρίξει καλύτερους ρόλους σαν Doctor.

Δημοσ.

εγω πaλι λεω οτι τa τελευτa δυο επεισοδιa ητaν οτι κaλυτερο ειχε δωσει η σεριa εδω κaι τριa χρονιa + aυτη η σεσον η κaλυτερη μετa τις 2 πρωτες του σμιθ

11ο συγκλονιστικa τελειο, φινaλε aπιστευτa επικο κaι γηινο πaλληλa

γνκ aυτη η σεσον ξεκινησε μετριa κaι εξελιχθηκε σε κορυφη

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει αυτη η σεζον γενικα μεχρι τωρα. Και μου αρεσε το φιναλε στο σημερινο επεισοδιο@

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...