kbarjel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπερα. εχω το nokia 6630 το οποιο δεν διαθετει ραδιοφωνο. θα ηθελα να ξερω εαν υπαρχει καποιο δωρεαν προγραμμα στο internet το οποιο μπορω να κανω download για να βαλω ραδιοφωνο στο τηλεφωνο. παραλληλα μηπωσ γνωριζει καποιος εαν μπορω να κανω format στο κινητο ετσι ωστε να σβησω καποιον ιο, αντι να πηγαινω στο γερμανο και να σκαω 25 euro. ευχαριστω
xtraktor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 kbarjel mporeis na baleis programma ga na akous radio sto nokia 6630 alla to problhma einai pws tha eimai mesw GPRS to po shmainei pws tha xrenese...twra poso den xerw times..kai to programma einai shareware to opio shmainei pws prepei na plhrwseis gia to full version. 25 euros gia format ston germano??pwpwwwwww loipon:bgale thn karta apo to kinhto sou kai kane ena switch on... prepei na bebaiwtheis pws to kinhto sou einai flly charged kai plhkrtologise ta parakatw *#7370# tha se rwthsei an theleis na roxwriseis. ayto tha epanaferei ta original settings PROSOXH! pisteuw einai arketa katanoito na exeis kanei full back up ta data sou!! let me know ti exeis kanei kai an theleis kapio extra help
kbarjel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Κατ' αρχάς thanks!!!!!!! Ομως τί σημαίνει ότι το κινητό πρέπει να είναι fly charged, και πού θα τοποθετήσω το κωδικό που μου έδωσες: ( εβγαλα την memory card, το ανοιξα ξανα και τοποθετησα το κωδικο που μου εδωσες στο pin code αλλα δεν το δεχθηκε). σε ευχαριστω που μου απαντησες. γνωριζεις μηπωςυπαρχει καποιο προγραμμα antivirus που μπορω να βαλω στο κινητο και καποια διευθυνση που μπορω να βρω προγραμματα δωρεαν για το nokia 6630:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.