Προς το περιεχόμενο

Akouw protaseis gia online game

nathanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δοκιμασε το trial του eve-online. 15μερες τσαμπα μπορει και να σαρεσει ειναι διαφορετικο απο τα αλλα

το παιχνιδι το κατεβαζεις δωρεαν αλλα πληρωνεις μηνιαια συνδρομη αμα θες να συνεχισεις μετα το trial

Δημοσ.
Κάνε click στην υπογραφή μου, πάρε και μια Logitech G25 και παίζε Live for Speed μέρα νύχτα.

τι λεει φιλε το lfs??? μπορεις να μου πεις πως γινεται το σκηνικο? ενδιαφερον ακουγετε ειναι free??

Δημοσ.
τι λεει φιλε το lfs??? μπορεις να μου πεις πως γινεται το σκηνικο? ενδιαφερον ακουγετε ειναι free??

Το LFS δεν είναι δωρεάν, το κατεβάζεις (350MB) αλλά για να ξεκλειδωθούν όλα τα αυτοκίνητα και οι πίστες πρέπει να αγοράσεις serial number.

Μπορείς όμως να πάρεις μια γεύση για τον εξομοιωτή δοκιμάζοντας τα 3 αυτοκίνητα και τις 3 διαδρομές μίας πίστας. Με την demo έκδοση μπορείς να παίξεις on-line όσο θες σε demo servers!

Κατά την γνώμη μου, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από εξομοιωτές οδήγησης. Ακολουθούν τα rfactor, GTR2 και Richard Burns Rally.

Δες και δύο βιντεάκια για το LFS να πάρεις μία γεύση:

http://uk.youtube.com/watch?v=69BJ61wCnJI

Δημοσ.

Θεωρητικά μπορείς να "ξεκλειδώσεις" το LFS με διάφορα cr@cks που κυκλοφορούν από 'δω κι από 'κει. Έτσι θα μπορείς να τρέξεις όλες τις πίστες και όλα τα αμάξια για να πάρεις μια ιδέα.

Κατ' αρχάς είναι ο καλύτερος racing εξομοιωτής, με διαφορά ό,τι καλύτερο υπάρχει κι ας μην έχει τα τέλεια PGR4 γραφικά, τις καγκουριές των NFS και τις πίστες και τα αμάξια των Forza2 και Gran Turismo. Το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του όμως, είναι το online κομμάτι του. Γι' αυτό και το πρότεινα άλλωστε. Μαζεύει πολύ λαό online, έχει κάθε λογής αγώνες, έχει δεκάδες πρωταθλήματα από πολλές χώρες και ο ανταγωνισμός είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο (σχεδόν όλοι είναι "τελειωμένοι" simulation fans, όχι "ραλάκηδες" που ξημεροβραδιάζονται στα Need for Speed).

Δεν προτείνεται για σκέτο offline gaming, γιατί το A.I. είναι -ακόμα- απαράδεκτο. Επιπλέον δεν μπορείς να το παίξεις "σπασμένο" σε online server, θα πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσεις.

Δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κοστίζει, κάπου 30-35 ευρώ αλλά τα αξίζει μέχρι τελευταίας... δραχμής. Και τριπλάσια τιμή να είχε πάλι θα το έπαιρνα. Άλλωστε η τιμονιέρα που θα πάρει κάποιος για το ευχαριστηθεί πραγματικά (το LFS έχει το καλύτερο force feedback μακράν) θα κοστίζει πολύ περισσότερο.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την απολύτως συνιστώμενη Logitech G25, που έχει πάνω από 200 ευρώ (μιλάμε για μέταλλο και δέρμα όμως)...

Το καλύτερο δε είναι ότι το παιχνίδι εξελίσσεται διαρκώς από τότε που βγήκε, με απανωτά patches, βελτιώσεις και προσθήκες. Δεν μένει ποτέ στάσιμο και η τελική του μορφή (σύμφωνα με τους 3 delevopers του) αργεί κάποια... χρονάκια ακόμα.

Ορίστε κι άλλα δυο video περί LFS, από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν:

Just racing

Aspirations

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...