paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημερα σας . Εχω ενα μικρο προβληματακι - οσοι πιστοι , που αγαπατε τα μυστηρια , προσελθετε . Εχω τα 2000 προφεσιοναλ και πριν καποιους μηνες επιχειρησα να κατεβασω το Νορτον Αntivirus Κορπορειτ . Κατεβηκε μια χαρα ,εγκατασταθηκε μια χαρα αλλα οταν πηγα να το κανω εξκτρακτ απο το ραρ μου πεταξε μυνημα '' The archive is either in unknown format or damaged'' . Τα'παιξα ψιλο , βεβαιωθηκα οτι ειμαι γκαντεμω κλπ κλπ και αφησα το μουλαρακιμ να αραχνιασει και ψευτοβολευτηκα με αλλα antivirus . Προχτες ξαναεπιχειρησα την ολη διαδικασια και ξανακατεβασα αλλη εκδοση του Νορτον (επιτυχης) , εγκατασταση (επιτυχης) αλλα οταν πηγα να την ανοιξω και αυτη μου πεταει το ιδιο μυνημα '' The archive is either in unknown format or damaged '' . Οποτε λεω '' δε μπορει και το δευτερο αρχειο να ειναι χαλασμενο , κατι αλλο παιζει .'' Οποτε το μυαλο μου παει σε αυτη την καταληξη . Ειναι δυνατον να μην μπορει να διαβαστει απο τον σκληρο μου (η απο οτι αλλο τα διαβαζει) και να μου πεταει αυτο το μυνημα ? Και τι μπορω να κανω ωστε να γινει χρησιμοποιησιμο το αρχειο που κατεβασα ? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια .
alkisg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Πασχαλιά κάπου σε έχασα. Πώς είναι δυνατόν να κάνεις πρώτα εγκατάσταση και μετά να αποσυμπιέζεις το rar; Συνήθως από σκληρό δεν υπάρχουν προβλήματα, αντίθετα μέσω δικτύου ή από CD μπορούν να χαλάσουν πιο εύκολα τα αρχεία κατά τη μεταφορά τους...
paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Alkisg οταν μιλαω οτι εκανα εγκατασταση εννοω οτι το file ολοκληρωσε επιτυχως την μεταφορα του στον σκληρο μου χωρις να πεταξει καποιο μυνημα . Και πρεπει να παιζει κατι στο λειτουργικο (οχι στον σκληρο) γιατι τα δυο αρχεια που κατεβασα ειναι διαφορετικες εκδοσεις και απο διαφορετικες πηγες .
alkisg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μπα, εμένα μάλλον για fake αρχεία μου ακούγονται. Δώσε την εντολή έναρξη -> εκτέλεση -> edit /70 c:\Διαδρομή\ΌνομαΑρχείου (βάλε φυσικά το δικό σου αρχείο) και κάνε paste εδώ την πρώτη οθόνη που θα βγάλει για να δούμε αν είναι rar ή fake...
mpentenis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 για δοκιμασε να κανεις extract τα αρχεια με winISO. θα σου ανοιξει το iso, και μετα δες, εχει αρχεια μεσα?κάνe extract οχι ολα τα αρχεια, αλλα τμηματικά. παρεπιπτώντος, γιατι corp?πιστεύω οχι για απλό τερματικό αλλιώς δοκίμασε mcafee, και οι απλες εκδόσεις παίζουν σε servers, ενω αν σε ενδιαφέρει το update-δικαιωματα κλπ υπαρχει και corp εκδοση
s0st0s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 mporei na exoun mperdeftei ta arxeia apta 2 installations(naxoun ksemeinei kapoia aptin proigoumeni prospatheia sou) psakse tous fakelous egatastasis kai vevaiosou oti exoun vgei ola ta arxeia..psakse episis na deis an iparxei to programma sti lista tou Add/Remove programms(start/settings/control panel/add/remove)..an iparxei se ekeini ti lista kanta remove(poli analitikos ginomai alla pote den ksereis )kai meta dokimase na to ksanaegatastiseis..
random Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Περα απ το προβλημα εγκαταστασης, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παρατησεις τελειως την προσπάθεια. το συγκεκριμενο πρόγραμμα "προστασιας" ειναι απο τις χειρότερες λύσεις. δεν το αναλύω άλλο, το φορουμ ειναι γεμάτο μαρτυρίες. Για τσάμπα και νόμιμα : Avast, Bitdefender. Για τους άλλους, Nod32.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.