Προς το περιεχόμενο

Τέλος αγορών από ΠΛΑΙΣΙΟ!

aktiZol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
katalaveno tin aganaktisi tou pediou me to disko ' date='kai ton ypoloipon pou de eminan euxaristimenoi ap to sygkekrimeno katastima.

ayto pou de katalaveno eine giati egine toso megalo thema edo.

auto pigenei gia disfimisi kai theoro oti den eine sosto kai dikeo..

an thelei kapios na ekdikithei as kinithei nomima kai oxi me ayto to tropo

eixa protinei na paei o idios i me dikigoro to HD i backup tou gaiti de to kanei?

[/b']

Δε καταλαβες. Δηλαδη τι αλλο θα πρεπει να δουμε να κανει το Πλαισιο?

Μηπως να ζηταμε καρτες γραφικων και αφου τις αγορασουμε να ανοιγουμε τη συσκευασια και να βρισκουμε σαπουνια????

Αυτο που εγινε ειναι μεγαλη ξεφτιλα για ενα καταστημα το οποιο θεωρει τον εαυτο του ως ενα απο τα "καλυτερα στο χωρο των PC" και ειναι μια πολυ καλη αφορμη για να μαθει τουλαχιστον και ο κοσμος (οσοι διαβαζουν) με τι εχουν να κανουν ωστε να φυλαγονται.

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re pedia mas douleuete? vriskei metaxirismeno to disko me ksena arxeia dokoumenta

kai oti allo ..

kai lei entaksei more..vazei dika tou arxeia kai douleuei kanonika..ola irema...

kai ksafnika !! ta (pernei ) kai lei as kano rezili to PLAISIO dimosia ??

Δημοσ.

--------------------------------------------------------------------

περα απ την πλάκα, Actizol,

αν απαιτεις απο τους αλλους συμπεριφορά "τύπος και υπογραμμώς", και δε χαρίζεις κάστανα, θα επρεπε αναλόγως να πράττεις και εσύ.

(με τυχαια σειρα)

1. Παμε στο μαγαζι και τα λεμε με τον τοπικο προιστάμενο.

2. Στελνουμε ενα μαηιλ με το ιστορικό και χωρις βρισιδια στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ της Α.Ε.,

3. παμε σε ΙΝΚΑ, ή δικηγορο.

Αυτα ειναι μερικα απ οσα έρχονται πρώτα στο μυαλό μου. ΕΝΑ απο αυτα λεω θα εκανε καποιος, οχι ολα μαζι.

αντι αυτων βλεπω..

Επιστολες σε φορουμ, περιοδικα, εφημεριδες ,καναλια,

και ταυτόχρονα: ερευνα δισκου με ρεκοβερυ, χρηση του δισκου.

τωρα τον γεμισα, βαριεμαι να παω...

ΑΥΤΑ έπονται. ειναι οι δευτερες λυσεις.

-----------------

Χιλια δίκια εχεις, αλλα τα σκιάζει η επικοινωνιακή σου πολιτική :)

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά τι έπαθα εγώ με το Πλαίσιο.

Παω να αγοράσω το laptop απο το οποίο γράφω τώρα

Ρωτάω τον υπεύθυνο "Υπάρχει το τάδε μοντέλο;"

"ναι, υπάρχει ένα τελευταίο διαθέσιμο κομμάτι" μου απαντάει

"ελπίζω όχι αυτό που έχετε στην έκθεση. Θέλω σφραγισμένο κουτί" απαντάω

"οχί, όχι" μου λέει "θα σας φέρω κλειστό, σφραγισμένο"

"ωραία" λέω "θα το αγοράσω"

το βγάζει από το ντουλάπι και το κουτί ήταν σφραγισμένο αλλά με ένα αυτοκόλητο Πλαίσιο. Εκείνη την στιγμη δεν υποψιάστηκα τίποτα και δεν θεώρησα σκόπιμο να του ζητήσω να το ανοίξει αφού είχα εξετάσει παρόμοιο μοντέλο ενδελεχώς στην έκθεση.

μου κόβει το χαρτάκι και μου λέει "πηγαίνετε να πληρώσετε"

πάω πληρώνω και επιστρέφοντας σκέφτομαι "δεν του ρίχνω καμιά ματια μήπως είναι χτυπημένο;"

ανοίγουμε με το παλικάρι εκείνο το κουτί και πρώτο ύποπτο σημάδι: η ταινία της εταιρίας ήταν κομένη και μάλλον όχι από εμάς. Δεύτερο σημάδι:η σακούλα με τα software σχισμένη. Κοιτάζω το laptop και τι να δώ: η πάνω πλευρά με δακτυλίες (το περίβλημα είναι άσπρο και οι δακτυλιές μαύρες οπότε έκαναν μπαμ) και η οθόνη γεμάτη με σκόνες και δαχτυλίες. Κοιτάζω τον υπευθυνο και του λέω "τι είναι αυτό μεγάλε;". Το παλικάρι μου πρότεινε να κρατήσω το laptop μέχρι να έρθουν καινούργια κομμάτια και μόλις έρθουν να μου το αντικαταστήσει με ένα σφραγισμένο απο τον κατασκευαστη. Δέχτηκα και όντως μετά απο μια εβδομάδα έιχα τον υπολογιστή όπως τον ήθελα. Ξένα αρχεία ευτυχώς ή δυστυχως δεν βρήκα. Το dvd-rw δεν φαινότανε και στην καλύτερη κατάσταση όμως: αργούσε να μου διαβάσει τα cd (αυθεντικα). Απο ότι μου ειπε στο τέλος το παλικάρι αυτό, το συγκεκριμένο laptop που δώσανε σε εμένα το είχανε στην έκθεση σε κάποιο άλλο κατάστημα και είχανε ξεχάσει να το καθαρίσουνε και να του κάνουν restore!!!!

Δημοσ.

Καλά ρε απίστευτοί, 3 ώρες έλειψα για ποτάκι και προσθέσατε 3 σελίδες?? Απίστευτοι!!! Τελικα πήρε μαλλον πιο μεγάλες διαστάσεις απότι νόμιζα! :D

PS: Μπορώ να βρω κ εγω εναν 300άρη γεμάτο με τις τελευταίες κυκλοφορίες, warez, mp3 & movies??? :D

Δημοσ.

Κι εγώ πάντως είμαι κατά του κραξίματος. Μπορείς με ωραίο τρόπο να πάρεις αυτό που θέλεις και να ακουστούν αυτά που πρέπει εκεί που πρέπει. Απαράδεκτο δε λέω αυτό που έγινε, αλλά δε μου πολυαρέσει το στυλ... θα τους κράξω θα τους ξεμπροστιάσω θα τους δείξω. Μπορείς και με ωραίο μη κατινίστικο τρόπο (βλέπε random) να κάνεις μια χαρά αυτό που πρέπει χωρίς να πέσεις και στο επίπεδο των άλλων. Αντίθετα, οι λεπτομέριες για το περιέχομενο του σκληρού που συζητήθηκαν τόσο δε βλέπω σε τι βοήθησαν και για ποιό λόγο έγινε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Exei plaka omws....

Se ena apo ta attackments leei...

Η εγκατασταση λειτουργικου συστηματος γινεται μονο με το ΓΝΗΣΙΟ CD KAI

ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ...........

Ta warez omws ta kserete kala na ta kateyazete e?Koyfalessss :P

Δημοσ.
re pedia mas douleuete? vriskei metaxirismeno to disko me ksena arxeia dokoumenta

kai oti allo ..

kai lei entaksei more..vazei dika tou arxeia kai douleuei kanonika..ola irema...

kai ksafnika !! ta (pernei ) kai lei as kano rezili to PLAISIO dimosia ??

ο υπολογιστής μου είναι server για την δουλειά μου (web developer) για να μην προβληματίζεσαι.

τον δίσκο τον πήρα Παρασκευή βράδυ που έκλεινε το ΠΛΑΙΣΙΟ και έριχνε καρέκλες.

έπρεπε να κάνω recover γιατί είχα να παραδώσω project σε πελάτη.

- οπότε μην μου λές γιατί δεν τον άλλαξα.

- και φυσικά δεν πρόκειτε να επιστρέψω στο ΠΛΑΙΣΙΟ δίσκο που έχει μέσα project της δουλειάς μου.

Δημοσ.
--------------------------------------------------------------------

περα απ την πλάκα' date=' Actizol,

αν απαιτεις απο τους αλλους συμπεριφορά "τύπος και υπογραμμώς", και δε χαρίζεις κάστανα, θα επρεπε αναλόγως να πράττεις και εσύ.

(με τυχαια σειρα)

1. Παμε στο μαγαζι και τα λεμε με τον τοπικο προιστάμενο.

2. Στελνουμε ενα μαηιλ με το ιστορικό και χωρις βρισιδια στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ της Α.Ε.,

3. παμε σε ΙΝΚΑ, ή δικηγορο.

Αυτα ειναι μερικα απ οσα έρχονται πρώτα στο μυαλό μου. ΕΝΑ απο αυτα λεω θα εκανε καποιος, οχι ολα μαζι.

αντι αυτων βλεπω..

Επιστολες σε φορουμ, περιοδικα, εφημεριδες ,καναλια,

και ταυτόχρονα: ερευνα δισκου με ρεκοβερυ, χρηση του δισκου.

τωρα τον γεμισα, βαριεμαι να παω...

ΑΥΤΑ έπονται. ειναι οι δευτερες λυσεις.

-----------------

Χιλια δίκια εχεις, αλλα τα σκιάζει η επικοινωνιακή σου πολιτική :)[/quote']

η επικοινωνιακή μου πολιτική περιορίζετε στην δημοσιοποίηση του γεγονότος.

δεν με ενδιαφέρει καμία αλλαγή δίσκου, άλλα ούτε και ευνοϊκή μεταχείριση από την διεύθυνση του ΠΛΑΙΣΙΟΥ.

με ενδιαφέρει να το δούν όλοι οι καταναλωτές, να πάρουν τα μέτρα τους σε μελλοντικές αγορές τους και φυσικά να σταματήση αυτή η κοροϊδία.

με το να τους κάνω καταγγελία το πολύ πολύ να με καλοπιάσουν, να μου δώσουν και 2 δίσκους και να μου πούν άντε γειά όλα καλά.

- εσύ μπορεί να ήθελες τους 2 δίσκους, εγώ πάλι όχι.

Δημοσ.
Κι εγώ πάντως είμαι κατά του κραξίματος. Μπορείς με ωραίο τρόπο να πάρεις αυτό που θέλεις και να ακουστούν αυτά που πρέπει εκεί που πρέπει. Απαράδεκτο δε λέω αυτό που έγινε, αλλά δε μου πολυαρέσει το στυλ... θα τους κράξω θα τους ξεμπροστιάσω θα τους δείξω. Μπορείς και με ωραίο μη κατινίστικο τρόπο (βλέπε random) να κάνεις μια χαρά αυτό που πρέπει χωρίς να πέσεις και στο επίπεδο των άλλων. Αντίθετα, οι λεπτομέριες για το περιέχομενο του σκληρού που συζητήθηκαν τόσο δε βλέπω σε τι βοήθησαν και για ποιό λόγο έγινε κάτι τέτοιο.

τα δεδομένα βγήκαν για να σπάσει λίγο το βαρύ κλίμα και να γελάσουμε, και επίσης γιατί μου ανήκουν ????

Δημοσ.

ego pantos de tha to dimosieya ayto ,tora ti kaneis esi me ti doulia sou dikeoma sou.

edo an katalaves kaneis kseftila mia eteria olokliri ..

ton efages ton disko ,,ok mi milas apofasises na ton kratiseis

de sou eipe to plaisio mi ton fereis piso ..

kai eime sigouros pos an tous to eleges ayto tha erxotan na ton paroun monoi tous

afou eixe stixoia tis eterias.

vasika ego arxizo na mi pisteyo olo ayto,

apopsi mou kai dikaioma mou nomizo.

Δημοσ.

kai les sto proto minima sou :

{{Ντροπή στο ΠΛΑΙΣΙΟ, το ποστ αυτό θα το κάνω σε όσα φόρουμ είμαι γραμμένος και ελπίζω να βγεί ένας υπεύθηνος να ζητήσει και ένα συγγνώμη.}}

se pion na zitisei signomi se sena ton AktiZol ???

esei katonomazeis mia olokliri eteria me to onoma tis

to diko sou onoma den to les omos gia na mporesei na ginei sosta i anemetrisi.

ma kai na exeis dikio ayto pou kaneis eine dolio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...