rasmi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Αν θες,μπορώ να σου δώσω κάποιους στίχους!Κάπου-κάπου με πιάνει το...''στιχουργικό μου''.Που ξέρεις?Μπορεί να ''βγει'' κάτι!...Eri...(Είδες τι μου κάνατε?Με κάνατε κι έκοψα το...kisses μου!!!!)Kisses....!!!!!!!!!!!!
diesi Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Η κατοχυρωση των πνευματικων δικαιωματων των τραγουδιων ειναι ενα θεμα που με απασχολει πολυ εδω και χρονια.Οι διαφορες απαντησεις που πηρα απο τα forums δυστυχως δε με ικανοποιησαν (συστημενα,συμβολαιογραφοι).Ειναι κατι στα χερια σου αλλα ειναι πολυ λιγο....Πηρα προσφατα κατι πληροφοριες απο ενα καινουργιο site (χωρις ευθυνη) http://www.worldsynthesis.com που φωτιζει πολλες πτυχες σχετικα με copyright και ISMN για οσους γνωριζουν.Ελπιζω να βρεθει με καποιο τετοιο τροπο ενα καναλι κατοχυρωσης και για τα τραγουδια που δεν εχουν κυκλοφορισει απο καποια δισκογραφικη μικρη ή μεγαλη.... Λοιπόν παιδιά, έχω ένα συγκροτηματάκι όπου φτιάχνουμε μουσική στο pc, γράφουμε όλους τους στίχους μόνοι μας κτλ κτλ.Σκεφτηκα να φτιάξω ένα site με downloads,lyrics κτλ αλλά φοβόμαστε μήπως τα πάρει κάποιος και τα χρησιμοποιήσει για δικά του χωρίς να μας πει κουβέντα και βρεθούμε να μην πω με τι.... Ξέρει κανείς τι παίζει με την κατοχύρωση τραγουδιών,στίχων? Ποια είναι η διαδικασία? Πόσο κοστίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.