Stratos2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Θελω την βοηθεια σας οσον αφορα 512/128 ADSL . Για να σας ενημερωσω πρωτα απο ολα ο κομβος ειναι κοινος ειται για Vivodi ειται για Forthnet κτλ κτλ. Πια εταιρια (παροχεα) να προτιμησω για μια νεα συνδεση 512/128? Βοηθηστε γιατι "πελαγοσα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pink_Panther Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Strato , koita times kai rwta filous sou sthn gyrw perioxi gia tis taxitites pou petyxenoune. Egw pantws me Forthnet, simera ekana tin ananewsi tis sindromis mou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 αν παίζεις και online games, απλώς μακριά από VIVO. προτίμηση ( έστω δικιά μου ) Tellas > ACN > Forthnet > Otenet > Vivodi > HOL > μικροεταιρίες ανεπρόκοπες/δίχως υποδομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δηλαδη bill κατα σειρα μου λες να παω σε Tellas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 γιατί όχι; blockάρει ports η vivodi; :S εγώ έλεγα για 2mbit από τη vivodi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μαλλον Vivodi λεω και εγω ... αλλωστε games online δεν παιζω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 arghsa arketa na dw to post alla tespa, apo septembrio exw sketh vivodi (prin eixa adsl hol mesw vivodi) kai ta ping einai polu kala. paizw ut se server sthn thesalonikh (gnet) kai exw ping <50. mikrotero mono me tellas exw dei, enas filos epeze me ~35 alla paei kairos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 arghsa arketa na dw to post alla tespa' date='apo septembrio exw sketh vivodi (prin eixa adsl hol mesw vivodi) kai ta ping einai polu kala. paizw ut se server sthn thesalonikh (gnet) kai exw ping <50. mikrotero mono me tellas exw dei, enas filos epeze me ~35 alla paei kairos[/quote'] Για δοκίμασε και Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 μικροεταιρίες ανεπρόκοπες/δίχως υποδομή gamo tous xaraktirismous . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 pali arghsa na to dw.... se ksenous server to ping einai kalutero apo otan eixa hol mesw vivodi an kai de thimamai akribws einai ontws psilo ~90 italia kai ~150-180 oi perisoteroi ksenoi servers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.