bakaliaros2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω μια Geforce Ti4600 οπου εδω και μια μεγαλη περιοδο ο ανεμιστηρας της υπολειτουργουσε ή εστω σταματαγε μονος του δεν μπορω να πω με σιγουρια τι απο τα δυο.Η καρτα ανεβαζε θερμοκρασια με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι,σε αντιθεση με της υπολοιπες desktop εφαρμογες οι οποιες ετρεχαν αψογα.Ωστοσο ειχα ανακαλυψει εναν τροπο επαναφορας της λειτουργιας του ανεμιστηρα , δινοντας του μια αριστεροστροφη-ωρολογιακη βοηθεια με το δακτυλο μου καθε φορα που ηθελα να παιξω.Ετσι απολαμβανα και τα παιχνιδια μου.Βολευτικα και Χρησιμοποιουσα την καρτα κατααυτον το τροπο για διαστημα 2 χρονων μεσα στο οποιο τυχαινανε και περιοδοι που η καρτα ανταποκρινοταν πληρως. Απο Σαββατο 24 δεκεμβριου και σημερα Κυριακη 25 ο τροπος που σας σερβιρα πιο πανω ειναι ανικανος να 8εσει εν κινηση τον ανεμιστηρα της καρτας και σε συναρτηση με το οτι τις 2 αυτες μερες με φωναζουν οι σειρηνες του WoW να μπω στον κοσμο τους,εχουμε σαν τραγικο αποτελεσμα αυτο: http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=1828&stc=1 DSC02513.jpg http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=1829&stc=1 DSC02516.jpg Πουλαω χειροποιητο fan με ενσωματομενο κοκαλακι νυχτεριδας για τη καλη τυχη 30,00Ε H Καρτα απο θεμα μνημων ειναι οκ γιατη με την βοηθεια οποιασδηποτε αυτοσχεδιας ψυξης που δοκιμασα δουλευει στα παιχνιδια.To προβλημα στη καρτα εντοπιζεται καΘαρα στον μηχανισμο του ανεμιστηρα ειτε στον κορμο του ειτε στο οτι δεν μπορει να παρει ρευμα απο την ΑGP slot.Οποτε νομιζω με την αλλαγη του ανεμιστηρα να μην εχω προβλημα. Σε περιπτωση που δεν μου μενει αλλη επιλογη απο το να αγορασω μια καινουργια σκεφτομαι την Gforce6600 και αμεσως επομενη ειδα στο πλαισιο την Gforce6600GT που δεν αξιζει καποιος να δωσει 63 ευρο παραπανω για να παει απο Engine clock 300MHz(6600) στα 500MHz(6600GT),που στην τελικη τα 300ΜΗz εχω την εντυπωση οτι μπορουν να γινουν 400ΜΗz με την βοηθεια software(αν κανω λαθος διορθωστε με .Οποτε η ερωτηση ειναι, αξιζει καποιος να δωσει 119 Ε για να παει απο μια Geforce Ti4600 σε μια nVidia GeForce 6600;Θα ΝΙΩΣΕΙ διαφορα στα τωρα games(WoW.UT2004.Doom3.HL2.CS.etc) ;Με γνωμονα οτι ειμαι gamefreak 8α νιωθω με αξιοπρεπεια και τις κυκλοφοριες των επομενων 1-2 χρονων;Ή Θα πρεπει να παω σε κατι καλυτερο σε AGP για να βγω ποιο κερδισμενος; Ευχαριστω για το χρονο σας κα8ε αποψη δεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.