Michalakhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 κλασσικα... βλεπω και εγω ο καημενος στο eshop και λεει οχι corsair value και οχι kingston value σε θαλασσες και ακτες...εεεε σε αυτο το mobo εννουσα... κοιταω και τις δικες μου...elixir 400mhz cl3 οκ λεω δεν ειναι καμμια απο τις 2. περνω το μηχανημα (amd 3200+ venice - 7800gt gigabyte - sata seagate 160 gb - pata WD 80 GB - nec 3500a - plextor 52/24/52a - Thermaltake Kandalf - psu thermaltake 460w) και ξεκιναω να το στηνω... αφου το εστησα και το ξεκιναω περναω μια ολοκληρη μερα να προσπαθω να βαλω windows...αδικα πηγε η ημερα...ολο errors kai blue screens και δεν συμμαζευεται... κυριακη πρωι ενας φιλος μου εφερε μια KINGSTON και το pcaki δουλεψε και δουλευει ακομα τωρα το ερωτημα ειναι τι μνημη να παρω που να μου εγγυατε οτι δουλευει στην mobo μου? να ζητησω αλλαγη της λογω ελλειπης ενημερωσης? εψαξα στο νετ και βρηκα ενα combatibility list και φυσικα οι elixir δεν ειναι... θελω 2χ 512 απο το eshop συγκεκριμενα...τι προτεινετε?
Dark_son20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 efoson thes mono apo to eshop malon mono afti mporei na se volepsei.. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554953
Sanctu82 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Geil leo kai ego afou doulepsan se filou to pc me tin idia mitriki mia xaroula... aftos eixe problima me tis Kingston... anyway!
phovos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Twinmos value [Δοκιμασμενες παιζουν μια χαρα] GEIL Value [Επίσης δοκιμασμενες] Διαλεγεις και παιρνεις...
DIMERR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 κλασσικα... βλεπω και εγω ο καημενος στο eshop και λεει οχι corsair value και οχι kingston value σε θαλασσες και ακτες...εεεε σε αυτο το mobo εννουσα... κοιταω και τις δικες μου...elixir 400mhz cl3 οκ λεω δεν ειναι καμμια απο τις 2. περνω το μηχανημα (amd 3200+ venice - 7800gt gigabyte - sata seagate 160 gb - pata WD 80 GB - nec 3500a - plextor 52/24/52a - Thermaltake Kandalf - psu thermaltake 460w) και ξεκιναω να το στηνω... αφου το εστησα και το ξεκιναω περναω μια ολοκληρη μερα να προσπαθω να βαλω windows...αδικα πηγε η ημερα...ολο errors kai blue screens και δεν συμμαζευεται... κυριακη πρωι ενας φιλος μου εφερε μια KINGSTON και το pcaki δουλεψε και δουλευει ακομα τωρα το ερωτημα ειναι τι μνημη να παρω που να μου εγγυατε οτι δουλευει στην mobo μου? να ζητησω αλλαγη της λογω ελλειπης ενημερωσης? εψαξα στο νετ και βρηκα ενα combatibility list και φυσικα οι elixir δεν ειναι... θελω 2χ 512 απο το eshop συγκεκριμενα...τι προτεινετε? Ki egw elixir eixa sta 333mhz se dfi sli-d omws kai mou ekane olo reboot.Otan ekana memtest mou ebgale kamia 20aria errors.Etsi alaska kai ebala tis mnimes tis ipografes mu.Aytes oi elixir olo provlimata einai poli mapa mnimes.
geoal1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Βρε παιδια και οι elixir value ram ειναι μην μπερδευεστε. Το οτι τις βαζουν εταιρειες σαν την Kingston στα value κομματια τους δεν σημαινει οτι κανουν και παπαδες. Γενικα η Kingston εκανε το ονομα της μεγαλο βαζοντας παλαιοτερα καλα chip στις value μνημες της αλλα τα τελευταια 2 χρονια το αλλαξε και βαζει της πλακας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.