Προς το περιεχόμενο

Winamp error cddb?

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<B>Text</B>Αντιμετοπιζω εδω και πολυ καιρο το εξησ προβλημα:ο,τι αρχειο μουσικησ και να παιξω το winamp μου βγαζει το μυνημα CDDB και σταματαει να παιζει μεχρι να κανω close στο συγκεκριμενο error. και ενα δευτερο προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει το auto run στο cd-rom. Η σχετικη εντολη στο systems ειναι ενεργη. Ευχαριστς εκ των προτερων οποιον θελει να με βοηθησει. <BR> με εκτημιση Filzz

Δημοσ.

1) Δοκίμασε να απενεργοποίησης το CDDB<BR>Preferences - > Input -> Nullsoft CD/line In -> Configure -> Use CDDB <BR>Η αν χρισιμοπις το Cd reader ( dll ) <BR>Preferences - > Input -> Cd reader -> Configure -> CDDB -> Use internet CDDB<P>2) Δοκίμασε Preferences Setup -> No internet connection available<P><BR>Autorun Cd-Rom<BR>Δεξί κλικ στο υπολογιστής μου > ιδιότητες -> Διαχείριση Συσκευών > CD Rom > Ιδιότητες -> Pυθμίσεις > ενεργοποιησε το Eπισήμαvση αυτόματης εισαγωγής <BR>

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ. πραγματι το CDDB λυθηκε.Ομωσ το auto run δεν δουλεύει και το εχω ενεργοποιημένο. ευχαριστω παντοσ για την βοηθεια<BR>

Δημοσ.

1. Αν έχεις TweakUI ( το βρίσκεις στο CD-Rom Windows φάκελο tools αν θυμάμαι ) η στο internet , καρτέλα paranoia θα δεις κάτι.<P>2 . Αν έχεις Clone CD έχει σχετική επιλογή για αυτό <BR>

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Πρεπει να πω οτι δεν το περιμενα, οταν στην εταιρεια μου εχουμε 2 τεχνικους και δεν εξηγουν στουσ υπαλληλουσ ουτε πωσ θα κανουν format στη δισκετα.<BR>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...