DkfKaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Dkfkaf, κατα διαβολική σύμπτωση δούλευα μέχρι πριν 2 χρόνια στο Πλαίσιο... Εσένα τι το περίεργο σου φαίνεται σε αυτό που είπα; Δεν μπορείς να φανταστείς με τι ταχύτητα πουλιούνται κάποια προϊόντα. Απλώς μου φάνηκε βλακώδες, ένας άλλος πελάτης να πάει να διαμαρτυρήθει στα κεντρικά επειδή δώσανε σε έναν άλλον άγνωστο πελάτη χρησιμοποιημένο δίσκο. Και φυσικά η πρόσέγγιση ότι αφού δώσανε στον άλλον χρησιμοποιημένο , αυτόματα θα δώσανε και σε αυτόν... και γι αυτό είπα ότι δεν γίνεται όλοι οι δίσκοι που πουλάνε να είναι μεταχειρισμένοι... Τόσο παράλογο σου ακούγετε; Το "διαβολικη συμπτωση" μου αρεσε!!!!!! Πιστεψε με οτι σιγουρα 100% ξερω πολλα παραπανω πραγματα για το "ΠΛΑΙΣΙΟ" απο οτι ξερεις εσυ!!!!! Και αφου δουλευεις στη συγκεκριμενη εταιρεια... sorry "δουλευες" ηθελα να πω, θα επρεπε να ξερεις τι γινεται μεσα στα καταστηματα, και δεν θα επρεπε να τους υποστηριζεις τοοοσο φανατικα!!!! (Αν και γαβρος) Μου θυμιζεις Τακη που τα παιρνει απο τον προεδρο για να λεει παπαριες!!!!!!!
^ACID_BURN^ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά χαλαρώστε... Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή αλλά το σκεφτόμουν να απαντήσω. Γιατί; Γιατί δεν χρειάζεται! Ολη η Ελλάδα είναι μπάχαλο σε όλους τους τομείς.. Μάλλον η σωστή λέξη είναι ανοργάνωτη... Whatever.. Τυγχάνει να δούλευα και εγώ στο Πλαίσιο, το οποίο αν ψάξετε παλαιότερα post μου, υποστήριζα αλλά τελικά αυτό που κατάλαβα, ακόμα και στην θέση και εταιρία που είμαι τώρα, είναι πως στην Ελλάδα κοροϊδευόμαστε... Γιατί να νοιαστεί ο τεχνικός του Πλαισίου που παίρνει 540 ευρώ και έχει "Polo" για τον κάθε δίσκο; Νομίζω έγινα κατανοητή.. Αααα. Και μια παρατήρηση.. γιατί λέτε για το Polo ρε παιδιά; Μια χαρά αμάξι είναι! Τι θα έπρεπει να έχει; Porsche? :-P
DkfKaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Επισης φιλε peiramatoZwo δεν σε εκνευριζει (σαν καταναλωτη)το γεγονος οτι οι υπαλληλοι εχουν εκπτωσεις απο 5% εως 50% ?? Πιστευω οτι ξερεις τι σημαινει αυτο ε? Οτι στα ειδη που οι υπαλληλοι εχουν 50% εκπτωση το ΠΛΑΙΣΙΟ μπορει να δουλευει και με 100% κερδος!!!!!!Γιατι μη μου πεις οτι και στους υπαλληλους του, πουλαει σε τιμες χονδρικης και δεν βγαζει!!!! Δεν σε τσιτωνει το γεγονος οτι ενα προϊον η πραγματικη του αξια ειναι 100€ και εσυ το αγοραζεις €200???????....Αυτα δεν τα ειδες πριν 2 χρονια που "δουλευες" εκει? ...και σου υπενθυμιζω ... δες το σαν καταναλωτης και οχι σαν... πωλητης ΠΛΑΙΣΙΟΥ!!!!!!!!!
DkfKaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά χαλαρώστε... Παρακολουθώ το θέμααπό την αρχή αλλά το σκεφτόμουν να απαντήσω. Γιατί; Γιατί δεν χρειάζεται! Ολη η Ελλάδα είναι μπάχαλο σε όλους τους τομείς.. Μάλλον η σωστή λέξη είναι ανοργάνωτη... Whatever.. Τυγχάνει να δούλευα και εγώ στο Πλαίσιο' date=' το οποίο αν ψάξετε παλαιότερα post μου, υποστήριζα αλλά τελικά αυτό που κατάλαβα, ακόμα και στην θέση και εταιρία που είμαι τώρα, είναι πως στην Ελλάδα κοροϊδευόμαστε... Γιατί να νοιαστεί ο τεχνικός του Πλαισίου που παίρνει 540 ευρώ και έχει "Polo" για τον κάθε δίσκο; Νομίζω έγινα κατανοητή.. Αααα. Και μια παρατήρηση.. γιατί λέτε για το Polo ρε παιδιά; Μια χαρά αμάξι είναι! Τι θα έπρεπει να έχει; Porsche? :-P[/quote'] Συμφωνω μαζι σου...γιατι μιλας ομως για τους τεχνικους που εχουν Polo και δεν μιλας και γι'αυτους τους τεχνικους που εχουν RX-8?????
PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Το "διαβολικη συμπτωση" μου αρεσε!!!!!!Πιστεψε με οτι σιγουρα 100% ξερω πολλα παραπανω πραγματα για το "ΠΛΑΙΣΙΟ" απο οτι ξερεις εσυ!!!!! Και αφου δουλευεις στη συγκεκριμενη εταιρεια... sorry "δουλευες" ηθελα να πω, θα επρεπε να ξερεις τι γινεται μεσα στα καταστηματα, και δεν θα επρεπε να τους υποστηριζεις τοοοσο φανατικα!!!! (Αν και γαβρος) Μου θυμιζεις Τακη που τα παιρνει απο τον προεδρο για να λεει παπαριες!!!!!!! Φίλε μου, θες να είμαι ειλικρινής, χέστηκα για το Πλαίσιο, τις υπερβολές δεν μπορώ... Και φυσικά δεν το υποστηρίζω τοοοοοσοοο φανατικά. Δεν νομίζω κανένας εδω μέσα να με κατηγόρησε για κάτι τέτοιο... Έχεις να διαφωνήσεις στην ουσία για αυτά που έγραψα; Η θα κάνεις απανωτά ποστ για την πρώην εργασία μου στο πλαίσιο; Και παρεπιπτόντος εγώ δεν λέω παπαριές...
PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Τι έγινε? μοιράζει RX - 8 το Πλαίσιο ?? ?? Επιστρέφω στην εταιρεία, ως τεχνικός πλέον...
DkfKaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε μου, θες να είμαι ειλικρινής, χέστηκα για το Πλαίσιο, τις υπερβολές δεν μπορώ... Και φυσικά δεν το υποστηρίζω τοοοοοσοοο φανατικά. Δεν νομίζω κανένας εδω μέσα να με κατηγόρησε για κάτι τέτοιο... Έχεις να διαφωνήσεις στην ουσία για αυτά που έγραψα; Η θα κάνεις απανωτά ποστ για την πρώην εργασία μου στο πλαίσιο; Και παρεπιπτόντος εγώ δεν λέω παπαριές... Πρωτα απο ολα θελω να σου ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, απλα γενικοτερα στη ζωη μου ειμαι λιγο καχυποπτος, και ειδικα τωρα που ξερω οτι μπαινουν πωλητες απο την συγκεκριμενη εταιρεια και κανουν διαφημιση. Περα ομως απο αυτα, και συμφωνα με οσα εχεις προαναφερει, θα ηθελα να σου θεσω ενα ερωτημα. Μας ειπε ο actizol εχθες (ή προχθες δε θυμαμαι) οτι του εκατσε αυτο το περιστατικο με τον σκληρο, και αμεσως αμεσως βγηκανε και 2-3 και ανεφεραν και αυτοι καποια παρομοια περιστατικα. Ο.Κ μεχρι εδω??? Αν ολα αυτα που γραφω ισχυουν (που σιγουρα ετσι εγιναν και ισχυουν) υπερβολη θα θεωρουσα να ξανακανω αγορα απο την συγκεκριμενη εταιρεια απο την στιγμη που ακουω τι συμβαινει εκει μεσα!!!!!!!! Θα ηταν μαζοχισμος!!!!
DkfKaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Τι έγινε? μοιράζει RX - 8 το Πλαίσιο ?? ?? Επιστρέφω στην εταιρεία, ως τεχνικός πλέον... Ειδες που ξερω περισσοτερα απο εσενα?????? Ρωτα και κανεναν που ξερει περισσοτερα!!!!!! €540 παντως που λετε οτι παιρνουν οι τεχνικοι ουτε για την συντηρηση του RX-8 δεν φτανουν!!!!!!!
^ACID_BURN^ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 RX-8? Εχεις δεί αρκετούς τεχνικούς εσύ; Αν ξέρεις που δουλεύουν πες μου και εμένα please! Στείλε μου PM γιατί ψάχνομαι. Σοβαρολογώ παιδιά. Δε θα με χάλαγε! Αυτοί για μένα btw ανοίκουν στις εξής κατηγορίες: 1) ή Εχουν δική τους δουλειά.. 2) ή Εχουν τρελλό conne! Τεχνικός είμαι και εγώ και ας κάνω άλλη δουλειά τώρα (που γουστάρω πιο πολύ) αλλά καλά λεφτά δεν έχει πουθενά αν δεν έχεις γνωστούς.. Εγώ πάντως ψάχνω να βρώ...! Μέχρι τότε θα έχω το πανέμορφο και γρήγορο Corsaκι μου! Αυτά!
PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Αν ολα αυτα που γραφω ισχυουν (που σιγουρα ετσι εγιναν και ισχυουν) υπερβολη θα θεωρουσα να ξανακανω αγορα απο την συγκεκριμενη εταιρεια απο την στιγμη που ακουω τι συμβαινει εκει μεσα!!!!!!!! Θα ηταν μαζοχισμος!!!! Ακριβώς αυτό το μαζοχισμό δεν καταλαβαίνω... κάθε φορά που γίνεται ένα τόπικ για το πλαίσιο τα ίδια βλέπω. Αλλά τους βλέπεις τσουπ ξανά πίσω να αγοράζουν από το πλαίσιο πάλι... Εσύ καλά κάνεις και είσαι καχύποπτος, αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι το περίεργο είδες στο ποστ μου για τους 400 δίσκους. Τέλος για το RX - 8 θα είμαι λίγο επιφυλακτικός, γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν γεννηθεί πλούσιοι ή έστω ευκατάστατοι, και δεν περιμένουν από τον μισθό τους να αγοράσουν αμάξια.
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 [[Παιδιά χαλαρώστε... Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή αλλά το σκεφτόμουν να απαντήσω. Γιατί; Γιατί δεν χρειάζεται! Ολη η Ελλάδα είναι μπάχαλο σε όλους τους τομείς.. Μάλλον η σωστή λέξη είναι ανοργάνωτη... ]] to kseroume oi perisoteroi..kai den eine mono i ellada as voithisoume na ginei kaliteri i ELADA mas oso mporoume kai mi mas pianei apogoiteusi mi xanoume tin elpida mas eimaste ellines eksipnoi, drastirioi ,efevretikoi, mporoume ta panta na kanoume otan to thelisoume mi pianomaste mono ap ta kaka kai paravlepoume ta kala otan eimaste agapimenoi katefernoume polla enothite lipon eite paides ellinon.
DkfKaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 RX-8? Εχεις δεί αρκετούς τεχνικούς εσύ;Αν ξέρεις που δουλεύουν πες μου και εμένα please! Στείλε μου PM γιατί ψάχνομαι. Σοβαρολογώ παιδιά. Δε θα με χάλαγε! Αυτοί για μένα btw ανοίκουν στις εξής κατηγορίες: 1) ή Εχουν δική τους δουλειά.. 2) ή Εχουν τρελλό conne! Τεχνικός είμαι και εγώ και ας κάνω άλλη δουλειά τώρα (που γουστάρω πιο πολύ) αλλά καλά λεφτά δεν έχει πουθενά αν δεν έχεις γνωστούς.. Εγώ πάντως ψάχνω να βρώ...! Μέχρι τότε θα έχω το πανέμορφο και γρήγορο Corsaκι μου! Αυτά! Απο οτι γραφεις δουλευες και εσυ σε αυτη την εταιρεια! Δεν ξερεις οτι κυκλοφορει ενα RX-8 εκει????????
Stilewag Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 PeiramatoZwo, to ekane mia den tha einai monadiki. Einai taktiki tou katastimatos. Otan eixa provlimata me tin Motherboar mou eipe o typos tou Plaisiou "ferte tin pisw kai tha dw an tha tin poulisw i tha tin epistrepsw stin ASUS (einai ASUS)". Poli pithanon i Motherboard pou eixa na tin eixan epistrepsei kai alloi. Alla mallon to na pas legontas tou oti to ekanes se allon ara to ekanes se emena, den nomizw na ferei apotelesma. Apla stamatas na agorazeis apo ekei.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ημουν κάποια χρόνια πρίν και δε θυμάμαι κάποιο RX-8. Αρκετοί που δουλεύουν εκεί είναι για το χόμπυ ή για την προυπηρεσία τους. Δεν βγάζεις RX-8.. No way! Πάντως επειδή σχετίζομαι αυτή τη στιγμή με όλες τις "μεγάλες" αλυσίδες καταστημάτων, ξαναλέω πως γίνεται μπάχαλο παντού! Τίποτα άλλο. Δε διορθώνεται δυστυχώς και ας μας στεναχωρεί. Δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουμε ή να αγγίξουμε τους μισθούς ξένων χωρών.. Θα μείνουμε πάντα σε αυτή, την ίδια, άθλια κατάσταση που υπάρχει στον ιδιοτικό (και όχι μόνο) τομέα και ας έχουμε (ή όχι) γνώσεις.. Ας επανέλθουμε στο θέμα. Το Πλαίσιο και για μένα θεωρείται ένα άθλιο κατάστημα που διαθέτει μόνο 3 ανά 100 υπαλλήλους - γνώστες της πληροφορικής οι οποίοι δεν νοιάζονται και γιατί άλλωστε;
DkfKaf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 το πλαίσιο έχει αρκετά καλή πολιτική στο θέμα των τιμών, και φυσικά δεν διαφημίζεται ως το φτηνότερο, αλλά ώς αυτό με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Στο θέμα του http://www.skroutz.gr θα πρέπει να πω ότι ανάλογα το κατάστημα έχει και διαφορετικές καταχωρήσεις. Πχ το πλαίσιο 2540 το shop21 985, οπότε αυτή η διαφορά στο πλήθος των καταχωρημένων προϊόντων οδηγεί στο πρόβλημα να εμφανίζονται μικρότερες συγκρίσεις. Το θυμασαι αυτο PeiramatoZwo??? Εσυ δεν το εχεις γραψει??? Πως γινεται να εισαι ΠΑΝΤΑ υπερ για την συγκεκριμενη εταιρεια?????...μαλλον "διαβολικη συμπτωση" θα ειναι!!!!!!! Και κατι αλλο ξεκαρφωτο... μηπως στο ονομα σου υπαρχουν τα γραμματα Ω και Φ??????? Αν θυμαμαι καλα μπαινεις και στο myphone.gr.... ε???? ;-) Γιατι δεν απαντας?? Εσκασε ο ψηλος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.