psou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Αν αλλάξουμε επεξεργαστή σε ένα σύστημα (Duron -> Athlon XP), τα windows θα δεχτούν την αλλαγή ή θα βγει μια ωραιότατη μπλε οθόνη; Μιλάμε για Windows XP sp2. Ένα unistall στον επεξεργαστή από τα win πριν την εγκατάσταση του άλλου θα βοηθήσει;
dinxp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Nomizw oti den 8a exeis provlima. Proxwra afova.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 ειδικα τα xp δε μασανε τοσο ευκολα Προχωρα αφοβα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω
madsc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν αλλάξεις & μητρική δεν θα έχει διαφορά για τα win. Για επεξεργαστή μόνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε win os. /sc
tolis86 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 akoma kai mitriki na alazes provlima den tha ipirxe afou kanwntas boot apo to cd twn win kai kanontas repair tha ksekinisoun ta win kanonikotata opws kai prin tin alagi!!! ayto pou lew einai dokimasmeno.....
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 An itan etsi tote opoios ekane overclocking tha eprepe na kanei format, giati ta windows vlepoune ton epeksergasti allagmeno...
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 kamia sxesi me format. to poli poli na thelei mono update to bios an de vlepei to new CPU.
sleepless_102 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα ξεθάβω αυτο! Λοιπόν, μόλις έβαλα στον υπολογιστή μου ένα "καινούριο" επεξεργαστή(P4 2.66 GHZ 512/533 SL6PE). Όταν ξεκίνησε μου έβγαλε ένα μήνυμα να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις στο bios. Εγώ μην ξέροντας τι να αλλάξω φόρτωσα τα default και ξαναέκανα reboot. Ο υπολογιστής φόρτωσε τα windows κανονικά. Μήπως θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε σχετικά με αυτές τις αλλαγές που πρέπει να κάνω στο Bios; Ο παλλιός μου επεξεργαστής ήταν ένας p4 1.9/256/400 και η μητρική μου έιναι μία albatron PM266A. Να σημειώσω πως δεν έβαλα σιλικόνη(???) στον επεξεργαστή. Παίζει να υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
pern112 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 εχει την ταινια πανω ο επεξεργαστης ή εβαλες πανω στην παλια?Εγω με την δικια του μονωση δεν ειδα να ανεβαινει η θερμοκρασια, απλα εχω και μια ενεση ετοιμη ανα πασα στιγμη αν φρικαρει για τον φιλο πανω που λεει για μητρικη οτι δεν χρειαζεται οταν αλλαξα mobo/cpu και αφησα πανω το os ολα τρεχανε κανονικα αλλα ετρωγε στο πουθενα κατι τρελα κολληματα, πχ εχανε τα usb και τα ξαναεβρισκε στο επομενο reboot. Τελικως με ενα καθαρισμα και περασμα κανονικα ολων των drivers τωρα πεταει
sleepless_102 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μεταχειρισμένο τον πήρα και δεν είχε τίποτα επάνω. Στον παλιό είχε σιλικόνη. Στο bios δεν πείραξες τίποτα? Αλλαγή fsb ή τπτ τέτοιο? Τρέχω το sandra και μου βγάζει πως οι πληροφορίες του bios πρέπει να είναι λάθος. Τι να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.