melody Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Που έχεις βρει λάθη; Τόσοι επισκέπτες, τόσοι μαθητές εδώ και 2 χρόνια, κάποιος θα είχε βρει κάτι.
Lorea Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 πω πω με σωζεις πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ βαριεμαι να κάτσω να τα διαβασω. Να σαι καλά
melody Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Θα είμαι... θα είμαι... Σε 2 χρόνια είχαμε απίστευτες επισκέψεις στο kok.artinoi.gr Δεν το περίμενα. Μάλιστα πολλοί φίλοι μου έλεγαν ότι απλά χάνω χρόνο.
MasterX Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 BRAVO φίλε, καλή δουλειά έκανες και χρήσιμη στον κόσμο... Θα το δείξω στους γνωστούς μου με e-mail... να ρωτήσω από περιέργεια... Σου πρότειναν από το ΣΚΑΙ ραδιο να βάλουν διαφήμιση στη σελίδα σου, όταν σε πήραν για την συνέντευξη, γι αυτό υπάρχει στα αριστερά της σελίδας λογοτυπο του σταθμού?
melody Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Όχι φυσικά... Πάτησε το να δεις τι είναι. Είναι η συνέντευξη σε live streaming.
kostasSTi Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μπράβο ρε melody!!! Ποιανού ήταν η ιδέα? Πολύ καλό! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ??????? Μάλλον κάπου αλλού έπρεπε να είναι αυτή η σελίδα και όχι στο artinoi... Και πάλι μπράβο στα παιδιά!
MasterX Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δεν το είπα για κακό... Πιστεύω ότι είναι καλό, η δουλειά που έχει ρίξει κάποιος να επιβραβεύεται και να αμοίβεται.. Δεν θα με χαλαγε να σου έβαζαν κάποιες διαφημίσεις ώστε να πάρεις κάποια χρήματα από αυτό.... Αφου το αξίζει ο κόπος σου..
KE1832 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Παδιά από Γενάρη του 2009 θα ξεκινήσω μαθήματα οδήγησης. Το παραπάνω site ισχύει ακόμη; Έψαξα να βρω και κάτι αντίστοιχο στο υπουργείο και βρήκα μόνο αυτό http://www.yme.gr/imagebank/categories/ctg730_12_1180681911.doc Αν υπάρχει κάποιο άλλο link με σήματα ή για ένα cd που δίνει το υπουργείο αλλά δεν το βρήκα μήπως μπορείτε να βοηθήσετε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον...Το cd ειναι μια εφαρμογη των ΤΕΙ Αθηνας και το εδιναν δωρεαν σε Λυκεια πριν 2-3 χρονια. Το εχω και δεν νομιζω να παραβαινω καποιο κανονα να το δωσω και εδω.Δωρεαν μοιραζοταν... Οδηγίες εγκατάσης περιλαμβάνονται μέσα στο αρχείο (Odigies egkatastasis.pdf). http://rapidshare.com/files/176149290/KOK.rar.html Επειδη εχει καποιες δυσκολιες στην ρυθμιση του μεγεθυς γραμματων dpi οριστε και σε μορφη PowerPoint Κάντε extract τα περιεχόμενα του rar και τρέξτε το EISAGOGI.PPS. http://rapidshare.com/files/38879106/Test_K.O.K_ppt.rar
KE1832 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Ωραίος βρε φίλε Γιάννη, γρήγορος και αποτελεσματικός. Έβαλα να τα κατεβάζω. Thanks!!!
Durden79 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα. Διαβάζω αυτό το καιρό για να δώσω σήματα και έψαχνα μια τέτοια εφαρμογή! Αναρωτιέμαι μόνο αν υπάρχει περίπτωση οι ερωτήσεις ή/και τα θέματα να έχουν αλλάξει μετά από 5 χρόνια...Και πάλι χίλια ευχαριστώ, με βοηθήσατε πάρα πολύ!
melody Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα. Διαβάζω αυτό το καιρό για να δώσω σήματα και έψαχνα μια τέτοια εφαρμογή! Αναρωτιέμαι μόνο αν υπάρχει περίπτωση οι ερωτήσεις ή/και τα θέματα να έχουν αλλάξει μετά από 5 χρόνια...Και πάλι χίλια ευχαριστώ, με βοηθήσατε πάρα πολύ! Δεν είναι 5 χρόνια. Αν δεις καλύτερα έχει ένδειξη για την τελευταία τροποποίηση. Νομίζω ήταν οι νέες ερωτήσεις για οικολογική και οικονομική οδήγηση. Άλλωστε (να σου πω και το κόλπο), είναι τόοοοσες οι σχολές που το χρησιμοποιούν που με ειδοποιούν πριν καν γίνει μια αλλαγή. ότι γιατί μας αγαπάνε, αλλά γιατί έχουν τσάμπα εργαλείο στη διάθεση τους, γιατί να το αφήσουν να παλιώσει!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 το ξεθάβω για shameless plug... βελτιωμένη έκδοση θα βρείτε στο www.testdriveme.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.