_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Με ποιό πρόγραμμα(εκτός Cute..)υπάρχει δυνατότητα να έχω πρόσβαση σε φακέλους(μόνο) ενός pc φίλου? Και το ίδιο και ο άλλος βέβαια. Θέλω κάτι απλό και ελαφρύ να για "τρέχει" συνέχεια. Απαντήστε με Ελληνικά,όχι greeklish παρακαλώ.
cassidy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Υπονοείς πως ο φίλος σου έχει στήσει FTP server κι εσύ θέλεις ένα απλό ftp client; Filezilla τότε
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Οχι δεν έχει στήσει τίποτα,ούτε εγώ.Σε αυτή την περίπτωση μας κάνει το Filezilla?
therock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Thes na sitseis ftp dld i na exeis prosvasi se ftp?
cassidy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν έχουν τίποτα και θέλουν να αλλάξουν αρχεία. Μπερδεύτηκα γιατί είπες για FTP το οποίο είναι πρωτόκολλο. Μια απλή λύση είναι 1) βάζετε και οι δυο Soulseek και μετά προσθέτει ένας τον άλλο στη "friend list" 2) ορίζεις τους φακέλους που θέλεις να μοιραστείς 3) ενεργοποιείς μια επιλογή για να κατεβάζουν μόνο "φίλοι" από σένα Με δεξί κλικ στο όνομα του άλλου μπορείς να κάνεις τώρα "browse files". Νομίζω υπάρχουν και κάποια εξειδικευμένα προγράμματα γι αυτή τη δουλειά αλλά δεν ξέρω κάποιο να σου προτείνω. Πάντως το ftp για το σκοπό που το θές ξέχνα το, γιατί για να κάνεις αυτό που θες με FTP συγκεκριμένα, θα μπλέξεις.
doomx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Gia antallagi arxeion meso ftp, prepei na exei o enas server kai o allos client. To filezilla nomizo einai kai ta duo.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 cassidy το έχω δοκιμάσει το soulseek αλλά αρνείται πεισματικά να δουλέψει.
therock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 I meso messenger,i anagkastika diavase to sticky tou billpeppas gia to pos na stiseis ftp,giati gia na pareis arxeia apo ftp,ennoeitai pos prepei na stithei ftp.
alerasta Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Κι εγώ ψηφίζω υπέρ του FileZilla. Κατεβάζεις τον FTP server και τον FTP client τα εγκαθιστάς, τα ρυθμίζεις και είσαι έτοιμος, είναι και free...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.