Isle Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Οπως ολοι θα ξερετε, το opera πριν λιγο καιρο εβγαλε τα διαφημιστικα απο την free εκδοση και τα downloads του browser εχουν πολλαπλασιαστει. Opera Announcements Twice the Speed and No Speedos: Opera Reaches One Million Downloads in Two Days Oslo, Norway - September 22, 2005 More than one million people have downloaded the Opera browser in the two days since Opera announced it was dropping the ad banner and going completely free. The download rate doubles the previous record reached in April when the company released Opera 8. According to server logs, a majority of downloads came from Internet Explorer users. "The success of our free browser proves the world is ready for a fresh option," said a dry and landlocked Jon S. von Tetzchner, CEO of Opera Software. "I'm most excited about the hundreds of thousands of new users who have discovered the speed, security and usability of our browser for the first time." Εγω προσωπικα το κατεβασα και μου αρεσε και μετακομισα απο το firefox. Ενταξει, αυτα τα ξερουν ολοι. Γιατι τωρα εκανα το post. Με αυτη την κατακορυφη αυξηση ειναι σχεδον σιγουρο οτι ο browser θα ψαχτει απο πολλους και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι γεματο τρυπες. Γιαυτο και εγω σκεφτομαι για λιγο χρονικο χρονικο διαστημα να ξαναγυρισω στον firefox και να δω τι επεται. Αυτη ειναι η θεωρια μου. Εχω δικιο? Θα ηθελα να μου πειτε.
iceman79 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Προσωπικά χρησιμοποιώ τον OPERA εδώ και χρόνια (καθώς και ένα ποσοστό χρηστών μεγαλύτερο απο αυτό που φαντάζεσαι). Χρησιμοποιώ τον Internet Explorer μόνο όταν θέλω να αποθηκεύσω ιστοσελίδες στον δίσκο και σε σπάνιες περιπτώσεις όταν ο opera δέν ανοίγει σωστά μια σελίδα (άχ ρε microsoft με την virtual java machine). Λογισμικό χωρίς τρύπες δέν υπάρχει, ούτε και το firefox. Τώρα άν θέλεις να κάνεις διατραπεζικές συναλλαγές ζημιά μπορείς να πάθεις με οποιοδήποτε browser...
deepdish Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 σωστο...οποτε ενα καλο αντιβαιρους και ενα firewall για να μειωσεις τις πιθανοτητες επιθεσης
Isle Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ακριβως.Ευτυχως αυτη τη στιγμη ειμαι πισω απο ενα router αλλα οι υπολοιποι κακομοιρηδες με τα modem, ποσο μαλλον με τα ενσυρματα τι θα κανουν? Σας το λεω. Προβλεπω αγριο χτυπημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.