Προς το περιεχόμενο

Τέλος αγορών από ΠΛΑΙΣΙΟ!

aktiZol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι' date='γιατί όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο είναι καινούργιο...

Απλά οι άνθρωποι τον δοκίμασαν πριν τον πουλήσουν,κακό είναι? :-)

[/color']

episis oi pio poloi ipaliloi stis antiprwsopies exne to kusuri ke pernune ta new amaxsia ke na tus vgazune tin pisti :???:

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικά οι ιστορίες με τους δικηγόρους αξίζουν τον κόπο? ή μήπως σκας ένα σκασμό λεφτά' date=' θυσιάζεις χρόνο και συγχίζεσαι για να πάρεις το αυτονόητο...

Η καταγγελεία πρέπει να γίνει αλλά τα δικαστήρια σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρω αν αξίζουν τον κόπο. Αν έχει κανένας εμπειρία ας γράψει για να ξέρουμε τι πρέπει να κυνηγάμε και τι όχι[/quote']

Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά ειδοποιείς το Ινστιτούτο Καταναλωτή (ΙΝΚΑ) και συνήθως αναλαμβάνει αυτό τα πάντα χωρίς σχεδόν να εμπλακείς εσύ καθόλου! Τουλάχιστον αυτό έγινε με τον κολλητό μου που βρήκε χαλασμένα τρόφιμα και τους ειδοποίησε!

Πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στη διεύθυνση: http://62.192.64.71/default.asp?

Δημοσ.
η αλληλογραφια του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΝ πηγαινει ΠΟΤΕ σε δισκους Η/Υ εκτος απο τον κεντρικο που εχει ΜΟΝΟ ο διευθηντης.....τωρα πως εσυ βρηκες μεσα σε δισκο αλληλογραφια ΠΛΑΙΣΙΟΥ περιεργο μου φενεται.....κανε μια αποστολη ενα email που βρηκες προς το δικο μου αν θελεις σε παρακαλω....

τελικά για την αλληλογραφία πείστηκες από τα attachments?

μπορεί ο τύπος να ήταν και διευθυντής, ποιός ξέρει...

Δημοσ.
******' date=' ΤΟΥΣ ******!!!!!!

Να μιλήσεις με έναν υπεύθυνο και να ζητήσεις εξηγήσεις... Στο κάτω-κάτω έχεις πληρώσεις για αυτό το δίσκο δεν στον δώσανε δώρο....

****** τους.....[/quote']

Forum είναι αυτό, κανονισμούς έχει, μικρά παιδιά έχει επίσης.

Να προσέχουμε λίγο τους τρόπους με τους οποίους εκφραζόμαστε.

Δημοσ.

Κακή νοοτροπία και έλλειψη σεβασμού στο πελάτη δυστυχώς και απο μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στην χώρα μας. Δεν νομίζω "τέτοια" φαινόμενα να παρατηρούνται σε χώρες του εξωτερικού...

Την έχω "πατήσει" προσωπικά με ένα DVD Writer Sony που υποστήριζε όλα τα formats DVD+-RW όταν άρχισαν να πρωτοκυκλοφορούν στην Ελλάδα. Το πλήρωσα χρυσάφι (πριν 2 χρόνια -550 euros) από one-way και οι υπάλληλοι εκεί είχαν αφαιρέσει μέσα απο το κουτί το CD με το πρόγραμμα εγγραφής (φυσικά και την άδεια χρήσης του) καθώς και τα 2 DVD (κενά δισκάκια) που είχε μέσα δώρο το drive. Φυσικά την επόμενη μέρα τους το "πέταξα στα μούτρα" και η απάντησή τους ήταν ότι ναι είχε ανοιχτεί και κάπου τα CD ήταν μέσα στο μαγαζί και μπλά...μπλά...

Τα ίδια και με το τελευταίο μου αυτοκίνητο ένα όταν το ανακάλυψα και το έκανα θέμα μου "έκαναν" έκπτωση 3500 euros... Τι να λέμε τώρα...

Δημοσ.

απαράδεκτη στάση από οποιαδήποτε εταιρεία και αν προέρχεται!!κανονικά πρέπει να το κυνηγήσεις ισως όχι μεσω δικηγόρου αλλά μίλησε με κάποιον υπεύθυνο και εξήγησε του ευγενικά όλη την κατάσταση!

Δημοσ.

giati de kaneis ena cd na tous to pas me ola ta stixeia pou vrikes mesa sto HD ?

na doume ti tha poun... :)

i na stileis to dikigoro sou na tous to paei... (ante tyxere ta konomises )

pantos mi zitiseis kai polla...mpoprei na antidrasoun entona.... :D

Δημοσ.

btw to 8ema twn diskwn <<xuma>> opws les ginetai PANTOU den einai 8ema PLAISIO....den nomizw oti ektos apo thn Maxtor pou dinei kouti kaiRetail suskeuasia 8a breis pou8ena sthn Ellada disko me kouti kai oxi xuma mesa sto klassiko sakoulaki tou.

Δημοσ.

den einai aftoi gia episima grammata diamartirias..apekso prepei na stithoume kai na petame kotes mesa afou kotetsi to exoun katantisei...otan pira ton ipologisti mou 2 vdomades kanane na mou ton dosoun sosto(prosekste apla na ksekinaei) parolo pou tous eixa pei aptin arxi oti prokeitai gia asimvatotita kartas grafikon-mitrikis..kai tous pire 2 oloklires vdomades na to "epivevaiosoun" oi iroikoi tous texnikoi...

kai mia alli fora pou mou ferane mia karta tv, anoixti, skismeni, xoris drivers mesa (itan apo epistrofi profanos) kai piga kai tous tin petaksa sta moutra..

ama sou simvoun ola afta ti na sou kanei enas dioikitikos pou exei tin kaseta(nai gnorizoume gia tin periptosi sas, tha ginoun oi aparaitites energeies, parte mas ksana apo deftera)

kai exoun kai oloi ekeino to ifaki tou pantognosti kai an tous kaneis kamia pio "proxorimeni" erotisi psaxnoun to geek tou magaziou(ola exoun ena) pou ta kserei sosta gia na apantisei..

ase pou afou se feroun ano potamon kai pas mia me tin kali dio me tin kali treis kai arxizeis kai trelainesai kai fonazeis sou lene kai to afoplistiko : ego kirie mou de sas milisa me afto ton tropo...(popo ta thmithika kai sigxistika!!!!!)..kai na thes na tou taiseis to pontiki kai tin gravata mazi alla ti na sou kanei ki aftos o kaimenos, mia douleia ithele ki aftos(9-10 ores orario parakalo) kai oute kan gnoseis ipologisti den exei.Ti na mou kanei ki emena???

klassiki istoria epixeirisis pou ksekinise me kales proipotheseis kai afou egkathidrithike mesa sto mialoudaki tou aplou katanaloti kai pire na megalonei ta egrapse ola ekei pou den pianei melani kai vgazei kerdi metapolontas tis epistrofes(ta elatomatika ELEOS!!!)

na simeioso episis oti milao gia ta plaisia sti thessaloniki kai na po oti to XEIROTERO oxi apla san plaisio alla san magazi kai epixeirisi pou ipotithetai oti sevetai ton eafto tis einai afto sto gateway....tou kentrou einai pio sovaro de leo...ouf tapa kai ksalafrosa..efxaristo pou me akousate

Δημοσ.

Δεν λέω έχει δίκιο το παιδί που φωνάζει. Να σκάς τα λεφτά σου για κάτι καινούργιο και να ανακαλύπτεις ότι έκοβε βόλτες σε διάφορα PC ε δεν είναι και ότι καλύτερο.

Αλλά αγαπάει ο θεός τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη όπως και αποδείχτηκε.

Τα στοιχεία πάντος που κονόμησες από το δίσκο πιστεύω αξίζουν μελέτης :P

Τυχερός στην ατυχία σου ......

Θυμήθηκα μια φορά που ο φοβερός οτε έκανε επισκευές στις τηλεφωνικές γραμμές. Είχαν κάνει την γραμμή μου με την γραμμή μιας γειτόνισας ένα πράγμα. Μπορεί να μην είχα τηλέφωνο για μια εβδομάδα αλλά δεν διαμαρτυρήθηκα. :-P Είχα και άδεια τότε και ξυπνούσα το πρωί έφτιαχνα ένα καφέ σήκωνα απλός το ακουστικό και απολάμβανα όλα τα έσω και τα έξω τον απέναντι :grin:

Τι ωραία να είχαμε τώρα ένα τέτοιο δίσκο......

Επί δωδεκαώρου βάσεως θα τον μελέταγα :grin:

Η γνώμη μου πάντος είναι αφού το κάνεις ένα πολύ καλό back up να τους τον επιστρέψεις και να ζητήσεις έναν δίσκο κενό γιατί αυτός πές τους ήταν γεμάτος..... Ενα δίσκο χωρίς τα e-mail τους και τις φωτογραφίες τους και τα διάφορα αρχεία τους........

Το ρεζίλι τους το έφαγαν ήδη......

Δημοσ.

as sovareytoume..

ego theoro to PLAISIO parola ayta ena kalo katastima ,kai exo psonisei arketes fores

den eixa sovaro provlima pote ektos apo mia fora me 1 dvd player pou den epexe kala..

ap tin proti mera tous pira tilefono kai eipan na pao se alli eteria pou eine ypeythini gia servise!!!

telika apofasisa na mi to stilo..kai to anoiksa monos mou !! (leo na to xalaso ego ,an to fxaristitho kiolas! :)

telika eixe xalarosei 1 visma data sto DVD apo ti metafora isos.. ELTA ,to evala sti thesi tou kai ola ok!!!

nomizo oti kapioi ypaliloi eine anethinoi ontos alla mi katigoroume mia olokliri eteria gia merikous lamoges.

Δημοσ.
btw to 8ema twn diskwn <<xuma>> opws les ginetai PANTOU den einai 8ema PLAISIO....den nomizw oti ektos apo thn Maxtor pou dinei kouti kaiRetail suskeuasia 8a breis pou8ena sthn Ellada disko me kouti kai oxi xuma mesa sto klassiko sakoulaki tou.

Το σακουλάκι είναι η γνωστή "bulk" συσκευασία.

Αλλού δίνονται κλειστά όπως έρχονται από το εργοστάσιο...

Στο Πλαίσιο είναι μάγκες και το ανοίγουν :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...