skevo_kos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξερω πως εγινε, αλλα οταν παω να εγκαταστησω παλιες εφαρμογες μου βγαζει παραθυρακι με τιτλο '16bit Windows Subsystem' με μηνυμα: 'C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose Close to terminate the applications' Να σημειωσω οτι πριν λιγο καιρο εγκαθιστουσα κανονικα τετοιες εφαρμογες. Καμια ιδεα?
dtomgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 An exeis diskaki apo ta windows soy kane to parakatw kai 8a eisai ok Click Start, and then click Run. In the Open box, type cmd, and then click OK. At the command prompt, type the following commands, pressing ENTER after each command: expand CD-ROM Drive Letter:\i386\config.nt_ c:\windows\system32\config.nt expand CD-ROM Drive Letter:\i386\autoexec.nt_ c:\windows\system32\autoexec.nt expand CD-ROM Drive Letter:\i386\command.co_ c:\windows\system32\command.com exit opoy cd-rom drive leeter ..... bazeis px D,E,F ...
skevo_kos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 File dtomgr, se eyxaristw gia tin apantisi. Tha kanw ayto poy les ayrio to mesimeraki kai tha sou postarw ta apotelesmata Offtopic: STIN KORUFI TIS EYRWPIS GIA ALLI MIA FORA !!!
skevo_kos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ok luthike, opws eipes...Na'sai kala...Thx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.