aktiZol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 ego pantos de tha to dimosieya ayto ' date='tora ti kaneis esi me ti doulia sou dikeoma sou.edo an katalaves kaneis kseftila mia eteria olokliri .. ton efages ton disko ,,ok mi milas apofasises na ton kratiseis de sou eipe to plaisio mi ton fereis piso .. kai eime sigouros pos an tous to eleges ayto tha erxotan na ton paroun monoi tous afou eixe stixoia tis eterias. vasika ego arxizo na mi pisteyo olo ayto, apopsi mou kai dikaioma mou nomizo.[/quote'] μπορείς να νομίζεις ότι θές, δημοκρατία έχουμε, σε ελεύθερη χώρα ζούμε... δεν αποφάσισα να τον κρατήσω απλά όταν τον είδα, το ΠΛΑΙΣΙΟ είχε κλείσει και την επόμενη μέρα είχα να παραδώσω project. p.s. είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν θα δημοσίευες τίποτα. το πολύ πολύ να πήγαινες εκεί να κλαιγόσουν για ένα δίσκο.
aktiZol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 kai les sto proto minima sou :{{Ντροπή στο ΠΛΑΙΣΙΟ' date=' το ποστ αυτό θα το κάνω σε όσα φόρουμ είμαι γραμμένος και ελπίζω να βγεί ένας υπεύθηνος να ζητήσει και ένα συγγνώμη.}} se pion na zitisei signomi se sena ton AktiZol ??? esei katonomazeis mia olokliri eteria me to onoma tis to diko sou onoma den to les omos gia na mporesei na ginei sosta i anemetrisi. ma kai na exeis dikio ayto pou kaneis eine dolio[/quote'] μα ΟΧΙ σε μένα βρε παιδί μου.. δεν καταλαβαίνεις ότι όλο το θέμα είναι ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ... εγώ αυτήν την στιγμή απλά αντιπροσωπεύω τον ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ... επειδή μου έτυχε αυτό το περιστατικό. p.s πόσο χρονών είσαι <10 ?
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 kala esi tha klegosoun me ena disko sto xeri me stixeia tis eterias??? {{p.s. είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν θα δημοσίευες τίποτα. το πολύ πολύ να πήγαινες εκεί να κλαιγόσουν για ένα δίσκο.}} na se sigouros oti ego tha tous ekana na kanoun toumpes xoris kan na tous vriso.!! alla esi den eime ego. tha se simvouleya filika na aposireis olo ayto giati eine askopo ,, na valeis tora an oxi olous ,tous misous pou piran HDs apo tin eteria na kanoun recovery kai na psaxnonte kai na mi ftanoun..
fragment_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 ego tin proigoumeni vdomada pira pc kai i mnimi itan xalasmeni (1gb) kseftila. i othoni entometaksi paragila eizo mayri mou rthe aspri kai malista allo montelo xaxa. a! episis to ups? xoris idika kalodia dioti ixe alles ipodoxes (pathitikes). PlAIS IO - > APES IO (ti na kanw den ixa diavasi to post na mi pao kan eki, tora pou tin epatha ematha kiafta den ksanapatao)
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 poso xronon eime pezei rolo? milao san 10 nomizeis ? kala tote eime 10 wow! poli tha tothela kai go symvolika milao apo tin pleyra tou dikaiou pou prepi na efarmozete sosta.
fragment_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 anemos v oxi deka ipe to palikari - 10. kala kati pezi sigoura exis kana gnosto/sigeni pou doulevi se kana vromoplesio
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 psonizo xronia apo ena filo mou me PC magazino polles fores mou edose skarta xoris na to thelei ta pire piso vevea gia allagi ap to PLAISIO exo parei kamia 10 diafora pragmata kai eine ola ok. ti na po.. parepitontos oxi HDs kai mnimes omos ..ayta ontos prepi na eise sigouros oti ama simvei kati tha sto allaksoun xoris grinies.. exo allaksei para pollous diskous ston filo mou kai diafora alla.. (prepei na pao gia nani.. ayrio exo kai to nipiagogio pouy perimenei ..)
Dr_Slump Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 poli tha tothela και ποιος δεν θα το'θελε φίλε μου ;-) το πλαίσιο και εμένα όπως προανέφερα μου παρουσίασε τέτοιο πρόβλημα, αλλά επίσης και ο γερμανός και το e-motion μερικά χρόνια πριν επίσης ένας γνωστός μου έλαβε μεταχειρισμένο pda από το e-shop.gr το φαινόμενο είναι πανελλαδικό λοιπόν, ας μην γινόμαστε πλαίσιο-fanboys και πλαίσιο-hateboys
Λαλάκης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 kai eime sigouros pos an tous to eleges ayto tha erxotan na ton paroun monoi tous To θέμα είναι ότι το πλαίσιο έκανε κάτι τέτοιο.Όχι αν θα άλλαζε τον δίσκο.Όχι πως όλα τα άλλα μαγαζιά είναι απαραιτήτως καλύτερα,αλλά εδώ μιλάμε για το πλαίσιο που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στην Ελλάδα και η ενέργειές του έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από το μαγαζί του μπαρμπα-Μήτσου της γειτονιάς.Που να δείτε πως μου άλλαζαν εμένα το κινητό στην vodafone.Ήταν ελατωματικό και μπροστά στα μάτια μου άλλαζαν απλώς τα κουτιά για το s/n και ξαναβάζανε το ελατωματικό για πώληση!
doomya Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 AnYp0tAkt0s πες στο επομενο Meeting Να διορθωσουν την κατασταση αι μην το παιζεις στο φορυμ "ευχαριστιμενος πελατης" με 2 Post Ολα και ολα,επιμενω στο οτι οποιος πραγματικος τεχνικος ειναι πανω απο 2 χρονια στο κουρμπετι το αποφυγει το συγκεκιμενο καταστημα,ασχετος εαν εχει μαγαζι (διοτι και μαγαζι να εχει τα ανταλλακτικα τα παιρνει απο αλλου με μεγαλυτερη εκπτωση),εξαλου και απο το pixmania να αγορασει καποιος εξαρτηματα Υ/Η ειναι φτηνοτερα και καινουργια !
pcos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 mi 3exnate oti sto plaisio mporeis na alla3eis kati pou exeis agorasei an to metanioseis i den sou aresei. Ego exo alla3ei apo HD mexri DVDRW. Opote an den edosa piso to HD keno kai den ton eide to service na ton svisei... tixainoun auta. (den itan Seagate 200 ). Opote polles fores mporei na paroume pragmata apo deutero i trito xeri. i eggiisi na'nai kala.
kogos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 πάω στο Πλαίσιο, αγοράζω έναν 2.5" δίσκο 80GB SEAGATE, στο κατάστημα του Πολυτεχνείου μου λένε πως το έχουν στο service γιατί έχει μείνει μόνο ένας, πάω στο service που είναι σχεδόν δίπλα και τον παίρνω, πάω σπίτι και βλέπω πως είναι γεμάτος... Αμέσως πέρνω τηλέφωνο στο Πλαίσιο και τους το λέω, μίλησα μάλιστα και με το παλικάρι που μου τον έδωσε στο service, και του το λέω... μου λέει, φέρτε τον πίσω να σας δώσουμε έναν άλλο (με είχαν διαβεβαιώσει πως έχουν μόνο 1 πιο πριν)... ΟΠΟΤΕ, ΑΠΟΡΥΠΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ... Πάω πίσω στο Πλαίσιο (20 λεπτά με το αμάξι σε κίνηση), τον δίνω πίσω, και μου λέει το ίδιο παλικάρι πως πρέπει να πάει από το άλλο μαγαζί (όχι στο service) να δώσει αυτόν και να πάρει τον άλλο... του λέω, "άσε, πάω εγώ"... Μου λέει "όχι, δεν πειράζει, αφού κάναμε και το λάθος και σας δώσαμε λάθος δίσκο, καθήστε εδώ και θα σας εξυπηρετήσω εγώ"... Μπράβο εξυπηρέτηση!!!... Έρχετε πίσω με τον δίσκο, πάω σπίτι... άδειος ο δίσκος... Γουστάρω... Κοιτάω serial number... ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ... Με λίγα λόγια, το παλικάρι δεν νοιάστηκε να με εξυπηρετήσει, αλλά ήθελε να κάνει format στον δίσκο... κάνω recovery, να πάλι τα ίδια... Του πέρνω πάλι τηλέφωνο, μιλάω με τον ίδιο, και μου λέει πως αποκλείεται να είναι ο ίδιος που είχε δώσει στην αρχή γιατί τον έχει εκεί, και μάλιστα ήταν και άδειος ακόμα και όταν τον πήρα την πρώτη φορά... "Και ευτυχώς που δεν τον ελένξαμε την πρώτη φορά που ήρθατε για αντικατάσταση, γιατί θα σας είχα δώσει τον ίδιο αφού δεν ήταν γεμάτος" (αυτά ήταν τα ακριβή του λόγια)... Του ζητάω να μιλήσω με τον υπεύθυνό του, και μου απαντάει πως δεν υπάρχει γιατί έχει φύγει... Κάτι ακόμα... Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα... Μέχρι τώρα, αν και οι αγορές που έχω κάνει από το Πλαίσιο (λόγω απόστασης) δεν ήταν άσχημες, και οι εργαζόμενοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί (εκτός από μία φορά που πήρα έναν AMD3500+, και η υπάλληλος ήταν ανεδέστατη, αλλά και ο επεξεργαστής ελατωματικός, κάτι το οποίο ομολογώ πως δεν φταίει το Πλαίσιο)... Παρ'όλα αυτά, στην παρούσα περίπτωση, η συμπεριφορά του άσχετου ή ψεύτη υπάλληλου ήταν τουλάχιστον άθλια, καθώς και η κατάσταση του δίσκου χάλια, αφού δεν άρμοζε στην τιμή πώλησης... Να σημειώσω πως όλα αυτά δεν τα γράφω για να "αλλάξω" κάτι, αφού τελικά υπάρχουν πάντα οι χρήστες που δεν "ξέρουν" ή πολύ απλά δεν θέλουν να ξέρουν (και καλά κάνουν)... Αν δηλαδή το γραφείο μου εμένα είναι στο Πολυτεχνείο και θέλω ΤΩΡΑ ένα καινούργιο δίσκο, θα προτυμήσω τον πιο φτηνό... οπότε πάω Πλαίσιο... Όλα αυτά λοιπόν, τα γράφω και τα γράφει οποιοσδήποτε όχι για να ακούν οι πωλητές/αντιπρόσωποι, αλλά για να ακούει το καταναλωτηκό κοινό... και όταν έρχετε η ώρα για τις προσωπικές του αγορές να προσέξει λίγο λιγότερο τι και από που θα το πάρει... Για την Ελληνική αγορά έχω και άλλα παραδείγματα, και μάλιστα από αντιπροσωπίες που πουλούσαν και πουλάνε ακόμα μεταχειρισμένα προϊόντα στην αγορά, αλλά δυστυχώς το στόμα μου είναι κλειστό γιατί θα βρώ κανα μπελά... Ένα πράγμα μόνο θα προσθέσω.,.. όταν πέρνετε κάτι από Ελλάδα, π.χ. μια κάρτα γραφικών, κάντε ένα search στο google για το serial number, και κυρίως για εικόνες... Μπορεί να βρείτε την ίδια κάρτα ανοιγμένη σε κανένα review κανενός Αγγλικού site... [edit] Να συμπληρώσω κάτι ακόμα... Ο πελάτης σε καμμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να έχει το όνομα του υπαλλήλου που έχει κάνει λάθος... Δεν θα βοηθήσουμε εμείς σαν καταναλωτές το management της εταιρίας, αν η ίδια δεν μπορεί ή δεν έχει την διάθεση να το κάνει... Από την άλλη, για να βρεί ο πελάτης το δίκιο του, καλό είναι τα πάρει το όνομα του υπαλλήλου που έχει κάνει κάτι λάθος... αλλά επαναλαμβάνω πως αν ο πελάτης δεν έχει το όνομα και τα στοιχεία του υπαλλήλου, δεν σημαίνει πως έχει άδικο... απλά το αίτημά του δεν θα γίνει δεκτό (και καλά θα κάνει) Ακόμα, το Πλαίσιο έχει κάνει κάτι πολύ καλό. Είναι από τα λίγα μαγαζίά που επιτρέπει την επιστροφή μέσα σε λίγες ημέρες από την αγορά, και την ανταλλαγή με κάτι άλλο χωρίς πολλές πολλές ερωτήσεις... Πολύ καλό, και ελπίζω να το κάνουν και σε άλλα καταστήματα... Μην ξεχνάμε πως στην Μ. Βρετανία το κάνουν όλα τα καταστήματα βάση νόμου... Παρ'όλα αυτά, με τίποτα δεν θα δεχτώ κάτι το μεταχειρισμένο στην τιμή του καινούργιου... ακόμα και αν είναι από τέτοιες επιστροφές... Στην Μ.Βρετανία, οι επιστροφές πωλούνται σε χαμηλότερες τιμές ή στις περισσότερες περιπτώσει επιστρέφονται στην εταιρία παραγωγής/διανομής και αντικαταστούνται με καινούργια... Φυσικά, καλό είναι να μην κρίνετε μόνο από την δικιά μου εμπειρία, αλλά να με διαβάζετε και εμένα με μισό μάτι, καθώς μπορεί να είμαι και εγώ ένας ακόμα επαναστάτης χωρίς αιτία που έβγαλα μια ισταρία από το μυαλό μου... Απλά, θα βοηθηθεί το καταναλωτικό κοινό αν με βάση την δικιά μου εμπειρία προσέξει τις αγορές του, και αν κάπου γίνει το ίδιο ας ρίξουμε μαύρο... Οπότε μην κρίνετε μόνο από την δικιά μου εμπειρία, αλλά αρχίστε να κρίνετε μόνοι σας... Άλλοστε, η προσωπική κρίση είναι ισχυρότερη του καθενος
marios1957 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 mi 3exnate oti sto plaisio mporeis na alla3eis kati pou exeis agorasei an to metanioseis i den sou aresei. Ego exo alla3ei apo HD mexri DVDRW. Opote an den edosa piso to HD keno kai den ton eide to service na ton svisei... tixainoun auta. (den itan Seagate 200 ). Opote polles fores mporei na paroume pragmata apo deutero i trito xeri. i eggiisi na'nai kala. Παλιά γινότανε αυτό.Τώρα σου βγάζουνε την πίστη,αν και στο τέλος γίνεται το δικό σου.Πιστεύω ότι η έλευση των διεθνών αλυσίδων που θα ενσκήψουν στο προσκήνιο,θα ανεβάσουν τον πήχυ προς τα πάνω(ευσεβείς πόθοι...). Θα δούμε.
toubos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Το να πουλάς δίσκους μεταχειρισμένους για καινούριους είναι απάτη. Δεν μπορώ να ξέρω αν το η ιστορία αυτή είναι πραγματική, αλλά γιατί να μην είναι; Αν το Πλαίσιο δεν άνοιγε τις συσκευασίες, δεν θα μπορούσε να μιλήσει κανείς. Αυτοί όμως επέλεξαν μία διαδικασία ύποπτη (χωρίς λόγο!) που δεν ξέρω κατά πόσο είναι και νόμιμη. Από εκεί και πέρα ο aktiZol δεν τους κυνηγάει για τους δικούς του λόγους, γούστο του καπέλο του. Επέλεξε όμως να προειδοποιήσει εμάς για να μην την πατήσουμε όπως αυτός και μπράβο του. Αν εμείς τώρα πάμε ξανά και αγοράσουμε δίσκο (ή οποιοδήποτε προϊόν) από το Πλαίσιο με ανοιγμένη συσκευασία, καλά να πάθουμε. Όλοι μεγάλα παιδιά (δυστυχώς :smile: ) είμαστε !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.