Προς το περιεχόμενο

xbox softmod

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SOS!!!

To eeprom.bin (backup του firmware) να το κρατήσετε backup στο PC ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Κατά προτίμηση και το MSDASH

Αν πάει κάτι στραβά και εμφανίζει error/maintenance οθόνη, χωρίς αυτό χρειάζεται eeprom programmer, ένα άλλο XBOX και πολύς κόπος.

Είχα κάνει πατάτα, αλλά ευτυχώς το είχα αντίγραφο,οπότε με το XBHDM το διόρθωσα. Αν δεν είχα το eeprom, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

Σε κάθε XBOX, o δίσκος είναι κλειδωμένος με κωδικό ο οποίο υπάρχει μόνο στο δικό του BIOS.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia akouste pos exei to prama...Ego to exo rithmisei se single boot to Xbox...Fortonei by default tin Xbox Media Center Dash apo to E:\ partition...Tora epeidi einai single boot akouste ti paizei...An pao ego kai antigrapso ta arxeia tis MS Dash sto C:\ partition,me to pou anoigei to xbox fortonei MS Dash kai agnoei teleios tin Dash Media Center pou einai sto E:\...Fantazomai ti exei ginei alla den eimai apolyta sigouros...Omos ego afto pou simvainei to ekmetallevomai...Ti ekana loipon...Piga ki esvisa OLA ta arxeia tis MS apo to C:\ (to dash tis diladi---OLA ta alla einai sto E:\) kai fortonei KANONIKA to Media Center...Otan thelo MS Dash to mono pou kano einai copy ta arxeia sto C: me ena file manager pou periexei to Auto Installer kai ksekinaei MS Dash...Tora eseis tha rotisete...Kai meta re megale pos ksanabootareis apo to E:\ to media Center???Apli aporia...Mpaino sto file manager kai svino OLA ta arxeia apo to C:\ !!!Ksekinaei apo to E:\ me media center!!!Kali fasi den einai????Kai to kalo einai oti exo dioksei TELEIOS tin diaolemeni MS Dash...Tin exo mono sto E:\Backup mazi me to EEPROM backup!!!! ;-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας.

Αυτό το Action Replay με την memory που μπορώ να το βρω εκτός από online μαγαζιά? Υπάρχει κανένα σχετικό καταστημα στην Αθήνα?

Δημοσ.

Εγώ το έκανα με αυτό τον τρόπο και δε χρειάστηκα μνήμες και τέτοια άλλα...

"http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=244043"

και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Αρκεί να κάνεις τα backup που σου λέει και να πιάνει λίγο το χέρι σου.

Δημοσ.

Gia sas pedia.Ine to proto mou post kai tha ithela tin boithia sas.Diavasa oles tis proigoumenes selides kai den katalava sxedon tipota :( To xbox exi afta ta stixia. K:1.00.5838.01 kai D:1.00.5960.01 kai ine to crystal.Memory card exo.Exo kani patenta kai mporo na sindeso to xiristirio sto pc(me to usb) kai ta pexnidia mporo na ta vro.Pite mou sas parakalo analitika(den ksero kala aglika gia afto den katalava kai pola sta site pou dosate) pos tha mporeso na pekso antigrafes kai na mpeno me ta afentika sto xbox-live xoris provlima.Den ksero tipota apo ta programata pou anaferate.Opios exi tin kalosini na mou stili minima i na grapsi edo tis akrivis adigies gia to pos tha ta kano ola afta kai pou tha vro ola ta aparetita programata kai oti alo xriasti.Efxaristo poli kai perimeno anipomona ti boithia sas :)

A kai to xbox mou den thelo na to anikso.

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που μπορώ να βρώ το 007 Agent Under Fire ή το splinter cell(TomClancy's) .Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο videoclub που να νοικιάζει ή να πουλάει κάποιο από τα παιχνίδια ή κάποιο άλλο κατάστημα, παρακαλώ να μου πει...HELP!!! Ευχαριστώ.:( :cry:

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Θα ήθελα να μου πει κάποιος που μπορώ να βρώ το 007 Agent Under Fire ή το splinter cell(TomClancy's) .Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο videoclub που να νοικιάζει ή να πουλάει κάποιο από τα παιχνίδια ή κάποιο άλλο κατάστημα, παρακαλώ να μου πει...HELP!!! Ευχαριστώ.:( :cry:

Αν το βρεις, ειδοποίησε μας please

• 4 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καταρχην για οποιον ενδιαφερεται ακομα το παιχνιδι Splinter Cell στην αρχικη εκδοση υπαρχει στο play.com.gr . Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το softmod του xbox που εχω εδω και 2 περιπου χρονια . Καταρχην το προγραμμα dvd2xbox εχει ποιο καλες λειτουργιες απο το Flash Fxp η οχι?Με softmod μπορει να διαβασει τα αντιγραφα ασφαλειας των παιχνιδιων που εχω σε dvd+r η θα μπορω μεσω του δικτυου να το κανω ? Θα μπορω να περναω εφαρμογες και το λειτουργικο συστημα Linux μεσω δικτυου που θα εχω δημιουργησει με τον υπολογιστη ? Απλα να πω οτι δεν εχω chip , εχω το xbox controller με καλωδιο usb και απο τριτη θα εχω το Splinter Cell με την memory card του xbox και εχω κατεβασει το auto installer deluxe 3.0 το οποιο εχει ενα αρχειο σε .iso και παρα πολλα προγραμματα. Την διαδικασια που θα γινει το Softmod την εχω καταλαβει , απλα το πως θα περναω εφαρμογες με τα δισκακια η μεσω του δικτυου?Αυτα, ευχαριστω και θα ψαχνω το φορουμ για πληροφοριες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα αγορασα την καρτα μνημης (xb-m08 δεν αναφερει κατασκευαστη ) μαζι με το splinter cell αλλα μολις γινει συνδεση με το pc σε οποιο file system και αν βαλω ( fat , fat 32 , ntfs ) απο το adminstrative tools και ενω περναω κανονικα το sid5 installer μαζι με το gamesave του Splinter Cell pal μου αναφερει το Xbox οτι η καρτα μνημης δεν λειτουργει κανονικα και πρεπει να γινει διαγραφη. Φυσικα και δεν υπαρχουν τα αρχεια που εβαλα απο τον υπολογιστη και η καρτα μνημης επειδη δοκιμασα να δω την κατασταση λειτουργιας κανει κανονικα τα copy game saves απο τον σκληρο δισκο του xbox προς στην καρτα. Εαν αγορασω ενα usb flash η μια δευτερη καρτα μνημης της Microsoft αυτη τη φορα θα λειτουργησει κανονικα;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω νεο τοπικ επαναφερω αυτο το παλιο.

Θελω να ρωτησω το εξης απλο.

Εχω xbox με softmod και αποτι φαινεται δεν παιζει backup απευθειας χωρις να εχει Modchip. Αρα μονη λυση να τρεχει απο σκληρο δισκο?

Επειδη ο σκληρος που εχει ειναι γυρω στα 5GB και χωρα 1-3 παιχνιδια, τι δισκους παιρνει για να του χωρεσω περισσοτερα? Απο οτι καταλαβα πρεπει να εχουν την ιδιοτητα να κλειδωνουν οι δισκοι ωστε να ειναι συμβατοι.

Αρα τι δισκο αγοραζω που να ξερω οτι θα μπορω να τον φορεσω?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει τι καρτα μνημης πρεπει να αγορασω και που μπορω να την βρω?

Διαβασα για την Mega X-Key 32MB αλλα δεν υπαρχει πουθενα πια...:rolleyes:

Δημοσ.

να σας πω κατι? κατεβαζω απο ενα torrent το final fantsy xiii για το xbox 360 και δεν εχει καταλυξει iso. για την ακριβεια μου εχει τρεις φακελους dvd1, dvd2, dvd3, και μεσα τα αρχεια ειναι στην μορφη αυτη (all-f13-dvd1, all-ff13-dvd2,all-ff13-dvd3) μηπως μπορειταi να μου πητε πως μπορω να το αντιγραψω σε dvd γιατι δεν ειναι iso για να θελει να κανω burn.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...