Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω πως προσκυνά κανείς πλέον

έχει κάνει τη σειρά κώλο

άντε να δούμε πότε θα πάρει πόδι

εγώ λάτρεψα 2 πρώτες σεζόν με Σμίθ, τρίτη είχε τα ups and downs της και γενικά δεν έστεκε πολύ καλά, τα είχε μπλέξει για τα καλά, η τελευταία και η τρέχουσα είναι πραγματικά ότινάναι... κρίμα μόνο για τον Καπάλντι, που τον θεωρώ γαμάτο Ντόκτορ...

Μόφατ=ψόφος πια, κάθε φορά λέω δε γίνεται, πιο μλκία δε μπορεί να γίνει... και όμως

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κανείς που βλέπει τον καινούριο κύκλο?

εγω αλλα μαλλον θα το παρατησω. Βασικα εχω φτασει σε φαση που παταω play για να παιζει στο backround 

Δημοσ.

εγω αλλα μαλλον θα το παρατησω. Βασικα εχω φτασει σε φαση που παταω play για να παιζει στο backround 

Τα πρώτα 2 δεν τα λες άσχημα αν σκεφτείς πως ήταν γενικά τα προηγούμενα θεωρώ πάντως.Το 3ο μέχρι στιγμής(εκεί έχω φτάσει) δεν με εμπνέει να το δω από το trailer πάντως. 

Δημοσ.

να πώ την ''αμαρτία'' μου τλκ, αυτή η σεζόν με κέρδισε στην πορεία... το διπλό με την υποβρύχια βάση ήταν εξαιρετικό, το διπλό με την Williams ήταν απλά καλό αλλά αρκετά cult και βλεπόταν ευχάριστα + μας έδωσε έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, το διπλό των Zygon ήταν΄από τα καλύτερα, πιο πολιτικά και πιο ενήλικα επεισόδια της σειράς + από τα κορυφαία των 3 προηγούμενων σεζόν + το φινάλε του Καπάλντι από τις κορυφαίες στιγμές του Ντόκτορ γνκ στη σειρά από τότε που ξεκίνησε... το πρόσφατο ήταν μεχ αλλά το περίμενα, ήταν Γκατίς, σταθερός μουφαδόρος σεναριακά :P

και αν από το πρώτο διπλό έλειπε η Μίσσυ, θα μιλούσα και για ένα καλό ξεκίνημα, η ύπαρξη και μόνο της Μίσσυ όμως το κάνει πουτάνα...

σε αυτή τη σεζόν δε ξέρω, δεν έχει αναμιχθεί ο Μόφατ τόσο, η απόφαση να κάνουν 2 part episodes, ο Καπάλντι που είναι σταθερά τέλειος, η Clara που δε ζαλίζει @@ πια; Όσο περνάει με κερδίζει όλο και πιο πολύ... το τρεηλερ του επόμενου φαίνεται πολύ δυνατό και αναμένω ένα δυνατό διπλό φινάλε για να πώ ότι αυτή η σεζόν ήταν η καλύτερη εδώ και 2-3 χρόνια...

ίσως φταίει το γεγονός ότι εγκατέλειψαν το κεντρικό story arc αλα ρωγμή στο τοίχο και επικεντρώθηκαν σε μικρές sci-fi ιστορίες, όπως και στη πρώτη σεζόν του Έκλεκστον ή τις αρχές του Τέναντ... ταιριάζει πιο πολύ στο ύφος της σειράς αυτή η λογική...

όπως και νάχει, εγώ θεωρώ αυτή τη σεζόν ως τώρα, χωρίς να έχει το κλασσικό Who επεισόδιο (πλην το β μέρος των Zygon), να έχει μια σταθερά καλή πορεία μέχρι τώρα με ένα μέσο ικανοποιητικό επίπεδο...

οπότε αναθεωρώ την αρχική μου εντύπωση :P , ελπίζω να συνεχίσει έτσι

υγ. Δε σημαίνει πως δε θεωρώ ότι ο Μόφατ δεν έχει τπτ να δώσει πια, καλύτερα να κλείσει δυνατά τη σεζόν και να τα μαζέψει πριν μας πετάξει κάνα θηλυκό Ντόκτορ και μας έρθει ταμπλάς

Δημοσ.

υγ. Δε σημαίνει πως δε θεωρώ ότι ο Μόφατ δεν έχει τπτ να δώσει πια, καλύτερα να κλείσει δυνατά τη σεζόν και να τα μαζέψει πριν μας πετάξει κάνα θηλυκό Ντόκτορ και μας έρθει ταμπλάς

Αν δε κάνω λάθος η Missy δεν ήταν αρσενικό πριν την τελευταία αλλαγή? Πέρασε αρκετός καιρός όταν είχα δει το συγκεκριμένο επεισόδιο ίσως να θυμάμαι λάθος.Οπότε αν ισχύει αυτο θεωρώ ότι αν συνεχίσει και άλλο η σειρά σε σεζόν ο δόκτορας είτε στην επόμενη ή στην μεθεπόμενη αναγέννηση θα μας βγει γκομενάκι 

Δημοσ.

ναι, η Missy ειναι ο Master. σημαντικη βελτιωμενη η νεα εκδοχη σε σχεση με την προηγουμενη (ο Master παντρεμενος; really?), αλλα αν θες να το παιξεις προοδευτικος για να τα εχεις καλα με τους SJW, γιατι αλλαζεις το φυλο του νεμεσις του ηρωα μετα απο 50 χρονια, αντι να παρουσιασεις νεους θηλυκους κακοποιους; η να ξαναφερεις καποιους απο τους παλιους, αφου υπαρχουν ηδη θηλυκοι Time Lords (Τime Ladies) απο την κλασικη σειρα. η αν εισαι μαγκας, γιατι δεν κανεις τον Doctor γυναικα;

Δημοσ.

ναι, η Missy ειναι ο Master. σημαντικη βελτιωμενη η νεα εκδοχη σε σχεση με την προηγουμενη (ο Master παντρεμενος; really?), αλλα αν θες να το παιξεις προοδευτικος για να τα εχεις καλα με τους SJW, γιατι αλλαζεις το φυλο του νεμεσις του ηρωα μετα απο 50 χρονια, αντι να παρουσιασεις νεους θηλυκους κακοποιους; η να ξαναφερεις καποιους απο τους παλιους, αφου υπαρχουν ηδη θηλυκοι Time Lords (Τime Ladies) απο την κλασικη σειρα. η αν εισαι μαγκας, γιατι δεν κανεις τον Doctor γυναικα;

Αυτο το τελευταίο εμένα προσωπικά θα με χάλαγε αρκετά.Βέβαια θεωρώ θα ταν τεράστια ανατροπή ακόμα κ αν έχει περάσει από πολλών το μυαλό αυτη η εξέλιξη.Δεν μπορώ να φανταστώ θηλυκό doctor :P 

Δημοσ.

αφου ολοι εχουν πεθανει. Επισης υπαρχει ο κλωνος του doctor και ειναι γυναικα [η ξανθια που την εκανε με ενα διαστημοπλοιο]

Δημοσ.

αφου ολοι εχουν πεθανει. Επισης υπαρχει ο κλωνος του doctor και ειναι γυναικα [η ξανθια που την εκανε με ενα διαστημοπλοιο]

η ξανθιά ?  Εννοείς την Ρόουζ ή την σγουρομάλλα της οποίας το όνομα μου διαφεύγει?  Ή μήπως κάποια που δεν θυμάμαι ? 

Δημοσ.

ο θανατος δεν αποτελει εμποδιο στο Doctor Who. επισης ποιος κλωνος; μηπως εννοεις την κορη του; γιατι ενας αλλος κλωνος ειναι ανδρας.

Δημοσ.

ο θανατος δεν αποτελει εμποδιο στο Doctor Who. επισης ποιος κλωνος; μηπως εννοεις την κορη του; γιατι ενας αλλος κλωνος ειναι ανδρας.

b2Xku5k.jpg

επισης

αυτος ο κλωνος που λες ειχε μια καρδια.

Δημοσ.

b2Xku5k.jpg

επισης

αυτος ο κλωνος που λες ειχε μια καρδια.

Αυτή είναι στο επεισόδιο με τους τύπους που πολεμούσαν κάτι όντα με μπουκαλάκι με νερό αντί για μύτη. Νομίζω ότι σε κάποια επεισόδια πιο μετά αναφέρεται σε αυτή ως κόρη του. 

σημερα τελειωνω και την 8η σεζον! δεν ξερω ποιος Γιατρος μ'αρεσε περισσοτερο ακομη δεν εχω αποφασισει :P

Τα επεισοδια με τα Dalek παντα τα θεωρουσα βαρετα! αυτα για την ωρα :P

8η season  του Dr Who 2005 ή του Dr. Who από την αρχή; 

Για να αποκτήσουν τα επεισόδια με τα Daleks νόημα πρέπει (τουλάχιστον) να δεις τις 2 πρώτες seasons (1960κάτι) και μετά να δεις κάποιες από αυτές που είναι κοντά στο 1980. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει καιρός. 

Δημοσ.

Αυτή είναι στο επεισόδιο με τους τύπους που πολεμούσαν κάτι όντα με μπουκαλάκι με νερό αντί για μύτη. Νομίζω ότι σε κάποια επεισόδια πιο μετά αναφέρεται σε αυτή ως κόρη του. 

8η season  του Dr Who 2005 ή του Dr. Who από την αρχή; 

Για να αποκτήσουν τα επεισόδια με τα Daleks νόημα πρέπει (τουλάχιστον) να δεις τις 2 πρώτες seasons (1960κάτι) και μετά να δεις κάποιες από αυτές που είναι κοντά στο 1980. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει καιρός. 

Ωχ...Κάτι μου χαν πει πως υπήρχε 'παλαιότερη' έκδοση doctor who αλλά δεν ήξερα ότι έχουν άμεση σχέση.Πίστευα ότι ήταν απλά ένα remake 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...