giogio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα σε ολους εχω αυτο το λαπτοπ εδω και πολυ καιρο ειναι to acer travelmate 212tx εχω dsl και το ταπεινο jetspeed 520 και το εχω συνδεσει με usb η απορια μου ειναι η εξης πισω εχει και θυρα ethernet κανονικα με τα λαμπακια και ολα του αλλα εχω προσπαθησει πολυ να το συνδεσω μεσω ethernet αλλα αυτο δεν κανει απολυτως τιποτα εχω μπει στο site της acer για να δω μηπως θελει τιποτα drivers η τιποτα αλλο αλλα δεν βρηκα κατι τι μπορει να φταει που δεν δουλευει η θυρα ethernet?την εχει για εφε μονο?και καλωδια αλλα ειχα βαλει crosover και τι δεν ειχα κανει αλλα αυτο το δικο του ποτε δεν μου εχει δουλεψει εχετε καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? :-| :-| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raider Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 τις ρυθμισεις του μοντεμ τις εκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 αν μου πεις τι ρυθμισεις εννοεις?εγω εχω κανει τις κανονικες username pasword κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raider Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 ip address,subnet mask,gateway,dns server; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 εγω εχω κανει τα εξης εβαλα το cd μεσα και εγκατεστησα τους drivers και το συνδεσα μεσω usb αν δεν εβαζα το cd kai το εβαζα ετσι σκετο μεσω της θυρας ethernet δεν κανει τιποτα ουτε το λαμπακι αναβει του μοντεμ ουτε μου βγαζει το εικονιδιο local area connection δηλ δεν το βλεπει καθολου το λαπτοπ το μοντεμ και ετσι αναγκαστηκα και το συνδεσα μεσω usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raider Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 δεν σου εχουν δωσει καποιο manual απο τον isp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 nai τα εκανα βημα βημα αυτα που λεει το manual αλλα τιποτα λεει πως να το συνδεσεις μεσω ethernet η μεσω usb εγω ξεκινησα μεσω ethernet αλλα δεν βλεπει το λαπτοπ το καλωδιο ethernet αλλα ουτε το modem και ετσι αποφασισα να το συνδεσω μεσω usb απο οτι ξερω οταν βαλεις το καλωδιο του ethernet στη θυρα το βλεπει κατευθειαν το μοντεμ to laptop εδω το προβλημα μου ειναι οτι το βλεπει μονο μεσω usb και καθολου μεσω ethernet μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο το laptop?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.