Προς το περιεχόμενο

Wireless PS2 Controller

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ειδικοί της Οικογένειας επιμένουν στα Logitech τόσο για το PS2 όσο και για το XBOX.

Από το γεγονός ότι δύο χειριστήρια PS2 αντέχουν στα χέρια τους ένα και ενάμισυ χρόνο (ενώ τα original ενσύρματα κι ένα ασύρματο ******* δεν επιβίωσαν περισσότερο από τρίμηνο) για μένα είναι καλά.

Τώρα ως προς τις ευαισθησίες, τις αποκρίσεις κλπ. είμαι παντελώς αναρμόδιος :-)

Δημοσ.

Eυχαριστω guys, αλλα μηπως θα μπορουσατε να γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι για τα χειριστηρια σας?

1.Μοντελο

2.Αναλογικο ή οχι

3.Αποσταση λειτουργιας

4.Αισθηση (βαρος-ευαισθησια-''πιασιμο'')

Δημοσ.

Έχω πάρει το Joytech Wireless Analogue Controller από το play.com και μπορώ να πω ότι είναι παρά πολύ καλό απλός λίγο πιο βαρύ από τα ενσύρματα χειριστήρια και πίσω από τις λαβες εκεί που ακουμπάνε τα δάχτυλα είναι καλυμμένο με λαστιχένια επιφάνεια δίνοντας μια αίσθηση τιμονιού. Παίρνει 3 μπαταρίες ΑΑΑ πιάνει 15 περίπου μέτρα και διαρκεί περίπου 50 ώρες (ανάλογα με την μπαταρία φυσικά).

Δημοσ.
Tι λετε για αυτα?

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.580171

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1041&Nav_Section_Id=1040&Catalog_Id=2&Product_Id=201540&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Βασικα το ιδιο δεν ειναι?Καλα τρελη διαφορα τιμης...

Είναι το ίδιο! (Το πρώτο το πλήρωσα εγώ και το δεύτερο η μητέρα μου). Αλήθεια, emoticon "χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο", γιατί δεν έχουμε;

Δημοσ.

Για πες μου τοτε man, ειναι καλο?Τα πληκτρα ειναι αναλογικα?Οι μοχλοι δουλευουν σωστα?Παντα σε συγκριση με το originlal χειριστηριο PS2 βεβαια

Δημοσ.
Για πες μου τοτε man, ειναι καλο?Τα πληκτρα ειναι αναλογικα?Οι μοχλοι δουλευουν σωστα?Παντα σε συγκριση με το originlal χειριστηριο PS2 βεβαια
Δεν είμαι ο πιό αρμόδιος, καθώς για τα ελάχιστα που το χρειάζομαι (εγκατάσταση-"συντήρηση" εφαρμογών σαν το HDA/HDL, το PS2OS και το ARMAX) οποιοδήποτε χειριστήριο θάκανε τη δουλειά του.

Οπως ακούω πάντως απ' τα παιδιά μου, έχει όλες τις λειτουργίες του original (αναλογικά χειριστήρια, δόνηση κλπ). Αυτό που χρυσοπλήρωσε στο Πλαίσιο η μητέρα μου, της το ζήτησαν, αφού είχαν ήδη το πρώτο για ένα περίπου εξάμηνο, άλλο τόσο είχαν και το Joytech.

Η αίσθηση και η ακρίβεια πρέπει να είναι καλή, αφού το χρησιμοποιούν και στο PC με τους ειδικούς αντάπτορες.

Πρέπει να είναι καλή αγορά, αν και περισσότερη βαρύτητα έχουν σίγουρα οι γνώμες των υπολοίπων, που κρίνουν απ' τη σκοπιά του gamer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...