DkfKaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ημουν κάποια χρόνια πρίν και δε θυμάμαι κάποιο RX-8.Αρκετοί που δουλεύουν εκεί είναι για το χόμπυ ή για την προυπηρεσία τους. Δεν βγάζεις RX-8.. No way! Πάντως επειδή σχετίζομαι αυτή τη στιγμή με όλες τις "μεγάλες" αλυσίδες καταστημάτων' date=' ξαναλέω πως γίνεται μπάχαλο παντού! Τίποτα άλλο. Δε διορθώνεται δυστυχώς και ας μας στεναχωρεί. Δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουμε ή να αγγίξουμε τους μισθούς ξένων χωρών.. Θα μείνουμε πάντα σε αυτή, την ίδια, άθλια κατάσταση που υπάρχει στον ιδιοτικό (και όχι μόνο) τομέα και ας έχουμε (ή όχι) γνώσεις.. Ας επανέλθουμε στο θέμα. Το Πλαίσιο και για μένα θεωρείται ένα άθλιο κατάστημα που διαθέτει μόνο 3 ανά 100 υπαλλήλους - γνώστες της πληροφορικής οι οποίοι δεν νοιάζονται και γιατί άλλωστε;[/quote'] Σε αυτο θα συμφωνησω φιλε μου!!!!!! Ουτε οι μισθοι θα φτιαξουν ποτε... αλλα ουτε και συνταξη μας βλεπω να παίρνουμε και ποτε!!! (ασχετο αυτο με τις συνταξεις αλλα.....)
^ACID_BURN^ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Βρε 'σείς.. Χαλαρώστε.. Δε χρειάζεται να έρχεστε εσείς σε διαμάχη για κάτι άσχετο. Λήξτε το εδώ καλύτερα. Εγώ πάω για δουλίτσα. Καλή συνέχεια.. :/
PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Dkfkaf είσαι καλά ? Συγχώρεσε με, αλλά έχεις πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιόν "Ψηλό" εννοείς btw. Για κάνε ένα scan σε όλα μου τα πόστ και πεσμου πότε άρχισα να φωνάζω υπέρ του Πλαισίου. Γιατί με το να σου αναφέρω ένα γεγονός "ότι το πλαίσιο δεν στοχεύει να πουλάει φθηνότερα, αλλά να καθιερωθεί ως κατάστημα με ποιότητα εξυπηρέτησης", δεν νομίζω ότι το υποστηρίζω... απλώς αναφέρω την λογική που ακολουθεί. Και πάλι παλεύω να καταλάβω ποιό το κόλλημα σου με το RX-8, δηλαδή τι το ύποπτο έχει η αγορά ενός αμαξιού από έναν από τους 50 ? 100 ? τεχνικούς του Πλαισίου; Και το κυριότερο, τι σχέση έχει με τον χαλασμένο δίσκο του aktizol; Εγώ εδώ με τα 600+ ποστ υπάρχω εδώ και καιρό και με ξέρουν αρκετοί, εσένα με 16 πόστ τα οποία είναι σχεδόν όλα σε αυτό τόπικ, γιατί το παίζεις δικαστής; PS κανονικότατα μπαίνω και στο myphone... τώρα τι κόλλημα έφαγες και με το myphone θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις με ένα pm.
denexo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Το γ@μήσ@αμε εντελώς το θέμα. Το παιδί βγήκε και ανέφερε αυτό που του συνέβη και πεσαν οι "δεν" να τον φάνε (οι "μεν" όπως εγώ είναι παθόντες ή γνωρίζουν τι παίζει στο APAISIO οπότε τον συμμερίζονται). Αν δεν υπάρχει κάποιος επικοδομητικός διάλογος και συνεχίσει το flaming κάποιος mod να κλειδώσει το θέμα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Νομίζω ότι το θέμα εξαντλήθηκε και απλώς ανακυκλώνονται 2-3 απόψεις από συγκεκριμένα μέλη. Τα προσωπικά σας παρακαλώ με pm. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.