john1987 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 ρε παιδια,θελω να αντιγραψω ενα μουσικο cd(το οποιο δεν ειναι προστατευμενο,ειναι αντιγραμμενο κιολας)και παταω exact copy οταν μου το κανει αντιγραφη στο σκληρο,βαζω μεσα ενα κενο cd και το record now κρεμαει.... τωρα,δεν μπορω να βρω που το εχει κανει αντιγραφη στο σκληρο...και το ξανακανα και ξανακολλησε...οποτε μου εχει φαει πολυ χωρο.... ξερετε που το σωζει το προσωρινο αρχειο??? thanks in advance
accipio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ψάξε στις ρυθμίσεις του προγράμματος (Options, Preferences ή κάτι παρόμοιο) για το φάκελο προσωρινής αποθήκευσης και θα το βρεις. Συνήθως είναι το εξ ορισμού Temp folder των Windows. Αλλά και να το βρεις τι θα το κάνεις, αφού το πρόγραμμα κρεμάει όπως λες; Βάλε καλύτερα άλλο πρόγραμμα, π.χ. το Nero.
john1987 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 θελω να το βρω να διαγραψω το αρχειο ετσι ωστε να μη μου τρωει χωρο στο σκληρο... δεν ειναι το temp folder των windows... και μεσω του προγραμματος δεν μπορεσα να το βρω,ουτε καν με search.. παντως το αρχειο καπου υπαρχει γιατι εχει μειωθει ο ελευθερος χωρος του σκληρου...
iwsplm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 To RecordNow που και που εμφανιζει ασυμβατοτητες με το Νερο-στα σιγουρα.Ισως αυτο να φταιει που επεσε το Record...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.