Προς το περιεχόμενο

Σήματα Κυκλοφορίας (online)

melody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλε melody, όντως έκανες φοβερή δουλειά. Ελπίζω μόνο οι απαντήσεις να είναι διπλο-τσεκαρισμένες έτσι ώστε τα tests να είναι χρήσιμα και σε υποψήφιους και όχι μόνο σε εμάς που απλώς ελέγχουμε τη μνήμη μας. Πάντως, σε όσους το είπα ενθουσιάστηκαν μιας και οι σχολές θέλουν να κάνουν τα tests εκεί και όχι σπίτι.

Η γυναίκα μου ήταν η αφορμή να το φτιάξω. Τελικά έδωσε για σήματα την προηγούμενη τετάρτη και τα πέρασε. Είχε κάνει τα τεστ στο kok.artinoi.gr μέχρι το 28 που είχε τότε έτοιμο. Τελικά (αν σε θέλει η τύχη) της έπεσε το 1ο μάθημα (που είχε κάνει πολλές φορές beta test όταν το ξεκινούσα)...

Μακάρι να το χρησιμοποιήσουν οι σχολές και οι μαθητές...

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mpravo poli kali skepsi kai poli kali ilopoihsi!me voithaei para ma para poli stin epanalipsi mou gia na doso!...mono an mou epitrepeis na sou episimano duo lathakia pou entopisa sto erotimatologio 23:stin erotisi 11 to fonto prepei na einai kafe giati to prasino fonto anaferetai se autokinitodromo, kai episis leipei i erotisi 14 kai anti autis epanalamvanetai i 13...auta!kai pali mpravo!two thumbs up!!!

Δημοσ.

Και όμως δεν είναι λάθος! Και εμένα με τρέλανε.

Σε 2 βιβλία που έχω, επαναλαμβάνει την ΙΔΙΑ ερώτηση 2 φορές με την ίδια εικόνα.

Πήγα και βρήκα και 2ο βιβλίο, από άλλη σχολή (ένα από Αθήνα καιένα από Άρτα). Οι ερωτήσεις 13 & 14 είναι ίδιες. Αλλάζει λίγο η διατύπωση:

13. Ποιό όχημα πρέπει να εγκαταλείψει τελευταίο τη διασταύρωση:

14. Ποιό όχημα πρέπει να περάσει τελευταίο τη διασταύρωση:

Θεωρώ ότι είναι ερώτηση/παγίδα! Να δει τη αντίληψη που έχει ο υποψήφιος.

Αν έχεις κάποιο άλλο βιβλίο που η ερώτηση αλλάζει, πες μου.Πάντως τα 2 βιβλία είναι εντελώς διαφορετικά. παράξενο θα μου φανεί.

Ανεβάζω τη φωτογραφία για να δεις:

http://www.artinoi.gr/kok/lesson23.jpg

Δημοσ.

Τρομερό timing! Ακριβώς τον καιρό που λέω να ξεκινήσω τα μαθήματα! Αλήθεια, πόσο καιρό περίπου θα μου πάρει; (δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα)

Δημοσ.

tromeri douleia polla bravo..an kai kai ekana 4 lathi meta apo molis 3 xronia :(..manuel ta theoritika kratane mia vdomada peripou(5 4ora i 3ora) meta tha doseis simata...ta praktika apoti thimamai prpepei na einai ipoxreotika 10 mathimata...opote analoga poso sixna tha kaneis mathimata kai an exeis perasei ta simata tha mporeseis na doseis praktika to poli se 2 vdomades afou peraseis ta simata

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...